Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетука видех сигнал за късо евро
шорт @ 1.2277 стоп 1.2284
стопа преместен на 0 @ 77Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетука видех сигнал за късо евро
шорт @ 1.2277 стоп 1.2284Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеПървите 200$ които изтегля обещавам за това да ги похарча, ама аз ползвам по 1 графика на цял екран. Мн съм кьорав иначе
..
А каде да му даваме края на тая късата.
Аз съм сложил ей така един лимит 2256 ама ми се струва много рано.
Другото е на 46 да го преместя. Под това ми се струва че няма да е скоро.
И аз мислех че няма да усетя кой знае каква разлика, но разлика има и то голяма.
И монитора/ите гледай да са хубави, не само да имат картина. Това е важно, важно е да изпитваш комфорт по време на трейдинг сешъна си.
Айде и поздрав http://www.youtube.com/watch?v=jnP6b...eature=relatedТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеПък и днес ми е готино и като ми е готино ги усещам.
е това ти е играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеА каде да му даваме края на тая късата.
Другото е на 46 да го преместя. Под това ми се струва че няма да е скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениега вали нета е стабилен като еврото ... като прибавим и завишеното тегло на главата ми .... малко ще е тъпо да търгувам ... освен туй тъкмо се наканих и оно тръгна и май май да го пиша днес целия дъждовен....
стамбеславе за онова късо от 89 на фюнф минутенката грам вход нямаше ... ама как да е важното е да се пичели...
Та риска е минимален а печалбата добра.
На всичкото отгоре на Н1 потвърждаваше теорията ми. Пък и днес ми е готино и като ми е готино ги усещам.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеДобавяш още един монитор и добавяш 15 и 30 минутни фреймс и имаш чувството че си цената. Мн съм кьорав иначе
..
А каде да му даваме края на тая късата.
Другото е на 46 да го преместя. Под това ми се струва че няма да е скоро.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЧе ти какво правеше досега, гледаше том и джери ли
Давай доларе....
стамбеславе за онова късо от 89 на фюнф минутенката грам вход нямаше ... ама как да е важното е да се пичели...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеАх, май пробихме,
А да и хемусе , не търгувам по М1.
Там колкото пъти се пробвам все се обърквам.
Карам по М5 и Н1 за справка.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениехм .... май поспря да вали... нета започна да се стабилизира... главата ми и тя... дъл да не взема да потъргувам малко
Давай долареТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
Коментар