IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ударен лимит
    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• И аз си мисля че е по верояно днес да сме нагоре , ама има интересно развитие на Н1.
      Пък и аз пробвах една къса от 2341 с цел 2321 и стоп 2351 , но сега промених стопа на 0 , и лимита на 2316. А ако продължи още малко надолу може и да слезем под 23.
      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от bor€uroda Разгледай мнение
        Благодарско бгг-реде-Бат седефчо Наздраве !!!!
        Абре бгг-реде относно курсо мистика ми е нещо ???? на 4 часовата трендо за нагоре уж продължава на 30 мин за нагоре , ама не и се доверявам седя и чакам на часовата там има вход за горе , ама филтър дето използвам показва за долу все още Та кашата е пълна хе хе хе Седя си и чакам вход за някъде по часовата , ама ядец Идеи някъкви и предложения ????
        Добрю ютрю
        БОре, курсо е по-вероятно да ходи нагоре,
        но засега се мандахерца като на дедо поп
        кандилницата или се клати като на кочаа....
        Бе сещай се !!!!!!
        Успешен ден на всички ХОРА !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Идея имам - иди се наспи, че вероятността да натвориш беля е по-голяма ако не си във форма

Аз не бих отворил позиция ако имам колебания.
          Aз така и направих За сега изчаквам до 10 часа да видя каква е хавата при еур/усд
          , и може би ще пусна дълга Поздрави на всички

Коментар

• курс купува, курс продава, курс патки пасе
            http://sites.google.com/site/todoraleksandrov60/
            рекламирам НОН СТОП сарафско бюро в Благоевград. БЛАГОДАРЯ!

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
              Лека вечер и на вас!Само ми е интерсно кога ще дойде това време E-Bat-Sedefcho?Дали не го мислят за есента?Имаш и някаква идея?Благодаря!
              Aко трябва да бъда честен, не.
              Позициониран съм в много тесни мащаби на търговия и ме интересуват малки времеви хоризонти.
              Сам по себе си този фактор не е от значение за мен и не мога да гадая по въпроса.

Но мога да ти кажа едно искренно наздраве

Дзън !
              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                Мислим да заредим пушкалата и да пуцаме като му дойде времето

Поздрави !
                Лека вечер и на вас!Само ми е интерсно кога ще дойде това време E-Bat-Sedefcho?Дали не го мислят за есента?Имаш и някаква идея?Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от bor€uroda Разгледай мнение
                  Благодарско бгг-реде-Бат седефчо Наздраве !!!!
                  Абре бгг-реде относно курсо мистика ми е нещо ???? на 4 часовата трендо за нагоре уж продължава на 30 мин за нагоре , ама не и се доверявам седя и чакам на часовата там има вход за горе , ама филтър дето използвам показва за долу все още Та кашата е пълна хе хе хе Седя си и чакам вход за някъде по часовата , ама ядец Идеи някъкви и предложения ????
                  Идея имам - иди се наспи, че вероятността да натвориш беля е по-голяма ако не си във форма

Аз не бих отворил позиция ако имам колебания.

Коментар

• Благодарско бгг-реде-Бат седефчо Наздраве !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                      Представяте ли си какво ще стане пък когато ФЕД вдигнат процента?Е тогава ще бъде явно $>юрото,според мен.Вие господа какво мислите?
                      Мислим да заредим пушкалата и да пуцаме като му дойде времето

Поздрави !
                      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Представяте ли си какво ще стане пък когато ФЕД вдигнат процента?Е тогава ще бъде явно $>юрото,според мен.Вие господа какво мислите?

Коментар

• bor€uroda

Наздраве колега !

Коментар

• Боре това новото го пишеш с ГЛАВНИ БУКВИ
                            и плющиш наволя занапред !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                              Аз съм си Просто исках да си променя потребителското име с по цивилизовано хе хе , но липсва подобна опция в ФОРОМА -новата версия и за това си направих тоз профил , хайде поздрави
                              Браво, гледам станал си вече ЕВРОориентиран, току виж обърнеш генерално курса Първите наченки даже вече са налице.
                              Поздрави и успешна търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                                Борка, оригиналът ли си или менте ?
                                Аз съм си Просто исках да си променя потребителското име с по цивилизовано хе хе , но липсва подобна опция в ФОРОМА -новата версия и за това си направих тоз профил , хайде поздрави
                                ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

Working...
                                X