Първоначално изпратено от Forex Master
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.14
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ето нещичко за охлаждане на страстите и да ви направи по предпазливи и разумни.
Възможности
При високочестотната търговия (High-frequency trading-HFT) сложни алгоритми търсят възможности, невидими за средния инвеститор. Те засичат мимолетна цена или сложна комбинация от сделки, след което прибират печалби със серия от действия, извършени за изключително кратко време. Състезанието за скорост е изключително сериозно. Фирми като Goldman Sachs се опитват да поставят компютрите си възможно най-близо дори физически до борсовите сървъри, да направят сделките мигновени.
HFT системи
HFT системите правят малки печалби на всяка сделка, така че трябва да извършват милиони операции. Това може да изглежда положително, защото теоретично изглаждат неефективностите на пазара. HFT компютрите може да засекат голяма поръчка за акции, като на взаимен фонд, дори когато те се опитват да я прикрият. HFT системата тогава изкупува акцията преди поръчката на фонда да е изпълнена. В крайна сметка фондът плаща по-висока цена на акция, а HFT системата прибира разликата. И това не е незаконно. Колко струва това на фондовете, не е ясно, но проучване оценява, че HFT системите са направили около 21 млрд. USD миналата година - повечето от което за сметка на взаимните фондове. HFT търговията дори изглежда още по-нечестна, когато е използвана в комбинация с т.нар. flash поръчка - показване на неизпълнените поръчки на избрани инвеститори. Тази услуга съществува, защото през последните години нови борсови оператори се борят за пазарен дял от лидерите New York Stock Exchange и Nasdaq. За да спечелят търговски обем, те предлагат на големи клиенти нещо, което да ги привлече - flash поръчките.
Поръчки
По-малките борси трябва прехвърлят големите поръчки към основните оператори, ако не може да ги изпълнят. За да избегнат това, те показват тези поръчки на големи клиенти за по-малко от половин секунда, надявайки се тези големи играчи да помогнат да се изпълни, поделяйки разхода с малката борса. Но това също дава на инсайдъра предварителен поглед върху цената, който вие никога няма да видите. Това става за част от секундата, но HFT системите реагират мигновено.Като сканират по този начин пазара всяка милисекунда, добрите HFT системи може да отчетат цялостното търсене и предлагане за дадена акция. Когато системата види flash поръчка за покупка, като знае, че има ограничено предлагане, HFT ще изкупи книжата преди самата поръчка. След това, разбира се, ще продаде акцията на печалба.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosfПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от mmamassianАко трета вълна пробие дъното на 4та при 78-80, е/д ще пада дълго.Много централни банки, държавни мегафондове и безчет частни хедж фондове чакат с нетърпение на опашката... Само тръпнат в очакване доларът малко да се засили за да диверсифицират валутните си резерви - от долари в евро и йени!!!
Честит ми рожден ден комарджии!
Относно моя коментар... Имай предвид, че той е за по-дълъг срок! Краткосрочно очаквам долара да се засили и да отнесе доста от по-нетърпеливите бичи глави....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-SedefchoПървоначално изпратено от mateosfЧестит ми рожден ден комарджии!
Ако ревърсне ( EUR/USD ) от тези нива красива фигура става на 4 часа графика
Ай дано не съм познал, че прекалено много подаръци ще получа за днес
Айде връщай до към 475 и затваряй този трап до 1,51
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от mmamassianАко трета вълна пробие дъното на 4та при 78-80, е/д ще пада дълго.Много централни банки, държавни мегафондове и безчет частни хедж фондове чакат с нетърпение на опашката... Само тръпнат в очакване доларът малко да се засили за да диверсифицират валутните си резерви - от долари в евро и йени!!!
Честит ми рожден ден комарджии!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdТой Хемуса е наясно че има един период при трейдинга, когато всичко което се случи ти се струва очаквано.
Поздрави
Хубав ден !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от mmamassianАко трета вълна пробие дъното на 4та при 78-80, е/д ще пада дълго.
Много централни банки, държавни мегафондове и безчет частни хедж фондове чакат с нетърпение на опашката... Само тръпнат в очакване доларът малко да се засили за да диверсифицират валутните си резерви - от долари в евро и йени!!!
това дето искали да направят
в бъдеще време !!!
Успех в начинанието !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mmamassianАко трета вълна пробие дъното на 4та при 78-80, е/д ще пада дълго.
Много централни банки, държавни мегафондове и безчет частни хедж фондове чакат с нетърпение на опашката... Само тръпнат в очакване доларът малко да се засили за да диверсифицират валутните си резерви - от долари в евро и йени!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от mmamassianМане, кажи си мнението за е/д.
Според мен, е много вероятно корекцията де е приключила при 1.486 и следващия таргет е ново дъно. Все пак ще стана по-уверен, ако пробием под 1.4795
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от mmamassianВ интерес на истината, аз имах мнение аналогично на това на Хепи.
Не виждам някаква промяна на тия условия. Може и да му дойде времето.
Не помня някой да е изказвал мнение, че ще търси ревърс и дълги над 132.
Знам само че аз бях къс за 132.
Ама знаеш ли. Той Хемуса е наясно че има един период при трейдинга, когато всичко което се случи ти се струва очаквано.
Поздрави
Коментар
Коментар