Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениебай ойро 2172 стоп 2165...цели 2193 и ако даде 2210...
успехи
Мастъре - откровено контрелска сделка - ясно осъзната...за да я направя съм намерил доводи...в случая не обективни ...The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениебай ойро 2172 стоп 2165...цели 2193 и ако даде 2210...
успехи
"It is better to ride a horse in the direction he is going…"Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБраво Дим. Такива изказвания са ми любимо четиво в този форум. Не мога да ти опиша, колко щях да се изненадам ако пробивът надолу намаляше шанса за ново дъно!
Хайде пак да видиш...
Коментар
-
бреее здрасти здрасти.нещо надоле да сте пускали днес.аз пуснах отгоре надоло доста неща обаче сега ги гледам и се чуда така 390 попа хванах.има едно предаване с виара анкова казва се зловещо и ме кефи даже така играя.исках да смятам и накрая стана 1000 броя печалба откак започнах.1 седмица мина и е ок всичко добре.
Коментар
-
Нещата се разцъкаха по часовник. Дръннахме 1.0450 и така идеята на този етап се завърши. Сега очаквам известно корективно отстъпление, което не смятам да отигравам. Излизам на чист въздух. Чао и успех на всички!* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
Коментар