Трябва да се обърне внимание на евро/канада.Единия вход е сега, бай от 1.2575, а другия от около 1.25 при евентуален спад.Стоп под 1.2450.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениеимах впредвид нова дълга с нов стопMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениезакво са ти тея стопове като ги сменяш. Обикновено лимитите се променят ама стоповете ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениенов стоп на 55Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениевместо да си пиеш бирата или да почиваш
Сещам се за една от многото му " красиви" фрази : " «Чем большее число духовенства мы расстреляем, тем лучше»
Същата тая "мисъл " е перифразирана през 1926 г. от автора - малоумник и " вкарана " като реплика на Мечо Пух от едноименния "роман " .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениенов стоп на 55
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение2163
Да си избира посока и да тръгва.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениебай евро долар 2183 цел 2204Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
ко стаа , бичессс.
Хванах 1 дълга за 20 пипона като си мислех че можем да ударим 1.2240 ама няма да е сега.
После ми удари стоп на друга дълга на -12.
И ся съм с една къса от 2180 , със стоп на 90 и цел 2154.
Айде долареее дай малкоMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
Коментар