If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз си мисля че е по верояно днес да сме нагоре , ама има интересно развитие на Н1.
Пък и аз пробвах една къса от 2341 с цел 2321 и стоп 2351 , но сега промених стопа на 0 , и лимита на 2316. А ако продължи още малко надолу може и да слезем под 23.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Благодарско бгг-реде-Бат седефчо Наздраве !!!!
Абре бгг-реде относно курсо мистика ми е нещо ???? на 4 часовата трендо за нагоре уж продължава на 30 мин за нагоре , ама не и се доверявам седя и чакам на часовата там има вход за горе , ама филтър дето използвам показва за долу все още Та кашата е пълна хе хе хе Седя си и чакам вход за някъде по часовата , ама ядец Идеи някъкви и предложения ????
Добрю ютрю
БОре, курсо е по-вероятно да ходи нагоре,
но засега се мандахерца като на дедо поп
кандилницата или се клати като на кочаа....
Бе сещай се !!!!!!
Успешен ден на всички ХОРА !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Лека вечер и на вас!Само ми е интерсно кога ще дойде това време E-Bat-Sedefcho?Дали не го мислят за есента?Имаш и някаква идея?Благодаря!
Aко трябва да бъда честен, не.
Позициониран съм в много тесни мащаби на търговия и ме интересуват малки времеви хоризонти.
Сам по себе си този фактор не е от значение за мен и не мога да гадая по въпроса.
Но мога да ти кажа едно искренно наздраве
Дзън !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Абре бгг-реде относно курсо мистика ми е нещо ???? на 4 часовата трендо за нагоре уж продължава на 30 мин за нагоре , ама не и се доверявам седя и чакам на часовата там има вход за горе , ама филтър дето използвам показва за долу все още Та кашата е пълна хе хе хе Седя си и чакам вход за някъде по часовата , ама ядец Идеи някъкви и предложения ????
Идея имам - иди се наспи, че вероятността да натвориш беля е по-голяма ако не си във форма
Аз съм си Просто исках да си променя потребителското име с по цивилизовано хе хе , но липсва подобна опция в ФОРОМА -новата версия и за това си направих тоз профил , хайде поздрави
Браво, гледам станал си вече ЕВРОориентиран, току виж обърнеш генерално курса Първите наченки даже вече са налице.
Поздрави и успешна търговия
Аз съм си Просто исках да си променя потребителското име с по цивилизовано хе хе , но липсва подобна опция в ФОРОМА -новата версия и за това си направих тоз профил , хайде поздрави
Коментар