If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е дочака да обърне надолу. Движи се хоризонтално и му замята "опашката" (дето е отпред) нагоре-надолу. Лека вечер.
няма нужда от ирония .... днес ще си пиша минимален минус .... много ми пораснаха крилца в началото на деня .... и ... трябваше малко да ми ги кръцнат .... тъпото е че видях дългото отиграх го прибрах си пичалбица и вместо да изчакам се шашардисах и го затворих и съответно отворих късо дето просто се попрецака от всякъде и вместо да се предам доброволна си добавих едно убаво и сега ми треба да падне под 36 че да изляза на нула за деня .... така е то ... старата песен на нов глас .... ама има светлинки в тунела .... Лека ...[/quote]
хи хи ,
виден последовател на Мартингейл а?
и сега вместо да пиеш едно и да си легнеш доволен
ще се молиш да ти излезе :-)
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
По лъчите това 1,3354 е доста силна съпротива, но като гледам минутката почти е обречено.
почти не е като да е съвсем .... има сега добел топ втори ... и ако издържи ще стане "изненада" ... аз съм малко пристрастен де .... ама като цяло тия пръчки дето се изрисуваха на едночасовата ще си останат и импулса ще си го има .... де да знам ... има още време до края на сесията ... ама не вярвам да станат чудеса ....
Хубава вечер
Е дочака да обърне надолу. Движи се хоризонтално и му замята "опашката" (дето е отпред) нагоре-надолу. Лека вечер.
няма нужда от ирония .... днес ще си пиша минимален минус .... много ми пораснаха крилца в началото на деня .... и ... трябваше малко да ми ги кръцнат .... тъпото е че видях дългото отиграх го прибрах си пичалбица и вместо да изчакам се шашардисах и го затворих и съответно отворих късо дето просто се попрецака от всякъде и вместо да се предам доброволна си добавих едно убаво и сега ми треба да падне под 36 че да изляза на нула за деня .... така е то ... старата песен на нов глас .... ама има светлинки в тунела .... Лека ...
По лъчите това 1,3354 е доста силна съпротива, но като гледам минутката почти е обречено.
почти не е като да е съвсем .... има сега добел топ втори ... и ако издържи ще стане "изненада" ... аз съм малко пристрастен де .... ама като цяло тия пръчки дето се изрисуваха на едночасовата ще си останат и импулса ще си го има .... де да знам ... има още време до края на сесията ... ама не вярвам да станат чудеса ....
Хубава вечер
лаком не лаком - стоп хит... (сега не ми се занимава да качам снимки - дъното ми е 33377)
при тоя същия съм виждал спред на евро долар 8 пипса - ама немога да го принт скриина...щото го прави за секунди...
е те на такъв брокер треба да се учи идин скалпер ... тва седем осем пипа спред и пет шест пипа отклонение от истината .... е тва е бирата ... когато задобрееш достатъчно ще къртиш мъжката по 50 - 60 пипа на един истински брокер ... аз тука за десет - петнайсе пипа съм седнал да се кахъря
Коментар