If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като чета какво пишете и си мисля че е много сложно всичко интеревентсии слухове и други през швецария и еврото и си викам ужас, няма ли попрост вариант за игра че така се обърква всеки нови човек в тази материя наречена форех
Но няма да стане внезапно. Има мегдан за леки спортни скалпчета и бръсначки надолу-нагоре докато се изпълни със съдържание хавата. . Според отместванията от мувин евъриджа.
като чета какво пишете и си мисля че е много сложно всичко интеревентсии слухове и други през швецария и еврото и си викам ужас, няма ли попрост вариант за игра че така се обърква всеки нови човек в тази материя наречена форех
Сега ще разпродадат петрола и када на 1,0750........еха.....
Круме, извинявай, ама точно сега няма такава картинка. От тук пак обръщаме за надолу. Да ми дойдат дето батя ги чака тия пиленца.
Точно сега гледай кво става на 30 мин. фрейм.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
да го документирам и тука:
Според моята , забележете моята, идея за вълните бих играл тази позиция.
дълга: 1.2226, цел 1.24-25, стоп 1.2148
Но не съм го отиграл защото не си вярвам
Съгласен, с една малка поправка - стопа на 1.2120. Веротността да ти ударят стопа е много малка, защото ще бъде защитаван и от интервенции в полза на еврото през франка. Обявили са тази защита според приказки на пазара.
аз запуснах ниско евродолап от ниво 1.2242, така ми пише на опцията поне,стопове се слагало и ще сложа на ниво което ми кажете.ппонеже гледам на петнахсе минутен график има някакви искочили върхари нагоре следователно тям някъде трябва да е стопа сигурно
. Просто трябва да го компенсират с конкретната изгубена сума по тяхна вина.
Ще компенсират те Аз по едно време толко бях уравновесен , че аха аха да си зануля акаунта, щото влезнах с още къси от 1.233 и бях с около 45% от сметката използвани за марджин изискване, ама успях да ги затворя на 1.228 Даже това го и попитах момчето , че ако сега стигне 1.26 няма много, много да ме чакат, а ще ми затворят служебно поръчката.
Мисля си, че това което излезе за Щатите ще стимулира започналата корекция в е/долар. Една малка дълга със железен стоп под 1.22 ми изглежда разумна сега.
Коментар