Първоначално изпратено от Iblis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеЗатварям на общо 50п тези двете.Въобще не са приключили спада си, но утре ще ги мислим, важното е прибирането на текущата печалба.
Засилвам сел п.й 134.45 и е.й 112.22
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеНа къде сме се запътили днес? Ще ходим на юг да гледаме световното или към германия да си купуваме мерцедес
А пък долар.канада го пуснах нагоре 1.0237
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеGoing to Black Sea,may be?Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеНа къде сме се запътили днес? Ще ходим на юг да гледаме световното или към германия да си купуваме мерцедесФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеJay Gould, казваш, " който има очи да види, ще види " пояснения не даваш днес
Наздраве и на теб !Точно... стискай ми палци за утре сутрин, че имам едни тежки 2 часа, после ще праснем по едно кафе или чай. Пък може и друго
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеИ ти гръмва диска. Или спира вентилатор и се изпържва процесор. Сценарии да искаш
Аз нямам UPS, нямам и случаи да съм губил заради подобни апокалиптични сценарии. Не съм модерен значи
Поздрави и успех !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениеШъ натискаш ли ,адаш ?..че ми се стопли и обезпени бирата да те чакам
Още не търгувам, бъбреци лекувам.
И да натискам файда няма, дребна цаца съм. Най-много да накарам някой дилър в бъкет шопа да се усмихне на трейда ми и да се зарадва на още някой допълнителен лев ( долар ) бонус към заплатата
Наздраве адаш !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеСтига бе, аз дори не съм спекулант, а имам 2 квт UPS на всички компове + осветлението в къщи.
Изобщо кои играе сериозно без да е решил първо тези два въпроса - мощен ups и два доставчика.
п.с
черкелов - признай си кой си. твърде си добър за новорегистриран ....
Аз нямам UPS, нямам и случаи да съм губил заради подобни апокалиптични сценарии. Не съм модерен значи
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеСтига бе, аз дори не съм спекулант, а имам 2 квт UPS на всички компове + осветлението в къщи.
Изобщо кои играе сериозно без да е решил първо тези два въпроса - мощен ups и два доставчика.
п.с
Няма абсолютно никакво значение кой кога е регистриран и с колко мнения еНяма какво да признавам - редови търговец от масата съм
Все пак мерси за комплимента!
Коментар
-
Стига бе, аз дори не съм спекулант, а имам 2 квт UPS на всички компове + осветлението в къщи.
п.с
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеИмам предвид ако решиш слагаш сл=0 за да си застархован от форсмажорни обстоятелства, дори и при текущ профит 50-60 и повече пипса.Представи си сценарии:спира тока или нета.Докато успееш да реагираш може да си на загуба дори.А ако си влязъл с целия акаунт............Last edited by SStoilov; 22.06.2010, 00:12.
Коментар
Коментар