IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.13

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Все се каня да Ви питам ей това има ли българин да е станал милионер от форекс?
    и ако има с какъв капитале започнал?
    това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• .......

някой знае ли какво стана на тази среща в дубай
      уж щеше да е ясно в 11.30 - никакви новини

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
        Първоначално изпратено от PLP
        Първоначално изпратено от SANDO
        Сандо прегледай си фибото -имам чувството ,че нещо не е наред -за жълтото става въпрос.
        Ми ? Пуснал съм го на 5-тата ми вълна.Кажи какво смяташ че не е наред да помисля може и да греша знам ли.
        3755-5142
        Да пуснал съм го от второто дъно в триъгълника защото не съм сигурен къде е свършила (4).За всеки случай. Да не го изпусна или да се закова подобаващо.
        Точно от 1 дъно се оброява отчетливо 5 вълнички

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          Първоначално изпратено от SANDO
          Сандо прегледай си фибото -имам чувството ,че нещо не е наред -за жълтото става въпрос.
          Ми ? Пуснал съм го на 5-тата ми вълна.Кажи какво смяташ че не е наред да помисля може и да греша знам ли.
          3755-5142
          Да пуснал съм го от второто дъно в триъгълника защото не съм сигурен къде е свършила (4).За всеки случай. Да не го изпусна или да се закова подобаващо.
          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
            3755-5142

Коментар

• Обзор на миналата седмица от Голдман Сакс

http://wallstreet.blog.bg/biznes/200...an-saks.458988
              "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Сандо прегледай си фибото -имам чувството ,че нещо не е наред -за жълтото става въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от rosen_at
                    Нова ревизия:

Още днес пробив на 4280 и цел 41!
                    Не мисля, че ще видим нещо под 1.4180 до края на годината.

Коментар

Нова ревизия:

Роска, а не ти ли прилича повече на рейнджов днешния ден?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fibo
                        Първоначално изпратено от rosen_at
                        Първоначално изпратено от stamba69
                        Браво, бе Стамба! Евала за дългосрочния анализ!

На дневна и аз се целя в 1.30 зоната, но съм почти убеден, че ще удължим третата, тоест от тук зона 1.38 - 1.39 без корекция, от там четвърта 5 - 6 фигури корекция и пета. По нататък не смея да гадая!

Ако познаеш за паритета шапка ти свалям.

А представяте ли си да познае и за 0.60 - тогава това ще стане новия БГ-форекс гуро и ще засенчи досегашния Прото определено!
                        Роска благодаря ти за хубавите думи (чак пък гуру )
                        Иначе това движение на EUR/USD на месечна , ще се съчетае много добре с дългосрочната ми прогноза на Дау (която постнах и тук ,преди около две седмици ) за следващите около 15- 20 години ,което ще е повторение на сценария на Дау 1929-1933 със спад около 90% от върха 14200 ,само че този спад сега за разлика от Голямата Депресия , който е продължил 34 месеца ,се развива около 5 пъти по бавно ,тоест ще отнеме -най-малко 15 години
                        Всъщност има стахотна логика в това кризата да продължи 15 - 20 години, защото сега глобализацията и инфо-технологиите ще помагат на правителствата да удържат кризата и вместо да се случи рязко, тя ще протича бавно и мъчително, почти незабележимо за масата.

Тоест ако действително правтелствата са в състояние да управляват икономиката, то тяхнто влияние ще се изрази в забавяне на свиването.
                        т.е. японски вариант на "излизане" от кризата?
                        Точно казано! И още по-логично! Щом вече се е случило в Япония, защо да не се случи и в целия свят!

Коментар

• Нова ревизия:

Коментар

Първоначално изпратено от stamba69

На дневна и аз се целя в 1.30 зоната, но съм почти убеден, че ще удължим третата, тоест от тук зона 1.38 - 1.39 без корекция, от там четвърта 5 - 6 фигури корекция и пета. По нататък не смея да гадая!

А представяте ли си да познае и за 0.60 - тогава това ще стане новия БГ-форекс гуро и ще засенчи досегашния Прото определено!
                            Иначе това движение на EUR/USD на месечна , ще се съчетае много добре с дългосрочната ми прогноза на Дау (която постнах и тук ,преди около две седмици ) за следващите около 15- 20 години ,което ще е повторение на сценария на Дау 1929-1933 със спад около 90% от върха 14200 ,само че този спад сега за разлика от Голямата Депресия , който е продължил 34 месеца ,се развива около 5 пъти по бавно ,тоест ще отнеме -най-малко 15 години
                            Всъщност има стахотна логика в това кризата да продължи 15 - 20 години, защото сега глобализацията и инфо-технологиите ще помагат на правителствата да удържат кризата и вместо да се случи рязко, тя ще протича бавно и мъчително, почти незабележимо за масата.

Тоест ако действително правтелствата са в състояние да управляват икономиката, то тяхнто влияние ще се изрази в забавяне на свиването.
                            т.е. японски вариант на "излизане" от кризата?

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345
                                Първоначално изпратено от 4un4o
                                Първоначално изпратено от ptj_12345
                                Първоначално изпратено от Vankata87
                                Какво мислите за USD/BGN, през последната седмица цената достигна 1.36. Мислите ли, че ще се покачи още или е само за празниците?

Питай бачо си Йосиф (Гришата). Той от лятото на 2006 чака да се качи. По-голям експерт за двойката няма в целия Европейски съюз.
                                Точно обратното което мислим за евро долар. А то е: тренда е възходящ на месечна, седмична и дневна. и низходящ на 4 часа.
                                Малка корекция. Тренда е низходящ от 3 дни вече и на Дневна графика. Това предполага всички корекции да са ограничени до 1.5144. Най-вероятно ще има още доста дъна и ще продължи поне няколко месеца. Ако слезем под 1.2327 ще има потвърден даунтренд и на Седмична. За мен последното е малко вероятно и по-скоро това ще е максималната долна граница на бъдещия спад.
                                Ще се съглася с тебя когато цената пробие и 200 ма на дневна и се задържи от долната и страна.

Коментар

Working...
                                X