IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
    Здравейте, мисля да удължа кабела със стоп 1.4623 и цел 1.503
    след скороста с която падаше вчера падаше мислиш ли че днес ще обърне ???
    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Здравейте, мисля да удължа кабела със стоп 1.4623 и цел 1.503

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
        Затварям на общо 50п тези двете.Въобще не са приключили спада си, но утре ще ги мислим, важното е прибирането на текущата печалба.
        Засилвам сел п.й 134.45 и е.й 112.22
        Тези ги затворих на +15 и +31 пипса съответно.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
          На къде сме се запътили днес? Ще ходим на юг да гледаме световното или към германия да си купуваме мерцедес
          За канада.йена ще гледам да е към ЮАР, обаче е рано.Нека да поизгрее слънцето, да напече малко и тогаЗ.
          А пък долар.канада го пуснах нагоре 1.0237

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Going to Black Sea,may be?
            А нееее. Това означава днес да спим и да не търгуваме.. Аз вече съм буден така че да взема и пазара да се разбуди

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
              На къде сме се запътили днес? Ще ходим на юг да гледаме световното или към германия да си купуваме мерцедес
              Going to Black Sea,may be?
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• На къде сме се запътили днес? Ще ходим на юг да гледаме световното или към германия да си купуваме мерцедес

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                  Jay Gould, казваш, " който има очи да види, ще види " пояснения не даваш днес
                  Наздраве и на теб !
                  Наздраве Точно... стискай ми палци за утре сутрин, че имам едни тежки 2 часа, после ще праснем по едно кафе или чай. Пък може и друго
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Jay Gould, казваш, " който има очи да види, ще види " пояснения не даваш днес

Наздраве и на теб !
                    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                        И ти гръмва диска. Или спира вентилатор и се изпържва процесор. Сценарии да искаш
                        Аз нямам UPS, нямам и случаи да съм губил заради подобни апокалиптични сценарии. Не съм модерен значи
                        Не си ами, ела при скалпероваческата гилдия да видиш модерност

Поздрави и успех !
                        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                          Шъ натискаш ли ,адаш ?..че ми се стопли и обезпени бирата да те чакам
                          Цъ, няма
                          Още не търгувам, бъбреци лекувам.
                          И да натискам файда няма, дребна цаца съм. Най-много да накарам някой дилър в бъкет шопа да се усмихне на трейда ми и да се зарадва на още някой допълнителен лев ( долар ) бонус към заплатата

Наздраве адаш !

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                            Стига бе, аз дори не съм спекулант, а имам 2 квт UPS на всички компове + осветлението в къщи.

Изобщо кои играе сериозно без да е решил първо тези два въпроса - мощен ups и два доставчика.

п.с

черкелов - признай си кой си . твърде си добър за новорегистриран ....
                            И ти гръмва диска. Или спира вентилатор и се изпържва процесор. Сценарии да искаш
                            Аз нямам UPS, нямам и случаи да съм губил заради подобни апокалиптични сценарии. Не съм модерен значи

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                              Стига бе, аз дори не съм спекулант, а имам 2 квт UPS на всички компове + осветлението в къщи.

Изобщо кои играе сериозно без да е решил първо тези два въпроса - мощен ups и два доставчика.

п.с

Разбира се, че първо се решава техн част и после се търгува.Без упс и алтернативен интернет доставчик, "шанса" да загубиш от Хондурас нараства.На испанците им изгоря единия упс , обаче с другия доиграха без проблем.
                              Няма абсолютно никакво значение кой кога е регистриран и с колко мнения е Няма какво да признавам - редови търговец от масата съм
                              Все пак мерси за комплимента!

Коментар

• Стига бе, аз дори не съм спекулант, а имам 2 квт UPS на всички компове + осветлението в къщи.

п.с

Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                                Имам предвид ако решиш слагаш сл=0 за да си застархован от форсмажорни обстоятелства, дори и при текущ профит 50-60 и повече пипса.Представи си сценарии:спира тока или нета.Докато успееш да реагираш може да си на загуба дори.А ако си влязъл с целия акаунт............
                                Last edited by SStoilov; 22.06.2010, 00:12.

Коментар

Working...
                                X