Първоначално изпратено от tandem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
На практика едната хипотеза не се бърка много с другата. Разликата е единствено да ли ще продължи движението обратно по тренда от тия нива или след достигане на 1.2150-60 евро/долар, 75 д. барел и 10100 Дау.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
а възможно ли е според вас импулсът да се дължи на такива хора и изказвания
Джим Роджърс: Може би е време да се купува евро
http://www.investor.bg/news/article/100961/130.html
Коментар
-
Loonie
канадецот: има известен риск (макар и по-малко вероятния) да пробие от тия нива и да избуши докъм 1.0250-60 макс. И това само ако се получи пробив нагоре и при петрола и при индексите и при евро-долар. Ако ви се струва реално всичко това да се случи и то в края на именно тази седмица, праскайте яко занадолу! Ако, обаче, приемете, според мен по вероятната хипотеза за разиграване на временен ритрейсмънт и бичи капан за евро/$, петрола и акциите, при положение, че техниката говори за слизане още надолу с още около 3-5%, а на фундамента му остава все по-малко въздух и ресурс да бута нагоре в жегите, то това е поредното локално дъно, затвърдено на 1.0370 и от тук - смело нагоре по тренда!Last edited by pana_bg; 10.06.2010, 12:11.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеГоворех аз, че ще го купиш "когато му дойде времето", а не на най-изгодната цена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнениеДано да си познал!
Аз направих превод в долари, така че натежахме в негова полза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩе е неутрално до пресконференцията на ЕЦБ. След това Дау се гмурка под 9850, а еврото към 1,1850...
Аз направих превод в долари, така че натежахме в негова полза
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениее уж стопа ни казва че дългата идея не е читава , пък пак дълга....защо.? нетърпеливите винаги страдат....Сега пазара на малки графики е неутрален браточка...но ти си знаеш. А на по големички графики сме за късички.Даже коко каза до къде чака движението та там може и да е стопа
Коментар
Коментар