Местим пусията за първи бай транш на 1.0444.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от veselinzlatanov Разгледай мнениеИмаме очакване да се покачи лихвата в Канада. Някой има ли идея за отиграването на пазара, преди , по време и след новината. Новината е в 16.00 ч* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнениеБой по доларааа!
Да е.а смотаната му валута
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение2450 до довечера ... дъл ше е много изненадващо ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение..... дъртаци !!!!
2450 до довечера ... дъл ше е много изненадващо ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениепа язе гоня трийсетака ама пак съм запознат с песната ..... дъртаци !!!!
2450 до довечера ... дъл ше е много изненадващо ?!Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
този пробив и на дневна графика хич не изглежда да си остане така.
От тука май ще ходим да маршируваме до 1.16 и чак тогава мой да се сети някой за корекция.
С това ново дъно, дългите са супер рисковани.
Освен ако не са скалпове.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПоздравявам всички и най-вече
Тандема
с новото дъно което е и
много убаво число
Да живей 1.2121212121212121
Сега се чудя дали обраха достатъчно
стопове на ТЕЛЕТАТА или ще има
слизане чак до 1.20600 ....................сега взел с едно дънце което ме изненада ,да ме "поздравява"
Стопа ми на дългите е жив още ,така че тепърва ще ти треперят гащите с твоите късиУспех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА защо не погледнеш колко е била консумацията в Китай и Индия преди 10 години и сега?!* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеИ аз да се обадя, незнам на колко сте години ,но парчето излезе 82 някъде ...Поздравления за Реда.По моите сметки гоним 50така.The golden age.
па язе гоня трийсетака ама пак съм запознат с песната ..... дъртаци !!!!
2450 до довечера ... дъл ше е много изненадващо ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЩо не погледнеш колко е консумацията
на САЩ за месец преди 10 години и сега !!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеRookito сега те поздравяявам с една
от най-любимите ми групи :
http://www.youtube.com/watch?v=i3MXiTeH_Pg
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар