IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• май изтървах дънцето макар че още няма никаква категорична индикация че е било то ще почакамм и после пак ще пробвам дълго
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
      Първоначално изпратено от bgg_red
      Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
      Добриий ден и аз да се изфукам Май хванах дъното (то дъно няма , ама това е друг въпрос ) дълго еур/усд 1.4376 стоп 1,4310 лимит 80 пипона нагоре хайде юруш на маслините
      Боре пак си от грешната страна
      То верно стопа ти е далеко и днеска
      може и да оцелее , но по принцип е обречен
      Прав си отново !!! Затворих на -16 пипоня по добре така къвто съм карък
      Не ме взимай насериозно , защото можеш да
      загубиш парички , а те са си твои !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
        Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
        Добриий ден и аз да се изфукам Май хванах дъното (то дъно няма , ама това е друг въпрос ) дълго еур/усд 1.4376 стоп 1,4310 лимит 80 пипона нагоре хайде юруш на маслините
        Прав си отново !!! Затворих на -16 пипоня по добре така къвто съм карък
        ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2
          Как е коректно да се изчисляват фибоначи нивата - спрямо крайните дневни цени или спрямо интрадей максимумите/минимумите? За EUR/USD 38.2 фибо ми излиза 1.4562 с интрадей цени, и 1.4582 с дневни.
          По хай / лоу е най --коректно за фибите ! Ако работиш с пивоти можеш да включиш и клоуза за деня или за фрейма който те интересува .
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Туй движение много започна да ми прилича на ендинг при еврото ама ще чакаме да видим какво ще излезе.

Коментар

• Фундаменто почна да играе кат миналата година!
              Ех тази криза

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                Ехеее, банера в дясно е чудесен, ц, ц,..........
                И при мен се зареди гадтъъъъ

Привет !!!

Коментар

• ехе-е сега погледнах .. Дау Джонс пада просто страховито ... Хвърчи телешко варено на всички страни
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ехеее, банера в дясно е чудесен, ц, ц,..........
                    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА

Коментар

• Как е коректно да се изчисляват фибоначи нивата - спрямо крайните дневни цени или спрямо интрадей максимумите/минимумите? За EUR/USD 38.2 фибо ми излиза 1.4562 с интрадей цени, и 1.4582 с дневни.

Коментар

• Искаме да ни върнете парите.

Това призова американският президент Барак Обама банките в САЩ.

Той съобщи, че иска да им увеличи данъка, за да върне парите на американските данъкоплатци, предоставени за възстановяване на банките по време на кризата.

Обама разкритикува и новите бонуси, които банките раздаваха на служителите си.

По време на брифинг със съветниците си в Белия дом Обама определи последното раздаване на бонуси като „неприлично".

Банките сами се въвлякоха в криза, допълни още американският президент Обама.

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia
                            Първоначално изпратено от koko
                            От около 1,46 - значи знам че е много широко но на седмична ми излиза от зоната 4570-4670 да се търси къса с първа цел 1,3754

Освен това не съм сигурен че ще се качим но ми изглежда по-красиво така - още една седмична свещ надървена и да влизаме после в това С с цел паритету
                            абе 4575 е най яката съпротива всичко се върти около нея
                            Дори слънцето и повечето галактики!?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              От около 1,46 - значи знам че е много широко но на седмична ми излиза от зоната 4570-4670 да се търси къса с първа цел 1,3754

Освен това не съм сигурен че ще се качим но ми изглежда по-красиво така - още една седмична свещ надървена и да влизаме после в това С с цел паритету

]http://forexmasters.hit.bg/euro-w.png[/img]
                              абе 4575 е най яката съпротива всичко се върти около нея

Коментар

• Тук 1,6293 е подкрепата за паунда. Ако издържи...
                                Първоначално изпратено от Mr.Profit
                                GoDim, всичко може Принципно не ми се иска да я затварям тази седмица ама как дойде ... Успех!

Коментар

Working...
                                X