IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2289

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
      късо евро долар от 2250, цел 2190
      да не речеш че се заяждам ... ама де е стопчето

Коментар

• късо евро долар от 2250, цел 2190

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
          Едно мнение за днес в е/долар:
          На часовите графици формираме флаг. Вероятността за пробив надолу е равновероятна с тази за пробив нагоре. Предвид близостта обаче на настоящите стойности на двойката с долната граница, може да се опита следната игра. Покупка с цел 2450. Железен(!) стоп и обръщане в 2230 с цел 2150.
          И както биха казали анализаторите - по-предпазливите да изчакат пробив и тогава да се определят с посоката за игра...
          Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
            При положение че знаеш само 2ма човека, от които 1ния е на загуба, а другия не знаеш на каква печалба е, как може да кажеш че това е единственият начин да се печели .
            Откакто играя със стопове съм смятал няколко пъти дали не съм си бил по добре без стопове. Тъй като успеваемоста тогава ми беше 80% а сега е около 40%(много зле)..
            Обаче въпреки тази супер лоша успеваемост(аз я отдавам на това че не съм свикнал още да слагам стопове и рискувам прекалено често) съотношението П/З ми е по добро. Преди съм имал загуби от порядъка на 10% от една позиция. Сега повече от 1-2% не губя на ден не от 1 позиция. Та има много голяма разлика. Защото както вика рукито, като ти удари стопа винаги може да влезеш пак.

А и да добавя, откакто ползвам стопове съм пак на лека печалба, но по този начин не мога да затрия тази печалба, поне не толкова бързо колкото преди.
            И след като ми се върне успеваемоста на 80% отново, тогава печалбата ще ми е в пъти по голяма от преди.

Успеваемостта ти в % не е от значение, не се вторачвай в нея. При добър ММ спокойно може да си имаш доходност и с успеваемост под 50%.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              стенли,
              еваларка от 'ИГРАЧ' започваш да се превръщаш в търговец дълъг път си изминал откакто пихме бира
              дълъг но недостатъчен
              Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• стенли,
                еваларка от 'ИГРАЧ' започваш да се превръщаш в търговец дълъг път си изминал откакто пихме бира
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Станиславе, какво му се обясняваш поздрави го с http://vbox7.com/play:be519a53 е това
                  А добро утро на всички ХОРА
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от
                    Това е много лесно да се разбере-много пъти съм писал,че на форексо може да се печели,само ако се играе без стопове,а такива в Бг знам само двама, Стоилов и СеЦе,като вторият е на загуба общо около 3000 евро,а първият определено е на печалба,макар да не знам колко,но поне съм сигурен,че печели и ще продължава да печели,виж за мен не е много сигурно,щото моят подход вече е почти чисто комарджийски!
                    При положение че знаеш само 2ма човека, от които 1ния е на загуба, а другия не знаеш на каква печалба е, как може да кажеш че това е единственият начин да се печели .
                    Откакто играя със стопове съм смятал няколко пъти дали не съм си бил по добре без стопове. Тъй като успеваемоста тогава ми беше 80% а сега е около 40%(много зле)..
                    Обаче въпреки тази супер лоша успеваемост(аз я отдавам на това че не съм свикнал още да слагам стопове и рискувам прекалено често) съотношението П/З ми е по добро. Преди съм имал загуби от порядъка на 10% от една позиция. Сега повече от 1-2% не губя на ден не от 1 позиция. Та има много голяма разлика. Защото както вика рукито, като ти удари стопа винаги може да влезеш пак.

А и да добавя, откакто ползвам стопове съм пак на лека печалба, но по този начин не мога да затрия тази печалба, поне не толкова бързо колкото преди.
                    И след като ми се върне успеваемоста на 80% отново, тогава печалбата ще ми е в пъти по голяма от преди.
                    Last edited by stanislavnba; 17.06.2010, 09:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      той се це-то така ги почва
                      първо 2-3 хвалебствени поста да им дигне самочувствието и после им тегли майните
                      справка Караиванов и Дон Карлос
                      Смяхх ..

Една дълга от 1.2273

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                        Какво е предизивикало определението "най-успешен трейдър в Бг" към Стоилов?

той се це-то така ги почва
                        първо 2-3 хвалебствени поста да им дигне самочувствието и после им тегли майните
                        справка Караиванов и Дон Карлос
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от
                          Стоилов,въпреки уважението ми като към най-успешния Бг-трейдър,според мен еврото ще падне най-много до 1.1100 или евентуарно 1.1000,като твърде е възможно само да видим магичесткото 1.1111 и след това яко нагоре по този сценарий:
                          http://prikachi.com/images/454/2233454d.gif
                          Какво е предизивикало определението "най-успешен трейдър в Бг" към Стоилов?

Коментар

• Едно мнение за днес в е/долар:
                            На часовите графици формираме флаг. Вероятността за пробив надолу е равновероятна с тази за пробив нагоре. Предвид близостта обаче на настоящите стойности на двойката с долната граница, може да се опита следната игра. Покупка с цел 2450. Железен(!) стоп и обръщане в 2230 с цел 2150.
                            И както биха казали анализаторите - по-предпазливите да изчакат пробив и тогава да се определят с посоката за игра...

Коментар

• Нищо не мога да добавя към писанията от вчера. Само чертежче на Н4.

Коментар

• Ne бързай толкоз де ,,, само преди година кат споменах 1.17 (там беше тогава 200 МА месечна) , тука бая народ се присмя, та сега да смея да прогнозирам за 1.00 (иначе виждам дори 0.80 като възможност)

В общи линии - отлага се, докато сме над 1.18 . падне ли 1.18 е въпрос на време да стане 1.00

Или изчакай да видим как ще се развие кърекцията (удобни нива за скъсяване - да кажем 1.27 , 1.37 , или скъсявай дългосрочно след сигурен пробив на 1.18 (месечен)

Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                                реде ,стоилов.....добър вечер!!!Кажете какво става с долара?Кога да очакваме 1:1?Кога ще изравним резултата? Дайте малко подкрепа

Коментар

Working...
                                X