IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem
    Не ни е виновен Тришето ,ами техниката куца

Дълго евро (в рамките на късото) от 1,4385 цел 1,45
    Тандемски , а как оценяш шанса за днес
    да направим тест на зоната 1.4260-80 ??????
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
      Първоначално изпратено от PLP
      А стига бе, оставете човека .Ами ако сега или довечеpa покаже акаунта над 200к ще му се извиниш ли?
      ------------------------------------------------------------------------------------------
      +1
      Всеки ден ли си напред ТРОЛ
      Оставете човека на мира !!!
      Я си представи , че довечера акаунта му е 1 000 000
      Просто докато изпълнява условията за месечна печалба
      требе да седим отстрани и да гледаме шоуто
      да бе а ако е 10000000000? когато човек мисли и говори глупости е добре да му се посочват иначе продължава да се самозаблуждава...мисля че няма нужда да се извинявам след като му правя услуга. все пак никой не се е родил научен, а човека едва навлиза в материята

Коментар

Първоначално изпратено от PLP
        А стига бе, оставете човека .Ами ако сега или довечеpa покаже акаунта над 200к ще му се извиниш ли?
        ------------------------------------------------------------------------------------------
        +1
        Разбира се, че не. Аз вече си казах мнението за стила му на игра и не смятам да се отмятам от думите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          +1

Коментар

• А стига бе, оставете човека .Ами ако сега или довечеpa покаже акаунта над 200к ще му се извиниш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345
              Първоначално изпратено от absfresh
              Първоначално изпратено от ТРОЛ
              какво стана с демо героя къде се скри ?
              Като го гледам изяде демо бахур на йената и отиде да пасе офцъти
              Е, ще ми развали прогнозата така. Дадох му 6 седмици да свали акаунта под 50000.
              е моята прогноза излезе...само дето не се показва да се извини че бил зает и забравил позициите поредния дечко с навирен нос и натъртен задник :lol:

......минал е ден, изкарай 3 месеца и тогава се надувай. След няколко дни като пропаднеш да не изкочиш с глупаво извинение с уфсите и да затриеш демото

Коментар

• .......

Първоначално изпратено от anon6706
                Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
                аноне някаква идея какъв е тоя селлоф
                вчера заради педераса трише ли,заради индекса на вносните цени ли?
                или инфлацията днес
                От всичко по малко. Плюс очаквания отчет на JPM. Много рискови събития има днес и трейдърите се позиционират по-неутрално в сравнение началото на седмицата.
                Както писах снощи, ако CPI излезе над прогнозните, това ще е сигнал, че от 1-ви ще спрат програмите, макар че дотогава има още една среща на ФЕД и спекулациите ще продължат.
                Трудна е играта тези дни.
                мерси
                то 4е се знае за от4ета на jpm това е ясно, борсите се ка4ваха през 4тото тримесе4ие
                на о4квания
                оба4е все пак принципно на от4ети не трябва ли също да се тръгва няколко 4аса
                предварително каткто е с много важните икономи4ески данни?

в слу4ая разбрах защо оба4е питам за принципа

Коментар

• Защото ЕЦБ яцно застана зад гръчкия външен дълг и и си сипа 300 милиарда да плаща. А иначе има еди пари дето се връщат в Япония по това време на годината и започват да натискат кросовете на йената надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
                    аноне някаква идея какъв е тоя селлоф
                    или инфлацията днес
                    От всичко по малко. Плюс очаквания отчет на JPM. Много рискови събития има днес и трейдърите се позиционират по-неутрално в сравнение началото на седмицата.
                    Както писах снощи, ако CPI излезе над прогнозните, това ще е сигнал, че от 1-ви ще спрат програмите, макар че дотогава има още една среща на ФЕД и спекулациите ще продължат.
                    Трудна е играта тези дни.

Коментар

• .......

абсфреш ти знаеш ли защо продават?

Коментар

• аноне някаква идея какъв е тоя селлоф
                        или инфлацията днес

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
                          какво стана с демо героя къде се скри ?
                          Като го гледам изяде демо бахур на йената и отиде да пасе офцъти
                          Е, ще ми развали прогнозата така. Дадох му 6 седмици да свали акаунта под 50000.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                            Знам че всяка гънка по графиката е уловима от теб ,но не всеки го може Успех
                            Де да го можех
                            Обаче онзи ден от 1.457777 до под 1.45 си направих доста пипсове.
                            А след това още няколко позициики по 20-30 пипса и
                            ето ти движението от 1.45777 до 1.4380
                            Въпроса е , че чисто финансово е малко изражението,
                            а пипсове бол

Коментар

Коко от сутринта гледам графиките и умувам.
                              Струва ми се ,че следващата седмица ще
                              видим нива под 1.4000000000000000000
                              Какво мислиш по въпроса ??????
                              Аз също очаквам бой на 1,40 но ми се иска технически да си изпълним първо таргета на 46 ниво - 50% на спада 51-42 - но има едно голямо НО
                              Първо вчера Трише ни го натришка като каза перефразирам Да го духат гърците - да си се оправят сами, преди да каже това даже плъзна слух че може да ги изгонят от евро зоната - но той беше отречен - , на всичко отгоре се изказа и Меркел в този смисъл -на форекс пазара играчите веднага почнаха да натискат кроса европаунд - това доведе до ръст в кабела и спад в еврото - Трише пак се изтресе - имаме проблем браточки и допълни - много е важно за нас силен долар

Trichet: We have a major debt problem in Europe
                              * Greece has work to do
                              * Greece has to work out problems by itself
                              * Important for USD to be strong

С две думи фундамента изцяло е в подкрепа на тва твое очакване - техниката обаче иска още един ръст - въпросът е кое ще стане - по принцип фундамента е по-важен но ще ми разгрози график8ата

С две думи - По е вероятно да си прав и аз да не успея да видя 1,46 не само сега а дълги години напред - споко обаче аз съм от далече лонг

Успех

Коментар

• Коко от сутринта гледам графиките и умувам.
                                Струва ми се ,че следващата седмица ще
                                видим нива под 1.4000000000000000000
                                Какво мислиш по въпроса ??????

Коментар

Working...
                                X