IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От тук 100-150п може и да излязат.
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
      Да генералните заключения са познати,като слабост.Кажи нещо ново,но явно няма ....
      Или си много голям,не си постнал система,а раздаваш съвети и то в такъв форум.

Айде наздраве...... http://www.youtube.com/watch?v=WbJAklOdx58
      няма нищо генерално тука.
      описвам ти пътя , по който аз минах.
      малко е дълъг щото съм инат и дълго време си мислех, че пазара трябва да се води по мен , а не обратното.
      как да опиша discretionary system базирана на 8 сетапа и 10 години screen time в няколко реда?
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        няма линк. не съм я поствал никъде в нета
        най лесния начин. пишеш в гуглето : Price Action
        изчиташ всичко възможно по темата .след това 2-3 години се взираш в монитора и опитваш да приложиш на практика наученото и voila стигаш моето ниво или дори ме задминаваш
        ако все пак имаш трудности с намирането на материали свиркаш и те засипвам с четене за следващите година две напред

Да генералните заключения са познати,като слабост.Кажи нещо ново,но явно няма ....
        Или си много голям,не си постнал система,а раздаваш съвети и то в такъв форум.

Айде наздраве...... http://www.youtube.com/watch?v=WbJAklOdx58

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
          Добрий вечер , не се заяждам , само да питам нещо ??? Какво се постига с публичното показване на тези стейтмънти ??? -Нищо пък били те истински или не все тая В краяна сметка за какво се прави незнам ?? Но от друга страна всеки е свободен да прави каквото си поиска -Та за това питам
          аз бих се доверил 1 идея повече на човек със стейтмънти, отколкото на такъв без - "пък били те истински или не"

P.S. имам информация че SC се опитва да избие загубите със залагане на мачове на световното. Ако следи форума да каже вярно ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
            Добрий вечер , не се заяждам , само да питам нещо ??? Какво се постига с публичното показване на тези стейтмънти ??? -Нищо пък били те истински или не все тая В краяна сметка за какво се прави незнам ?? Но от друга страна всеки е свободен да прави каквото си поиска -Та за това питам
            Стейтмънтите са за да не пиша.Истински или не важното е, че са в правилната посока

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
              нзд/йена 63.92 и ауди/йена 78.93 селл.Таргети-малко.
              Край на мача затваряйки на 63.64 и 78.51

Коментар

Съгласявам се!Нали се сещаш, че номера на акаунти и прочее няма да публикувам.Не карам никого да ми вярва
                Направих грешката да се разкрия в един друг форум и разбрах, че печелившите не са на почит - старите скачат с краката напред убеждавайки ме какъв съм гъотферен, новите ме убеждават, че не съм и настава мазало.Абсолютно не е проблем да спра, но ми е интересно, защото има няколко свестни типажа тук.А и имам свободно време понякога.
                Благодаря за пожеланието!

ПП.Когато пусна дадена позиция я пиша тук няколко минути по-късно, но не всички, защото понякога са по 10-15 на ден.Времето ми ще е само в писане.Не следя често форума.
                ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Еми катогледам товащото сисе развил ...По здрави на брата ....мерси !
                  ми да, даже са сгънах в оня фором преди назад.брата седи и вика нещо, пеняви са на монитора.ще му кажа.мерси

Коментар

това имах впредвид дай някои линк за нея специално.Иначе какво да те следя какво пишеш.Ако имаше смисъл.От този форум до сега да бях изпробвал,дали....
                    няма линк. не съм я поствал никъде в нета
                    най лесния начин. пишеш в гуглето : Price Action
                    изчиташ всичко възможно по темата .след това 2-3 години се взираш в монитора по 10-12 часа дневно и опитваш да приложиш на практика наученото и voila стигаш моето ниво или дори ме задминаваш може и за по-кратко време. кой знае може и по-схватлив от мен да си
                    ако все пак имаш трудности с намирането на материали свиркаш и те засипвам с четене за следващите година две напред
                    Last edited by NYSERookie; 14.06.2010, 23:28.
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

пфу , мачове
                      формулата вчера беше наистина интересна
                      Беше истинско удоволствие формулата

Коментар

• това имах впредвид дай някои линк за нея специално.Иначе какво да те следя какво пишеш.Ако имаше смисъл.От този форум до сега да бях изпробвал,дали....

Коментар

Ракето,я вземи сподели някои вход или система по която търгуваш.Иначе есе тая какви ги говориш.

от 3к мнения поне 2к са сделки.
                          ако не те мързи да проверяваш действай вместо да се правиш на интересен
                          системата си съм я споделил с всеки , който си е направил труда да пита

Коментар

Направих грешката да се разкрия в един друг форум и разбрах, че печелившите не са на почит - старите скачат с краката напред убеждавайки ме какъв съм гъотферен, новите ме убеждават, че не съм и настава мазало.
                            Еми катогледам товащото сисе развил ...По здрави на брата ....мерси !
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Ракето,я вземи сподели някои вход или система по която търгуваш.Иначе есе тая какви ги говориш.

Коментар

абе човек и ти от пет кладенци вода носиш , за да докажеш, че си прав
                                след като е на малкък фрейм и набързо , сгомняса ли се бягаш иначе докато се усетиш почваш да гледаш дневна и седмична
                                / tribute to xemus / и ставаш инвеститор или фалираш.
                                тия твоите сделки аз може и да се оправя с тях и да излезна с минимална печалба и без стопове.ама да вменяваш на новобранец да търгува без стопове да стиска зъби и да скача от фрейм на фрейм е безотговорно.
                                нека се научи да плува първо, после да се мята в дълбокото
                                да, тук съм склонен да се съглася. Може би малко преждевременно се опитвам да ги вкарвам някои нови свежи ентусиасти във висшия пилотаж
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X