Някакъв гап се заформя при мен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от benzinooИскам да споделя нещо, което си мисля от известно време. Като се абстрахираме от ФА и всякакви интерпретации, ясно е, че голяма част от спекуланти, инвеститори и т.н ползват ТА, каква част обаче няма лесен начин да се разбере и точно какво гледат също. Всеки си има афинитет към каки, осцилатори, ветрила, вълни и какво ли още не. Никой от тях не е абсолютен(няма правилен избор сред тях), всеки похват си има недостатъци това е ясно - ако нямаше щяхме всички да се юрнем и да го направим автоматично безполезен и затова напоследък са ми много смешни всички, които се впиват в едно нещо и край. От тук насетне първото нещо което си мисля - за да си успешен трябва да разбираш от всички по основни ТА за да се възполваш от тези, които ги следват (да кажем вълни 20%, Ган 20% Фибо20%/естествено част от всяка група участва в другата, няма да се впускам в подробности, не е важно/ ). Второ защо трябва да се усложняват нещата с настройки специфични едва ли не секретни...кой ти знае твоите настройки, че да се осъществят реално, колкото по средни са те толкова по близки ще бъдат до реалността в една камбановидна графика . Следователно - няма смисъл да се занимаваш излишно, уж да усъвършен сташ нещо мислейки, че си по-умен и си ударил кьоравото от тук насетне. Мисълта ми е, че няма някаква тайна задколисна, която ще ти послужи и се надявам, 1 човек поне да се откаже от това търсене повлиян от думите ми. За мен успеха е в познаването на всички характеристики и слабости в стратегиите и опит много опит. Сега за някои вероятно не казах нищо, за други може би е самата истина, надявам се да споделя някой моето виждане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от benzinooИскам да споделя нещо, което си мисля от известно време. Като се абстрахираме от ФА и всякакви интерпретации, ясно е, че голяма част от спекуланти, инвеститори и т.н ползват ТА, каква част обаче няма лесен начин да се разбере и точно какво гледат също. Всеки си има афинитет към каки, осцилатори, ветрила, вълни и какво ли още не. Никой от тях не е абсолютен(няма правилен избор сред тях), всеки похват си има недостатъци това е ясно - ако нямаше щяхме всички да се юрнем и да го направим автоматично безполезен и затова напоследък са ми много смешни всички, които се впиват в едно нещо и край. От тук насетне първото нещо което си мисля - за да си успешен трябва да разбираш от всички по основни ТА за да се възполваш от тези, които ги следват (да кажем вълни 20%, Ган 20% Фибо20%/естествено част от всяка група участва в другата, няма да се впускам в подробности, не е важно/ ). Второ защо трябва да се усложняват нещата с настройки специфични едва ли не секретни...кой ти знае твоите настройки, че да се осъществят реално, колкото по средни са те толкова по близки ще бъдат до реалността в една камбановидна графика . Следователно - няма смисъл да се занимаваш излишно, уж да усъвършенсташ нещо мислейки, че си по-умен и си ударил кьоравото от тук насетне. Мисълта ми е, че няма някаква тайна задколисна, която ще ти послужи и се надявам, 1 човек поне да се откаже от това търсене повлиян от думите ми. За мен успеха е в познаването на всички характеристики и слабости в стратегиите и опит много опит. Сега за някои вероятно не казах нищо, за други може би е самата истина, надявам се да споделя някой моето виждане!
за в маслиненият цвят....ти не ги усложняваш, а ги настройваш спрямо себе си
за в оранжевият цвят....винаги има смисъл, да се занимаваш защото няма как да знаеш какво изпускаш и ако не потърсиш, едва ли ще разбереш, а почти винаги нещо се изпускаНе става въпрос дали си умен или не.
за в синият цвят....е то мисля се илюстрира в предните два
за в индиговият цвят....ем май аз съм от тезиама нищо, хубаво е да има активност във форума
Христос Воскресе !
Здраве и успехи !Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Искам да споделя нещо, което си мисля от известно време. Като се абстрахираме от ФА и всякакви интерпретации, ясно е, че голяма част от спекуланти, инвеститори и т.н ползват ТА, каква част обаче няма лесен начин да се разбере и точно какво гледат също. Всеки си има афинитет към каки, осцилатори, ветрила, вълни и какво ли още не. Никой от тях не е абсолютен(няма правилен избор сред тях), всеки похват си има недостатъци това е ясно - ако нямаше щяхме всички да се юрнем и да го направим автоматично безполезен и затова напоследък са ми много смешни всички, които се впиват в едно нещо и край. От тук насетне първото нещо което си мисля - за да си успешен трябва да разбираш от всички по основни ТА за да се възполваш от тези, които ги следват (да кажем вълни 20%, Ган 20% Фибо20%/естествено част от всяка група участва в другата, няма да се впускам в подробности, не е важно/ ). Второ защо трябва да се усложняват нещата с настройки специфични едва ли не секретни...кой ти знае твоите настройки, че да се осъществят реално, колкото по средни са те толкова по близки ще бъдат до реалността в една камбановидна графика . Следователно - няма смисъл да се занимаваш излишно, уж да усъвършенстваш нещо мислейки, че си по-умен и си ударил кьоравото от тук насетне. Мисълта ми е, че няма някаква тайна задколисна, която ще ти послужи и се надявам, 1 човек поне да се откаже от това търсене повлиян от думите ми. За мен успеха е в познаването на всички характеристики и слабости в стратегиите и опит много опит. Сега за някои вероятно не казах нищо, за други може би е самата истина, надявам се да споделя някой моето виждане!shit happens...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOВесели празници и от мен.
Очаквам тази година слаб ДАУ и силен долар.
http://prikachi.com/users/forexgate/65J.jpg
очаквам мнения за идеята.
Коментар
-
Весели празници и от мен.
Очаквам тази година слаб ДАУ и силен долар.
http://prikachi.com/users/forexgate/65J.jpg
очаквам мнения за идеята.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от hrimthursumSorry Rookie...sell 1.3480...target 1.34
Разпети петък е, навремето Христос изгонил точно сарафите от храма Господен.
Тия дни са подвластни на нетленното в нас.
П.П. Щом си правя планове да ям яре по Великден, нали разбираш, че трейда ми е най-малкия грях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от hrimthursumSorry Rookie...sell 1.3480...target 1.34
Разпети петък е, навремето Христос изгонил точно сарафите от храма Господен.
Тия дни са подвластни на нетленното в нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от psycoholicХихи, вие двамата сте единствените в тоз фором дето са си признавали колко са били назад докато се научат! (аз помня) АдмирациЙ!
Интересно, че никой не обърна внимание колко струва образованието ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар