IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Аз тука резнах едно сел е/$ 10 lots на 1.19752 и го затворих на 1.19615 профит 1145.34, време 9 минути

Нещо май за балък ме вземат?
    Пак резнах едно бай 50 лота на 1.19463 и затворих на 1.19496 профит 1380.80, време 2 минути

Съвсем се вземам за балък

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Обзалагам се, че след като минеш през всички трансформации и гимнастики на суапа в доларови пипсове до окончателното му осчетоводаване в паунди по сметката ти в паунди, пак ще си с отрицателен резултат от къса EUR/USD!!! Няма как да бъде другояче!!!
      Е, щом казваш ... няма да ме лъжеш я ...

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
        Не
        Обзалагам се, че след като минеш през всички трансформации и гимнастики на суапа в доларови пипсове до окончателното му осчетоводаване в паунди по сметката ти в паунди, пак ще си с отрицателен резултат от къса EUR/USD!!! Няма как да бъде другояче!!!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не

Коментар

Тъй като тази сметка е в GBP, а лотовете са по 10к, 0.69 е цената на един пип за тази двойка (в паунди ... или 69p). Но това няма нищо общо с темата
            Има как да няма? Има си причина за да променят названието на суапа на RollsB и RollsS! Резултатът от суапа при EUR/USD направо в GBP ли ти се начислява или първо минава през междинна USD сметка?

Виждам, че и при EUR/GBP суапа е обратен като при покупка на по-скъпата валута EUR плащаш а при продажбата и получаваш. Което не е нормално... Явно има врътки със салдото ти в паунди? Те някаква лихва плащат ли върху неизползвания марджин?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аз тука резнах едно сел е/$ 10 lots на 1.19752 и го затворих на 1.19615 профит 1145.34, време 9 минути

Нещо май за балък ме вземат?

Коментар

А какво показва цифрата 0,69 между RollS и RollB?
                Тъй като тази сметка е в GBP, а лотовете са по 10к, 0.69 е цената на един пип за тази двойка (в паунди ... или 69p). Но това няма нищо общо с темата

Коментар

Мислех си, че достатъчно ясно се виждат две различни платформи. Това, което цитираш е на Варчев, а FXCM е като background и там пише: RollS (sell) ... виж колко
                  А какво показва цифрата 0,69 между RollS и RollB?

Коментар

От изображението което си вмъкнал виждам че при къса EUR/USD суапа е отрицателен -4,17 а при дълга суапа е положителен +0,14!
                    Мислех си, че достатъчно ясно се виждат две различни платформи. Това, което цитираш е на Варчев, а FXCM е като background и там пише: RollS (sell) ... виж колко

Коментар

Нямам идея, какви са тези тикове на сини и червени черти...

Тик е най-малката възможна стъпка при промяна на котировката на дадена акция. А пипс е най-малката възможна стъпка при промяна на котировката на дадена валутна двойка.

Освен това, всеки спред е фиксиран до момента в който не бъде променен... Ако има напрежение на междубанковия пазар, нормално е да има преоценка на спредовете при суапа. И е нормално това да се случва веднъж на 3-4 месеца... Може вчерашният ден да е бил точно такъв ден!
                      Е, тик чарта, не я ли знаеш?

Е да, веднъж на 3-4 месеца при някакви екстренни ситуация - да - прав си, ама вчера какво му беше?

Пък и това не ме бърка чак толкова, просто брокерът е декларирал фиксиран спред от 2 пипса. За мен фиксран си е фиксиран, а не ама може при ... и т.н.
                      разбираш ме нали?
                      Иначе за суапа те разбрах - кратко и ясно - блгдр

Коментар

Много пъти съм го проверявал ...
                        От изображението което си вмъкнал виждам че при къса EUR/USD суапа е отрицателен -4,17 а при дълга суапа е положителен +0,14!

Суап Вид означава че резултатът е в доларови пипсове!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Грешка!
                          грешка .... оти да е грешка ... брокерот е вся и всьо ... ако искат могат и две фигури да сложат спред и да се прекръстят на чендж бюро

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            На тик чарта синята линия не мръдна, а червената скочи надолу. За този спред говорихме и че той беше деклариран за фиксиран от брокера.
                            Нямам идея, какви са тези тикове на сини и червени черти...

Тик е най-малката възможна стъпка при промяна на котировката на дадена акция. А пипс е най-малката възможна стъпка при промяна на котировката на дадена валутна двойка.

Освен това, всеки спред е фиксиран до момента в който не бъде променен... Ако има напрежение на междубанковия пазар, нормално е да има преоценка на спредовете при суапа. И е нормално това да се случва веднъж на 3-4 месеца... Може вчерашният ден да е бил точно такъв ден!

Коментар

Е това не го вярвам. Би ли проверил още веднъж?
                              Много пъти съм го проверявал ...

Коментар

• Грешка!
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X