IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    стопа преместен на 0 @ 77
    каса 1/3 +12 @ 65
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
      Е това е. Да съм с теб 1 път
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

тука видех сигнал за късо евро
        шорт @ 1.2277 стоп 1.2284

стопа преместен на 0 @ 77

Коментар

тука видех сигнал за късо евро
          Е това е. Да съм с теб 1 път
          Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• тука видех сигнал за късо евро

Коментар

• Тя ква стана
              Стопа го ръгам на 0 сега и ще си свиркаме кат го удари.
              ПП:
              Аз съм вкъщи с единн 22" LG , пушка , по як от телевизор е . И още 1 такъв да си зема идеално. Трябва да са идентични за да ми е готино.

Коментар

Първите 200$ които изтегля обещавам за това да ги похарча, ама аз ползвам по 1 графика на цял екран . Мн съм кьорав иначе ..

А каде да му даваме края на тая късата.
                Аз съм сложил ей така един лимит 2256 ама ми се струва много рано.
                Другото е на 46 да го преместя. Под това ми се струва че няма да е скоро.
                Вземеш ли си по рано монитор, по рано ще изтеглиш 200$
                И аз мислех че няма да усетя кой знае каква разлика, но разлика има и то голяма.
                И монитора/ите гледай да са хубави, не само да имат картина. Това е важно, важно е да изпитваш комфорт по време на трейдинг сешъна си.

Айде и поздрав http://www.youtube.com/watch?v=jnP6b...eature=related
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Пък и днес ми е готино и като ми е готино ги усещам .

е това ти е играта

Коментар

мести стопчето ... лимит недей да слагаш и току виж са ти се сбъднали бляновете за 2150

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                      га вали нета е стабилен като еврото ... като прибавим и завишеното тегло на главата ми .... малко ще е тъпо да търгувам ... освен туй тъкмо се наканих и оно тръгна и май май да го пиша днес целия дъждовен ....

стамбеславе за онова късо от 89 на фюнф минутенката грам вход нямаше ... ама как да е важното е да се пичели ...
                      Има съпротива на 94 с подкрепа долу на 2271 и ако тя падне на 2256 и после 2243.
                      Та риска е минимален а печалбата добра.
                      На всичкото отгоре на Н1 потвърждаваше теорията ми. Пък и днес ми е готино и като ми е готино ги усещам .

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        Добавяш още един монитор и добавяш 15 и 30 минутни фреймс и имаш чувството че си цената
                        Първите 200$ които изтегля обещавам за това да ги похарча, ама аз ползвам по 1 графика на цял екран . Мн съм кьорав иначе ..

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Че ти какво правеше досега, гледаше том и джери ли

Давай доларе
                          га вали нета е стабилен като еврото ... като прибавим и завишеното тегло на главата ми .... малко ще е тъпо да търгувам ... освен туй тъкмо се наканих и оно тръгна и май май да го пиша днес целия дъждовен ....

стамбеславе за онова късо от 89 на фюнф минутенката грам вход нямаше ... ама как да е важното е да се пичели ...

Коментар

Ах, май пробихме ,
                            А да и хемусе , не търгувам по М1.
                            Там колкото пъти се пробвам все се обърквам.
                            Карам по М5 и Н1 за справка.
                            Добавяш още един монитор и добавяш 15 и 30 минутни фреймс и имаш чувството че си цената
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Ах, май пробихме ,
                              А да и хемусе , не търгувам по М1.
                              Там колкото пъти се пробвам все се обърквам.
                              Карам по М5 и Н1 за справка.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                                хм .... май поспря да вали... нета започна да се стабилизира... главата ми и тя ... дъл да не взема да потъргувам малко
                                Че ти какво правеше досега, гледаше том и джери ли

Давай доларе

Коментар

Working...
                                X