If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Han Krum
За пореден път доказа, че си пу...а под налягане, нищо повече
Искаш цифри.........ами просто не съм техничар, тъй че аз играя по тренд и фундамент, айде усещам, че скоро няма да те чета.........
А п...а под налягане......интересно, да не се насрал вече на форекса, че измисляш интересни думи, мишок.....
nali по едно време стопове слагаше какъв фалит или не успя да се удържиш с добавките
сложно е ... ... стоп винаги има последният е служебен ... като цяло паднаха едни кинти от едно място и реших да се държа смело (истинската думичка е несериозно) и съответно си платих за това ... страшно нема ... търговията тепърва започва ..... има обаче още доста неща за изглаждане и като цяло съм доста доста вдъхновен сега ... много странна работа .... повечето хора след загуба овесват нос пък аз ... се надъхвам ....
мисля си как да преструкторирам таз пуста три процентна схема че да има място и за почивка ... нещо от рода на седмица две ... доста ми е тегаво да си потдържам един ритъм за повече време ... явно треба да си човъркам още из начинът на мислене ... ще го направя това ... иначе като цяло имах едни кроежи и си бях направил некви сметки които явно не се изпълниха но пък след така падналите кинти съм си преценил че мога да си го позволя тоз марджин кол ... и така ...
Добро утрооо!
В понеделник ще видим
....Та като най-лош вариант: бой по канчето на еврото до 1859, преместваме стопа евентуално на 1816 с цел 2340-2360 и после.... ша му мислим......Крумее, цифрите са ми от събота, твоите ги чакам все още, въздухарче келево)
Малко му е оставало до 1859, трябваше да го накупите долара ве сладури
Ако сега не започнат да се изреждат всички европейски светила да подкрепят еврото....
Ай успехиии, комарджии
Ахахаха, не ти издържат нервичките........споко гледай мача и пикай насреща.....
на мен са ми ги затворили ... останали са ми обаче още некви стотинки ... според три процентовата таблица ще се върна на същия акаунт след 18 седмици ......... уич ис нот соу бад ...разбира се обаче има и други варианти ...
ще поживеем ще видим ...
хай успешна търговия на всички
nali по едно време стопове слагаше какъв фалит или не успя да се удържиш с добавките
на мен са ми ги затворили ... останали са ми обаче още некви стотинки ... според три процентовата таблица ще се върна на същия акаунт след 18 седмици ......... уич ис нот соу бад ...разбира се обаче има и други варианти ...
ще поживеем ще видим ...
Коментар