If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако напишеш, че E=M*C^3 и аз ти кажа, че не е правилно, би ли сметнал, че това е целта на живота ми?! А и претендираш, че си живял 7 години в Чехия/Словакия. Аман от комплексари.
Ами такъв си е Стоянчо - Меча крив, избива комплекси, пише неграмотно, точи се да го сложи на всичките роднини от женски пол(a и не само от женски) до 10-то коляно, готов е да счупи кратуната на всеки, дори без никога да го е виждал....изобщо Бай Ганьо в съвременен по-хард вариант...
Ако напишеш, че E=M*C^3 и аз ти кажа, че не е правилно, би ли сметнал, че това е целта на живота ми?! А и претендираш, че си живял 7 години в Чехия/Словакия. Аман от комплексари.
Просто ти казвам какъв е езика, пък ти си фантазирай....
Добре де не съм по-умен от теб.
п.п. Само по-богат
Ето с това съм съгласен. Бъди и по-здрав от мен.
Няма смисъл всеки аргумент с/у твое мнение да го приемаш като "цел на живота" на пишещия го.
Той обаче предупреди, че много от факторите, които всъщност са довели до растеж на икономиката през второто полугодие на миналата година, са временни, и се дължат на големите правителствени разходи и либералната политика на централните банки.
...
Дядо: Не зайебавай, иди у пичку материну, йебо те.[/i]
Дано все пак форекс-начинанията ти са по успешни от ученето на чешки
Не е сръбски но кактои да е
Дятката искаше да обясни 4е имам някаква мадама там...
каза нещо: Едну пичку ту мам ...
но както и да е.
А форекса ми върви както и твоя с 2 думи от това не се живее, само дето за цъкам и други работи освен форекс а като цяло от форекс съм с 2к евро назад
me4a_kryv, как може да объркаш смотаната Чехия с колоритните Балкани?! ....
"Колоритните Балкани" не могат да стъпят на малкия пръст на Чехия почти по нищо. Изпреварват я само по псувни, братоубийства и самочувствие без покритие.
Щом казваш.... Ходи у Чехия тогава и бъди жив и здрав.
Само трябва да свикнеш с миризмата на пот.
П.П. Най-ме кефи в клипа, че на фона на теста за алкохол се чува кукуригане на петел.
Коментар