IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Роокито много вежлив таз вечер,
    че даже мазен та мазен
    Явно много му се пие на аванта
    ми да
    кат не мога сам да си изкарам за бира , ще се мазня , та дано някой почерпи
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Роокито много вежлив таз вечер,
      че даже мазен та мазен
      Явно много му се пие на аванта
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• господа... бирата свърши ...живи и здрави, от мене лека !
        The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          от тук нататък е само въпрос на време
          пък времето е една патерица и ....

я я лека че се много философско ще стане ...

и Успехи много много
          и Поздрави

Коментар

• trade,
            времето и на твоите къси дойде
            ако не почивах вече , бих скъсил @ 1.2303 със стоп 1.2309
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
              ристекпа е за Мана че всичките думички почти си бяха негови от поста дето го риспектва ...
              за търговец .... хм незнам ... има време ...
              помня седефин беше предложил на едлундьо да си направят един спаринг да си вържат по 50 К ... и едлундьо каза аз нямам 50 К ... и ти му каза какъв търговец си ти щом нямаш 50 К ... та ... ... има доста време докато стана търговец оти ако сложим заемите смело мога да кажа че ми остават около 75 К че да стана търговец
              инак ги чакам де .... парите ... да дойдат е иневидъбъл ... въпросът е да стане както го описва Насим ... скоро рязко и изведнъж ... като петролен разлив ...
              парите общо взето нямат значение ако имаш правилното мислене и настройка:-)
              ако наистина мислиш това , което пишеш и го правиш , така както го мислиш ,вече си on the right track .
              от тук нататък е само въпрос на време

Коментар

4 часа на ден е достатъчно
                чувстваш се добре надявам се
                а и си почнал да правиш пари , нали ?
                пари прява ... само че са доста недостатъчно ... инак съм си направил схемичка (три процентната) само дето и теглеж има ... и ... бавно става .... като хубавите неща

Коментар

по-долу ти писах: respect
                  започваш да се превръщаш в търговец
                  успех в начинанието , парите сами ще дойдат :-)
                  ристекпа е за Мана че всичките думички почти си бяха негови от поста дето го риспектва ...
                  за търговец .... хм незнам ... има време ...
                  помня седефин беше предложил на едлундьо да си направят един спаринг да си вържат по 50 К ... и едлундьо каза аз нямам 50 К ... и ти му каза какъв търговец си ти щом нямаш 50 К ... та ... ... има доста време докато стана търговец оти ако сложим заемите смело мога да кажа че ми остават около 75 К че да стана търговец
                  инак ги чакам де .... парите ... да дойдат е иневидъбъл ... въпросът е да стане както го описва Насим ... скоро рязко и изведнъж ... като петролен разлив ...

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                    роке - бири има да пиеш докато ... ти се пие...
                    тя бирата се купува ама акъла ...

хемусе - некои се развивате други тъпчем на едно място ... ко да направиш - живота винаги е бил несправедлив

джей зи ,
                    трейдинга е занаят . краде се акъла няма нищо общо

Коментар

с вторият пакет отиват на петдесеттачка .... и понеже съм послушен и търгувам както ти сподели.. сутрин малко и вечер малко та всичият ми висеж днес се свежда до 4 часа два и половина от които бяха за да визуализирам тъй много бленуваната всекидневна на един нахален нахалник ... де да знам ... на мен си ми е добре така ... инак за парите ... всяка стотинка се брои ... всеки търговец го знае това ... всяка стотинка има значение ... лесно е да се направят много пари с много пари ... интересно е с малко да се направят много ...
                      ако не стане ... строежи колкото искаш .... всеки си избира ... язе съм си избрал
                      4 часа на ден е достатъчно
                      чувстваш се добре надявам се
                      а и си почнал да правиш пари , нали ?

Коментар

с вторият пакет отиват на петдесеттачка .... и понеже съм послушен и търгувам както ти сподели.. сутрин малко и вечер малко та всичият ми висеж днес се свежда до 4 часа два и половина от които бяха за да визуализирам тъй много бленуваната всекидневна на един нахален нахалник ... де да знам ... на мен си ми е добре така ... инак за парите ... всяка стотинка се брои ... всеки търговец го знае това ... всяка стотинка има значение ... лесно е да се направят много пари с много пари ... интересно е с малко да се направят много ...
                        ако не стане ... строежи колкото искаш .... всеки си избира ... язе съм си избрал
                        по-долу ти писах: respect
                        започваш да се превръщаш в търговец
                        успех в начинанието , парите сами ще дойдат :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                          живота винаги е бил справедлив
                          право казваш Зи ... каквото си направиш никой друг неможе да ти го направи

Коментар

е стинки де
                            ти 30 лв за пари ли ги броиш
                            струва ли си да висиш по найсе часа на ден за толкова ?
                            на строежите повече се изкарва

Коментар

• роке - бири има да пиеш докато ... ти се пие...
                              тя бирата се купува ама акъла ...

хемусе - некои се развивате други тъпчем на едно място ... ко да направиш - живота винаги е бил несправедлив
                              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

как стотинка бре ?! ... аз се боря за втори пакет памперси
                                е стинки де
                                ти 30 лв за пари ли ги броиш
                                струва ли си да висиш по найсе часа на ден за толкова ?
                                на строежите повече се изкарва

Коментар

Working...
                                X