If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ама таргета от 4579 глава с рамене го изпълни суперско
Изпълни и преизпълни ,ама сега като нищо може да реши да тества пак шията на 4420-4424
ей малко са будните технически анализатори -нарочно се обърках ,че 4420 -4424 е шията ,ама никой не ме поправи -там е таргет линията на кратунката от 4579
Докато чакам нивото за дълги на Евродолар 4282 или някаква трендобръщаща се формация на минутна графика имам един въпрос към фундаменталистите в форума
Как ще реагира Дау , при евентуален сполучлив атентат (да не чува дявола) с Обама .Предполагам , че ще кажете спад . Интересно ми е , колко мислете ще бъде спада на Дау , в деня на извършването в проценти или да речем на следващия ден ,ако това се извърши преди да е отворил Дау ?
Тъй като ФА се гради от новините ,такава неочаквана и изключително лоша новина ,може би ще накара всички които търгуват с помоща на ФА да продадат
Ще ми бъде интересно да ви чуя мнението
И за награда после ще ви пусна нещо много интересно свързано с този въпрос
Ти сега в 60-те ли ще ни връщаш
Интересен поглед
по скоро в 70-те човек трябва да е подготвен за всичко и трябва да се учи от историята , а реакцията на такава новина смятам ,че няма да е по различна от тогава
Докато чакам нивото за дълги на Евродолар 4282 или някаква трендобръщаща се формация на минутна графика имам един въпрос към фундаменталистите в форума
Как ще реагира Дау , при евентуален сполучлив атентат (да не чува дявола) с Обама .Предполагам , че ще кажете спад . Интересно ми е , колко мислете ще бъде спада на Дау , в деня на извършването в проценти или да речем на следващия ден ,ако това се извърши преди да е отворил Дау ?
Тъй като ФА се гради от новините ,такава неочаквана и изключително лоша новина ,може би ще накара всички които търгуват с помоща на ФА да продадат
Коментар