IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xemus

Е дочака да обърне надолу. Движи се хоризонтално и му замята "опашката" (дето е отпред) нагоре-надолу. Лека вечер.
    няма нужда от ирония .... днес ще си пиша минимален минус .... много ми пораснаха крилца в началото на деня .... и ... трябваше малко да ми ги кръцнат .... тъпото е че видях дългото отиграх го прибрах си пичалбица и вместо да изчакам се шашардисах и го затворих и съответно отворих късо дето просто се попрецака от всякъде и вместо да се предам доброволна си добавих едно убаво и сега ми треба да падне под 36 че да изляза на нула за деня .... така е то ... старата песен на нов глас .... ама има светлинки в тунела .... Лека ...[/quote]

хи хи ,
    виден последовател на Мартингейл а?
    и сега вместо да пиеш едно и да си легнеш доволен
    ще се молиш да ти излезе :-)
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z
      хемусе - аз като казах 8, то това е по скоро изключение..., иначе данке за линка...

П.П. снимката ненам как се намаля и махнах...
      незнам ... ама аз съм много майстор на изключенията ...

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
        Първоначално изпратено от xemus
        Първоначално изпратено от GoDim
        По лъчите това 1,3354 е доста силна съпротива, но като гледам минутката почти е обречено.
        почти не е като да е съвсем .... има сега добел топ втори ... и ако издържи ще стане "изненада" ... аз съм малко пристрастен де .... ама като цяло тия пръчки дето се изрисуваха на едночасовата ще си останат и импулса ще си го има .... де да знам ... има още време до края на сесията ... ама не вярвам да станат чудеса ....

Хубава вечер
        Е дочака да обърне надолу. Движи се хоризонтално и му замята "опашката" (дето е отпред) нагоре-надолу. Лека вечер.
        няма нужда от ирония .... днес ще си пиша минимален минус .... много ми пораснаха крилца в началото на деня .... и ... трябваше малко да ми ги кръцнат .... тъпото е че видях дългото отиграх го прибрах си пичалбица и вместо да изчакам се шашардисах и го затворих и съответно отворих късо дето просто се попрецака от всякъде и вместо да се предам доброволна си добавих едно убаво и сега ми треба да падне под 36 че да изляза на нула за деня .... така е то ... старата песен на нов глас .... ама има светлинки в тунела .... Лека ...

Коментар

• хемусе - аз като казах 8, то това е по скоро изключение..., иначе данке за линка...

П.П. снимката ненам как се намаля и махнах...
          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
            Първоначално изпратено от GoDim
            По лъчите това 1,3354 е доста силна съпротива, но като гледам минутката почти е обречено.
            почти не е като да е съвсем .... има сега добел топ втори ... и ако издържи ще стане "изненада" ... аз съм малко пристрастен де .... ама като цяло тия пръчки дето се изрисуваха на едночасовата ще си останат и импулса ще си го има .... де да знам ... има още време до края на сесията ... ама не вярвам да станат чудеса ....

Хубава вечер

Коментар

• без майтап 42 е

Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Зи ... е тука можеш да си правиш мониторинг на котировките няма пети знак но за груба сверка става ....

http://www.dbfx.com/forex-charts-and...h/forex-charts

и фани намали картинката че логоса влезе в игрището

Коментар

лаком не лаком - стоп хит... (сега не ми се занимава да качам снимки - дъното ми е 33377)

при тоя същия съм виждал спред на евро долар 8 пипса - ама немога да го принт скриина...щото го прави за секунди...
                  е те на такъв брокер треба да се учи идин скалпер ... тва седем осем пипа спред и пет шест пипа отклонение от истината .... е тва е бирата ... когато задобрееш достатъчно ще къртиш мъжката по 50 - 60 пипа на един истински брокер ... аз тука за десет - петнайсе пипа съм седнал да се кахъря

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                    Първоначално изпратено от stanislavnba

много странно , на мойта графика под 1.334 не е падало.
                    при мен е 42 дъното.
                    джей-зи,
                    много ти е лаком брокера .
                    и за стинки вече шишчета пуска ;-)
                    кажи ми че си правиш та*ак с мене...

...
                    The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

лаком не лаком - стоп хит... (сега не ми се занимава да качам снимки - дъното ми е 33377)

при тоя същия съм виждал спред на евро долар 8 пипса - ама немога да го принт скриина...щото го прави за секунди...
                      в неделя и аз имам спред от по 6-8 пипа ама и не играя
                      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• лаком не лаком - стоп хит... (сега не ми се занимава да качам снимки - дъното ми е 33377)

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba

при мен е 42 дъното.
                          джей-зи,
                          много ти е лаком брокера .
                          и за стинки вече шишчета пуска ;-)

Коментар

Първоначално изпратено от JaY_Z
                            дълго ойро- мин обем - 3349, стоп 3338, таргет3362

П.П. очертава се терапевтичните сеанси са по рентабилни от хомеопатичните

успехи!
                            ударен стоп на 38 - пием една студена вода и пожелаваме лека вечер!!!

Роке мерси за мнението - жив и здрав !!!
                            Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

дълго ойро- мин обем - 3349, стоп 3338, таргет3362

П.П. очертава се терапевтичните сеанси са по рентабилни от хомеопатичните

успехи!
                              ударен стоп на 38 - пием една студена вода и пожелаваме лека вечер!!!

Роке мерси за мнението - жив и здрав !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim

Хубава вечер

Коментар

Working...
                                X