If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хайде бичетата ,ако ще купувате -давайте ,щото ще умра от яд -за 9 пипона не се закачи поръчката за къса
мммм
стамба на каза ще черпиш ли за точните цифри за безработицата
По -голем бик от мен нема у форумо, бой по доларо в главата. Искам 44444, после 4524444
Успех на всички!
направо си велик -тебе ще те черпя и без да познаваш
хайде бичетата ,ако ще купувате -давайте ,щото ще умра от яд -за 9 пипона не се закачи поръчката за къса
мммм
По -голем бик от мен нема у форумо, бой по доларо в главата. Искам 44444, после 4524444
Успех на всички!
направо си велик -тебе ще те черпя и без да познаваш
Току-що купих на 1.4350,първа цел за днеска 1.4500,втора- 1.4600,може да сложиш спокойно отложен ордер за продажба на 1.4500,за да купиш от мен,гарантирам сделката!
я кажи къде е стопа ти ?-да видим какво ще стане ако ползваш стопове де
мммм
Успех на всички!
От много отдавна не сме виждали стабилен еднопосочен откат на заетост и то от 100 пипса!
При тая ситуация посоката следва да е само една - нагоре, нагоре и пак нагоре, 100 пипса са си 100 пипса немой да ги върнат току така, не е случайно тва покачване щом е 100 пипса!
И аз съм за над 45 днес, хубаво е че има хора за надоле, да наливат гориво на трендо!
Тц-тц-тц язък за хубавия импулс, тукмо се чудех откъде дойде тази по дълбочка корекция, но сега вече ми а напълно ясно.
И аз твърде рядко съм виждал на пейрол да върнем 130 пипса в еврото и ако сега стане Роска просто те признавам за най-големия
Току-що купих на 1.4350,първа цел за днеска 1.4500,втора- 1.4600,може да сложиш спокойно отложен ордер за продажба на 1.4500,за да купиш от мен,гарантирам сделката!
"Дилъри отбeлeзват,че докато слабите данни от Канада са накарали нeкои от участниците на пазаро да заговорат за възможни неприятни изненади от страна на данните от САЩ,то новината за съкращаване на бройката работни места с 85000 през декември се оказа напълно неочаквана за повечето инвеститори,предизвиквайки взрив от продажби на американската валута.Към моменто, eur/usd подскочи до максимум над 1.4370,опитите за снижение сега привличат свеж интерес към покупки и дилърите не изключват по-активно възстановяване на двойката в направление 1.4400/10,а пробив нагоре че позволи да се заговори за заплаха от тестване на ордерите в зоната 1.4440 и 1.4470/80"
Източник: Forexpf.Ru - Новости рынка Форекс
Свободен превод в ефир : клюкавицата
От много отдавна не сме виждали стабилен еднопосочен откат на заетост и то от 100 пипса!
При тая ситуация посоката следва да е само една - нагоре, нагоре и пак нагоре, 100 пипса са си 100 пипса немой да ги върнат току така, не е случайно тва покачване щом е 100 пипса!
И аз съм за над 45 днес, хубаво е че има хора за надоле, да наливат гориво на трендо!
Коментар