IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някакъв гап се заформя при мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от benzinoo
      Искам да споделя нещо, което си мисля от известно време. Като се абстрахираме от ФА и всякакви интерпретации, ясно е, че голяма част от спекуланти, инвеститори и т.н ползват ТА, каква част обаче няма лесен начин да се разбере и точно какво гледат също. Всеки си има афинитет към каки, осцилатори, ветрила, вълни и какво ли още не. Никой от тях не е абсолютен(няма правилен избор сред тях), всеки похват си има недостатъци това е ясно - ако нямаше щяхме всички да се юрнем и да го направим автоматично безполезен и затова напоследък са ми много смешни всички, които се впиват в едно нещо и край. От тук насетне първото нещо което си мисля - за да си успешен трябва да разбираш от всички по основни ТА за да се възполваш от тези, които ги следват (да кажем вълни 20%, Ган 20% Фибо20%/естествено част от всяка група участва в другата, няма да се впускам в подробности, не е важно/ ). Второ защо трябва да се усложняват нещата с настройки специфични едва ли не секретни...кой ти знае твоите настройки, че да се осъществят реално, колкото по средни са те толкова по близки ще бъдат до реалността в една камбановидна графика . Следователно - няма смисъл да се занимаваш излишно, уж да усъвършен сташ нещо мислейки, че си по-умен и си ударил кьоравото от тук насетне. Мисълта ми е, че няма някаква тайна задколисна, която ще ти послужи и се надявам, 1 човек поне да се откаже от това търсене повлиян от думите ми. За мен успеха е в познаването на всички характеристики и слабости в стратегиите и опит много опит. Сега за някои вероятно не казах нищо, за други може би е самата истина, надявам се да споделя някой моето виждане!
      В бойните спортове за да станеш световен шампион са необходими 3 перфектни техники, за да станеш вице 2 перфектни и за 3-ти една. Така е и във форекса . Ако нямаш нито една техника от ТА която да разбираш перфектно, просто не се занимавай с форекс. с по 20% от всичко не става.

Коментар

• Първоначално изпратено от benzinoo
        Искам да споделя нещо, което си мисля от известно време. Като се абстрахираме от ФА и всякакви интерпретации, ясно е, че голяма част от спекуланти, инвеститори и т.н ползват ТА, каква част обаче няма лесен начин да се разбере и точно какво гледат също. Всеки си има афинитет към каки, осцилатори, ветрила, вълни и какво ли още не. Никой от тях не е абсолютен(няма правилен избор сред тях), всеки похват си има недостатъци това е ясно - ако нямаше щяхме всички да се юрнем и да го направим автоматично безполезен и затова напоследък са ми много смешни всички, които се впиват в едно нещо и край. От тук насетне първото нещо което си мисля - за да си успешен трябва да разбираш от всички по основни ТА за да се възполваш от тези, които ги следват (да кажем вълни 20%, Ган 20% Фибо20%/естествено част от всяка група участва в другата, няма да се впускам в подробности, не е важно/ ). Второ защо трябва да се усложняват нещата с настройки специфични едва ли не секретни...кой ти знае твоите настройки, че да се осъществят реално, колкото по средни са те толкова по близки ще бъдат до реалността в една камбановидна графика . Следователно - няма смисъл да се занимаваш излишно, уж да усъвършенсташ нещо мислейки, че си по-умен и си ударил кьоравото от тук насетне. Мисълта ми е, че няма някаква тайна задколисна, която ще ти послужи и се надявам, 1 човек поне да се откаже от това търсене повлиян от думите ми. За мен успеха е в познаването на всички характеристики и слабости в стратегиите и опит много опит. Сега за някои вероятно не казах нищо, за други може би е самата истина, надявам се да споделя някой моето виждане!

за в маслиненият цвят....ти не ги усложняваш, а ги настройваш спрямо себе си
        за в оранжевият цвят....винаги има смисъл, да се занимаваш защото няма как да знаеш какво изпускаш и ако не потърсиш, едва ли ще разбереш, а почти винаги нещо се изпуска Не става въпрос дали си умен или не.
        за в синият цвят....е то мисля се илюстрира в предните два
        за в индиговият цвят....ем май аз съм от тези ама нищо, хубаво е да има активност във форума

Христос Воскресе !
        Здраве и успехи !
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Искам да споделя нещо, което си мисля от известно време. Като се абстрахираме от ФА и всякакви интерпретации, ясно е, че голяма част от спекуланти, инвеститори и т.н ползват ТА, каква част обаче няма лесен начин да се разбере и точно какво гледат също. Всеки си има афинитет към каки, осцилатори, ветрила, вълни и какво ли още не. Никой от тях не е абсолютен(няма правилен избор сред тях), всеки похват си има недостатъци това е ясно - ако нямаше щяхме всички да се юрнем и да го направим автоматично безполезен и затова напоследък са ми много смешни всички, които се впиват в едно нещо и край. От тук насетне първото нещо което си мисля - за да си успешен трябва да разбираш от всички по основни ТА за да се възполваш от тези, които ги следват (да кажем вълни 20%, Ган 20% Фибо20%/естествено част от всяка група участва в другата, няма да се впускам в подробности, не е важно/ ). Второ защо трябва да се усложняват нещата с настройки специфични едва ли не секретни...кой ти знае твоите настройки, че да се осъществят реално, колкото по средни са те толкова по близки ще бъдат до реалността в една камбановидна графика . Следователно - няма смисъл да се занимаваш излишно, уж да усъвършенстваш нещо мислейки, че си по-умен и си ударил кьоравото от тук насетне. Мисълта ми е, че няма някаква тайна задколисна, която ще ти послужи и се надявам, 1 човек поне да се откаже от това търсене повлиян от думите ми. За мен успеха е в познаването на всички характеристики и слабости в стратегиите и опит много опит. Сега за някои вероятно не казах нищо, за други може би е самата истина, надявам се да споделя някой моето виждане!
          shit happens...

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
            Весели празници и от мен.
            Очаквам тази година слаб ДАУ и силен долар.

http://prikachi.com/users/forexgate/65J.jpg

очаквам мнения за идеята.
            Аз съм съгласен със слабия Дау и силния долар. Но мисля, че по-скоро имаме може би някакъв троен зиг заг и трябва скоро да приключи, отколкото импулса 1-2-3-4-5, който си проектирал.

Коментар

• Весели празници и от мен.
              Очаквам тази година слаб ДАУ и силен долар.

http://prikachi.com/users/forexgate/65J.jpg

очаквам мнения за идеята.
              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Благодаря ти, Анон.
                Жив и здрав и много успешен бъди и ти.
                Щастливо посрещане на Великден на всички. Да сте живи и здрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                  дълго ойро @ 1.3480 стоп 1.3474

каса +3@ 1.3483

весели празници на всички
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                    Първоначално изпратено от hrimthursum
                    Sorry Rookie...sell 1.3480...target 1.34
                    Приятели, пазарът свърши, вие продължавате да трейдвате.
                    Разпети петък е, навремето Христос изгонил точно сарафите от храма Господен.
                    Тия дни са подвластни на нетленното в нас.
                    ManUtd, Весели празници! Да си жив и здрав като човек, и успешен като трейдър.

П.П. Щом си правя планове да ям яре по Великден, нали разбираш, че трейда ми е най-малкия грях.

Коментар

• Първоначално изпратено от hrimthursum
                      Весели празници и много печалби на всички, независимо дали използват ТА, ФА, Елиът, Каки, Баби, боб, леща и други агрокултури!
                      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                        Първоначално изпратено от hrimthursum
                        Мане 95% нищо лошо не правим. Ние сме дарители. даваме своята лепта на Пазара.

Коментар

• Весели празници и много печалби на всички, независимо дали използват ТА, ФА, Елиът, Каки, Баби, боб, леща и други агрокултури!

Коментар

• ...хаха..край за тази седмица..обещавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от hrimthursum

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                                Първоначално изпратено от psycoholic
                                Хихи, вие двамата сте единствените в тоз фором дето са си признавали колко са били назад докато се научат! (аз помня) АдмирациЙ!
                                Казвал ли е Руукито?? Пропуснал съм. Рууки, ще повториш ли за мен? Само да сравня.
                                Каза, каза, но май беше в NYSE темата! Числа не помня, но се доближавахте като стотинки! ;-)
                                Интересно, че никой не обърна внимание колко струва образованието ;-)
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X