IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    В интерес на истината ми четеш мислите

Поздрави

П.П. Не знам дали забелязахте, ама като се цитира, излиза само последния пост, а не както досега по 10-20 цитата в един пост
    Да, технологично чудо е станал Сега ако някой знае, нека ми каже как да изключа рекламите на логоса че ми е много шарено и е дразнещо.

Не искам реклами
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• реде май ша ми дойде шанса а
      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
        Прай така поне 3-6 месеца и ако не си затрил сметката мой да почнеш с 1000лв
        В интерес на истината ми четеш мислите

Поздрави

П.П. Не знам дали забелязахте, ама като се цитира, излиза само последния пост, а не както досега по 10-20 цитата в един пост

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Здраввейте колеги,

иамах малко свободно време и взех че се писах и аз на не едно ами на две демота.

Та за пет работни дни направих общо 49 сделки, 5 на минус, 44 на плюс.
          На едното демо сметката от 100000 стана 104000, а на другото от 10000 стана 12900.

Съжалявам, че ви губя времето, ама това реално ли е или ме правят на балък?

П.П. Без никаква стратегия, само някакъв моментен математически модел за конкретната сделка, който за всяка сделка е уникален.

Поздрави
          Прай така поне 3-6 месеца и ако не си затрил сметката мой да почнеш с 1000лв

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            А можеш ли да ме убедиш - защо като съм си МАЙСТОР на чекиите да ставам ЧИРАК на курвите???/
            щото ако знаеш курвите кви чикии праят

Коментар

• Здраввейте колеги,

иамах малко свободно време и взех че се писах и аз на не едно ами на две демота.

Та за пет работни дни направих общо 49 сделки, 5 на минус, 44 на плюс.
              На едното демо сметката от 100000 стана 104000, а на другото от 10000 стана 12900.

Съжалявам, че ви губя времето, ама това реално ли е или ме правят на балък?

П.П. Без никаква стратегия, само някакъв моментен математически модел за конкретната сделка, който за всяка сделка е уникален.

Поздрави

Коментар

абе не съм сигурен в това.
                Кат гледам май може и да ма огрее
                Може , но и в близките няколко часа
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                  Germany may propose blanket ban on naked short selling

The document references above also proposes a ban on EUR/USD derivatives that are not intended for hedging.

Хм...
                  Наораво да спрат търговията и ще се справят с всички проблеми. Колко е то!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Няма да те огрее Чадо
                    абе не съм сигурен в това.
                    Кат гледам май може и да ма огрее

Коментар

• да не би аз да избързах с това затваряне

Коментар

• Germany may propose blanket ban on naked short selling

The document references above also proposes a ban on EUR/USD derivatives that are not intended for hedging.

Хм...

Коментар

няма да останеш с толкоз спокойно.
                          Ама аз за всеки случай така напрайх.
                          Пуснах една чакаща от 2255, ако стане стане.
                          Няма да те огрее Чадо

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            За продаване е еврото с тоя над -200 на ДАУ предмаркет.
                            Гледай да не пропуснеш момента !!!
                            Пък може аз да остана с +3-4 пипа за деня ако иде
                            нагоре
                            няма да останеш с толкоз спокойно.
                            Ама аз за всеки случай така напрайх.
                            Пуснах една чакаща от 2255, ако стане стане.

Коментар

• Животните ни навестяват

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                                Верачка и на жена би раздвижила кръвта, но стига спам
                                А можеш ли да ме убедиш - защо като съм си МАЙСТОР на чекиите да ставам ЧИРАК на курвите???/

Коментар

Working...
                                X