IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706
    Първоначално изпратено от Jay Gould
    Нямах много добро отношение към гръцкия бизнес само до преди няколко години, но това само с туризма вече отминава въпреки че ще си останат страна която залага много на това. Гърция въобще не е чак толкова зле дори, просто финансовата дисциплина в ЕС не позволява някой неща които се правят другаде. А инвеститорите са като цаци. Ходят на пасажи и се шашкат. Пък и от Средиземноморие до Средиземноморие има голяма разлика, като между Милано и Палермо! За мен много по-голям проблем и тук в ЕС и в САЩ е безработицата отколкото финансовата дисциплина поне докато Трише е шеф на ЕЦБ. И точно от безработицата могат да дойдат проблемите.
    Ще поживеем ще видим. Имайте обаче предвид, че когато бе предната криза 2000-2003 американски инвеститори изсипаха камара пари в ЕС точно когато всички се вайкаха за да изкупят сума ти компании в Германия.
    Добре де, като махнеш селското стопанство, какво толкова прави Гърция?
    То и едно селско стопанство , мани мани .
    Верно мани маслините и много малко ще остане
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

В понеделник, в 3 сутринта, всички да сте пред платформите! PMI на Китай ще определи търговията за цялата седмица, че и по-нататък. Не гледайте прогнозите, а дали ще има спад спрямо предходния период. Има ли - риск-авършъна ни е сигурен и да се готви AUD за продажби.
      еми айде време е вече дано си прав(пък и да не си здраве дае), тоя АУД откога му се каня време е вече да се осъзнае малко и да стъпи на земята стига е хвърчал из облаците
      за другата седмица аз лично се каня на долара паунда и ауд, едно да излезе пак стига

Коментар

Първоначално изпратено от ATILA
        Anon, Jay, паунд/долар как го виждате в близките дни??

Защо толкова драматично го разпродадоха?? 10 фигури за има - няма 5-6 сесии??

Технически - и аз виждам импулса? Но какво толкова драматично промени фундамента??

Благодаря ви, предварително!
        По-долу съм изказал едно предположение. Друга причина е, че BoE заговори за подновяване на QE. Отделно имаше и много сериозен скуиз в евро/паунд, пак поради причината по-долу. Горещият картоф с дълга на Гърция може да остане в ръцете на британски банки.
        Поздрави.
        Mного ти благодаря!!!

Не им върви на англичаните!!!!
        Дубайския горещ картоф пак те го държаха...Сега пък напрежение с Гърция! Не е лесно да си с имперски амбиции но пък с празни джобове и банки на глинени крака!

Но все пак ми се стори прекалена разпродажбата на паунди срещу всияко! Е, аз съм пристрастен, щото пак съм в грешната посока! Ама... за урок ми е (поредния)
        Ще чакам корекция и ще бягам...

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
          Първоначално изпратено от NYSERookie
          дълго ойро @ 1.3603 стоп 1.3591
          каса 1/3 +10 @ 1.3613 стоп останалото @ ВЕ 1.3603
          каса 1/3 +20 @ 1.3623
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• В понеделник, в 3 сутринта, всички да сте пред платформите! PMI на Китай ще определи търговията за цялата седмица, че и по-нататък. Не гледайте прогнозите, а дали ще има спад спрямо предходния период. Има ли - риск-авършъна ни е сигурен и да се готви AUD за продажби.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
              дълго ойро @ 1.3603 стоп 1.3591
              каса 1/3 +10 @ 1.3613 стоп останалото @ ВЕ 1.3603
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                Anon, Jay, паунд/долар как го виждате в близките дни??

Технически - и аз виждам импулса? Но какво толкова драматично промени фундамента??

По-долу съм изказал едно предположение. Друга причина е, че BoE заговори за подновяване на QE. Отделно имаше и много сериозен скуиз в евро/паунд, пак поради причината по-долу. Горещият картоф с дълга на Гърция може да остане в ръцете на британски банки.
                Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от stilyan
                  Сега, за техничарите малко ,на седмична при евродолар и доларфранк се образува модела три звезди,който е изключително мощен обръщаш модел,лично аз съм дълъг в евро от миналата седмица и увеличавам позицията . Успехи на всички...
                  Вярно се заформя подобно нещо на седмична.
                  Успехи
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Anon, Jay, паунд/долар как го виждате в близките дни??

Коментар

• дълго ойро @ 1.3603 стоп 1.3591

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                        Нямах много добро отношение към гръцкия бизнес само до преди няколко години, но това само с туризма вече отминава въпреки че ще си останат страна която залага много на това. Гърция въобще не е чак толкова зле дори, просто финансовата дисциплина в ЕС не позволява някой неща които се правят другаде. А инвеститорите са като цаци. Ходят на пасажи и се шашкат. Пък и от Средиземноморие до Средиземноморие има голяма разлика, като между Милано и Палермо! За мен много по-голям проблем и тук в ЕС и в САЩ е безработицата отколкото финансовата дисциплина поне докато Трише е шеф на ЕЦБ. И точно от безработицата могат да дойдат проблемите.
                        Ще поживеем ще видим. Имайте обаче предвид, че когато бе предната криза 2000-2003 американски инвеститори изсипаха камара пари в ЕС точно когато всички се вайкаха за да изкупят сума ти компании в Германия.
                        Добре де, като махнеш селското стопанство, какво толкова прави Гърция?

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr
                          Първоначално изпратено от mateosf
                          Бой по долара с евраци на 37 и после малко под 38
                          Наздраве

матео май от рано си заседнал -така обичаш бичия тренд ти
                          Винаги съм си го обичал, сеа ще следим нивата само малко му трябваше до 37 ама на късмет. Имам си и любимо число-28, под него не пускам ако ще Европата да се разпадне

Коментар

Първоначално изпратено от Jay Gould
                            Да не са малко пари, но на фона на ЕС не са чак толкова много, а и не е казано, че всички ще ходят фира.
                            Мисълта ми е, дори доларът да се качва, няма смисъл да се чака катастрофа в ЕС и апокалипсис. Че само преди месеци приказваха това и за САЩ . А Дубайците ги следя, по чисто комерсиална причина, че съм заложил срещу борда им с едни от познати от Абу Даби, но за сега нъцки. След още няколко месеца може да пием по една студена вода на - 5-10% ама карай. Риск на професията. Пък може Аллах да пожелае бордовете да се пропукат там , макар вече да ме чоплят големи съмнения, че това ще се случи.
                            А Гърция ще я спасят, ще спасят и Португалия ако залитне, дори Испания ако отнесе и нея. Това са все едно няколко щата в САЩ
                            Като фалира за не знам кой път Калифорния (седмата икономическа сила в света пука ли му на някой?) САЩ само примигнаха, кихнаха, пиха един аспирин и готово.
                            Слагайте надпис "Без паника" и не се отдавайте на психози, пък да става каквото ще. Важно е да изкараме някой лев.
                            Правиш генерална грешка в разсъжденията си.
                            Не е проблемът в "спасяването". Тези пари за Северноевропейските държави не са проблем. Проблемът идва от модела. Моделът на средиземноморските държави не е устойчив в този му вид и при сегашната икономическа среда. Това плаши инвеститорите, както и евентуалните кредитори. Сега да им дадат и 500 млрд. на гърците, те пак ще ги профукат, защото нямат работещ икономически модел в условия на глобална стагнация. Те бяха и са свикнали на сертаки, яко пари от корабите и много туристи на Акропола. Свърши тая, поне в следващите 10-на години.
                            Нямах много добро отношение към гръцкия бизнес само до преди няколко години, но това само с туризма вече отминава въпреки че ще си останат страна която залага много на това. Гърция въобще не е чак толкова зле дори, просто финансовата дисциплина в ЕС не позволява някой неща които се правят другаде.
                            И какво му е на модела? Малко по малко ЕС ще се либерализира в някой неща, а други ще наложат още контрол. А инвеститорите са като цаци. Ходят на пасажи и се шашкат или крещят ура. По цял свят са едни и същи. Пък и от Средиземноморие до Средиземноморие има голяма разлика, като между Милано и Палермо! За мен много по-голям проблем и тук в ЕС и в САЩ е безработицата отколкото финансовата дисциплина, поне докато Трише е шеф на ЕЦБ. И точно от безработицата могат да дойдат проблемите.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf
                              Бой по долара с евраци на 37 и после малко под 38
                              Наздраве

матео май от рано си заседнал -така обичаш бичия тренд ти

Коментар

• хех, сетих се за северната им съседка

Първоначално изпратено от anon6706
                                Първоначално изпратено от hfhpe
                                Anon
                                за дълга на Гърците
                                вярно, че трябва да го връщат, но пише, че е взиман около 2000-2001г. когато долара е бил по 1.0 с еврото.
                                така, че за тях ефтин долар не е ли по добре
                                В момента икономиката им работи на загуба и генерира единствено дефицит. Няма значение колко е евро/долар, те не могат да върнат и цент в момента, а падежите наближават.....

Коментар

Working...
                                X