If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сандо що така - може и да си прав но що не изчака днешният ден да отмине - че течението е голямо пък тогава да градиш позиция - споко - много внимавай обаче на 6190 - чини ми се от там още един ход нагоре - ще ти пусна фото
Няма такова нещо Bat Vanyio ако си имал безработица 10% предишният месец и ти излезе настояща 5% -ще ти я дадат в червено,но това не значи лоша новина а хубава.Казах ти цветовете са само за стойностите ако е по ниска(червено) ако е по висока (зелено) ако е без промяна (черно) а не дали е хубава или лоша.
успех
и така да е...ако на това си разчитал, то е редно да провериш дали сайта или информацията и по точно вида под който ти се поднася, отговаря на критериите
Благодаря за съвета.
Посочения от мене сайт е с изключително точна и навременна информация.
Къс съм в долар-йена от 91.70 и бях с мишката върху бутона. Ако новината за молбите беше зелена щях да затворя, но тя излезе червена и то точно на секундата.
аха ясно, значи не цифрите са важни, интересен подход
не се заяждам, просто тази седмица е уникална , хахахаха
В този сайт цвета отговаря не само на цифрите, но и на вида на новината - лоша-> червено, добра->зелено и така по лесно и бързо можеш да се ориентираш, което в случая за мене беше много важно.
и така да е...ако на това си разчитал, то е редно да провериш дали сайта или информацията и по точно вида под който ти се поднася, отговаря на критериите
Няма такова нещо Bat Vanyio ако си имал безработица 10% предишният месец и ти излезе настояща 5% -ще ти я дадат в червено,но това не значи лоша новина а хубава.Казах ти цветовете са само за стойностите ако е по ниска(червено) ако е по висока (зелено) ако е без промяна (черно) а не дали е хубава или лоша.
успех
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар