IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Явно нещо не разбирам.

Кой и какво да пише?

Стоповете и профитите не се нуждаят от работещ пазар, а от работеща платформа. За да работи една платформа(софтуер) не е необходимо да има работещ човек.
    Самото слагане на стопове и профити не води до сделка, а сделка става до достигане на стоп или лимит. Т.е. трябва да може да си слагаш стопове и лимити и при неработещ пазар.

Приятен уикенд

П.П. Този въпрос възникна след като се оказа, че ще заминавам за 4 дена и реших да си сменя целите на мт4. И защо да не мога да си сменя примерно профита днес от 1.2230 на 1.2200, а трябва да го направя в понеделник? Това ми е направо нелепо в 2010г ...
    Не ти ли идва наум , че ордерът ти
    може и да не е там дето си мислиш ??????
    Инък работещи нонстоп брокери има и
    един от тях е
    www.oanda.com
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Аз не искам да "играя", демек да правя сделки в събота и неделя.
      Искам само да мога да си сменям целите, а не да отварям или затварям позиции.
      да ве да ве,ама мръсниците не дават.натискам и ми вика неразработещ пазар пише.капан.ше се научим и ше се развиваме.
      обаче има каквото си помислих сега да кажеш на брат сестра или друг да сменя цифрите в понеделник все едно си ти.ама то парола трява да дадеш за да може.и така мерси,

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
        любо не става ве.брокера спира мете4 и край с играта.аз за тва търся оттук и отам хубав брокер дето иска да дава да играя и да слагам лимитари и степове когат си искам да мога.обаче мръсници са и не дават.обаче си вземи лаптопа и си ок и нямаш вазражениа .ядосан съм и аз обаче поне ще съмок.брат ми вика не ми се търси брокер дето има събота да играе сядай си на гъзъ и не ме тормози.вобште не ми помага.ядосваме се и сега излезе нататак да кара колелео и насам натам.
        Аз не искам да "играя", демек да правя сделки в събота и неделя.
        Искам само да мога да си сменям целите, а не да отварям или затварям позиции.

Коментар

Явно нещо не разбирам.

Кой и какво да пише?

Стоповете и профитите не се нуждаят от работещ пазар, а от работеща платформа. За да работи една платформа(софтуер) не е необходимо да има работещ човек.
          Самото слагане на стопове и профити не води до сделка, а сделка става до достигане на стоп или лимит. Т.е. трябва да може да си слагаш стопове и лимити и при неработещ пазар.

Приятен уикенд

П.П. Този въпрос възникна след като се оказа, че ще заминавам за 4 дена и реших да си сменя целите на мт4. И защо да не мога да си сменя примерно профита днес от 1.2230 на 1.2200, а трябва да го направя в понеделник? Това ми е направо нелепо в 2010г ...
          любо не става ве.брокера спира мете4 и край с играта.аз за тва търся оттук и отам хубав брокер дето иска да дава да играя и да слагам лимитари и степове когат си искам да мога.обаче мръсници са и не дават.обаче си вземи лаптопа и си ок и нямаш вазражениа .ядосан съм и аз обаче поне ще съмок.брат ми вика не ми се търси брокер дето има събота да играе сядай си на гъзъ и не ме тормози.вобште не ми помага.ядосваме се и сега излезе нататак да кара колелео и насам натам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            he he he
            При неработещ пазар искаш стопове и лимити да сменяш.
            А те де да ги пишат бря
            Явно нещо не разбирам.

Кой и какво да пише?

Приятен уикенд

Коментар

• добро утро и всичко хубаво.кажете ми брокер дето работи повреме и през почивните и праздничните наши дни.всашност събота и неделя са важни да работи брокера понеже ниама как да играя а трябва.
              мете4 сега не работи но нали има и други мете4 дето сигурно работата постояно

Коментар

Вярно,

не го видях, извинявам се на Делтата, щом са го написали, значи е прявило, тъй де, сляп на карти не играе.

Ама възниква друг въпрос тогава - докато не работят курса си се движи, а не може да си актуализираш сделките...тъпо е така.

И не мога да разбера защо платформата не може да актуализира сделките, независимо че не е работно време, нали е компютъризирана? (примерно събота и неделя) Говоря не да отваряш и затваряш сделки, а да си сменяш прфита или стопа или да пускаш чакащи поръчки, за които не трябва работещ пазар или брокер.
                he he he
                При неработещ пазар искаш стопове и лимити да сменяш.
                А те де да ги пишат бря

Коментар

• Първоначално изпратено от extreme Разгледай мнение
                  Това случайно да си го прочел?

http://www.deltastock.com/bulgaria/r...s/worktime.asp
                  Вярно,

не го видях, извинявам се на Делтата, щом са го написали, значи е прявило, тъй де, сляп на карти не играе.

Ама възниква друг въпрос тогава - докато не работят курса си се движи, а не може да си актуализираш сделките...тъпо е така.

И не мога да разбера защо платформата не може да актуализира сделките, независимо че не е работно време, нали е компютъризирана? (примерно събота и неделя) Говоря не да отваряш и затваряш сделки, а да си сменяш прфита или стопа или да пускаш чакащи поръчки, за които не трябва работещ пазар или брокер.

Коментар

Алоу, Делтасток,

платформата ви пецва вече един час.

Нямате ли намерение да я пуснете...
                    Това случайно да си го прочел?

http://www.deltastock.com/bulgaria/r...s/worktime.asp

Коментар

• На бенчмарк цяла седмица не им работи платформата както трябва ти за един час се циганиш
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Алоу, Делтасток,

платформата ви пецва вече един час.

Нямате ли намерение да я пуснете...

Коментар

Пътя към 1.26-1.30 минава от тук?!?!?!?!
                          Алоу,

еврофилите,

много лошо като паднеш от високо,

хи хи хи

Коментар

• ПОНИЖИХА РЕЙТИНГА НА ИСПАНИЯ,РЕД Е НА ПОРТУГАЛИЯ,ИТАЛИЯ........

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Аз за сега -тия дни говоря бре ,иначе есенеска е в кърпа вързано 1,22 че и 1,07 .

йде лека
                              Тандеме нещо <обърна плочата>друго говореше днес през деня???!!!!!Какво мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                Аз за сега -тия дни говоря бре ,иначе есенеска е в кърпа вързано 1,22 че и 1,07 .

Айде лека
                                Сега Тандеме е 1.22662 и дето се казва
                                за еднi 40 пипа до МАГИЧНОТО
                                1.22222222222222222222222222
                                на проблем ли ще го правим
                                :
                                Last edited by bgg_red; 29.05.2010, 00:10.

Коментар

Working...
                                X