IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• слуЧвало ми се е да губя 35 % за един преди обед от акаунта си и накрая на деня да съм завършвал с 40 % отгоре
    Хемусе, ва банк ще ти се случи и да го занулиш - въпрос на време е всъщност. Няма да се изненадам и да ти се е случвало - няколко пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
      Управлението на самия акаунт е много важно и е свързано с цялата психология на търгуването. Ако ти е проблем, че завършваш на загуба месеца, по-добре спри да търгуваш три дни само за да остане на печалба. Освен това след такъв срив на доходността си е отвсякъде правилно да направиш почивка. Както има правила за откриване и закриване на позиция, така трябва да има правила и за самия акаунт.

Това, което казва бат Седефчо, също е много важно. Някои обясняват колко стресов бизнес е форекса. Стрес има ако наблягаш на парите. Гледаш ли си само нива и пипове и спазваш стриктно правилата за управление на риска, нямаш грижи. Това обаче не е толкова лесно да се постигне.
      доходноста ... начинът на мислене определя действията ни по принцип ... и има едни общо приети порядки които приемаме и за своя даденост защото така е най - лесно .... ами предстви си че промениш начинът си на мислене например някой казват че 5 % от акаунта на ден е голяма доходност или 10% или 20% .... в един момент това пречи ...от една страна ако я постигнеш таз доходност започваш да се чувстваш велик от друга страна можеш да си кажеш това е невъзможно и да се обречеш на невъзможност да я постигнеш таз доходност ... важно е човек да има цели и да си ги постига ама е още по важно как подхожда ментално към тез цели ... когато кажеш "такъв срив в доходноста " какво се случва ... първо започваш да се чувстваш значим ... един вид как тъй баш на мен ще ми се случи "такъв срив в доходноста" ... и какво друго .... тюх да му се невиди как ще се върна на онова ниво дето бях преди .... и така нататък ... знаеш ли ... слувало ми се е да губя 35 % за един преди обед от акаунта си и накрая на деня да съм завършвал с 40 % отгоре ..... много е важно "да не оттърваш козите" така казваше преди много отдавна инструктора шефиорски дето ме учеше да карам ... в критична ситуация ако "отървеш козите " смятай че си загубен ... адски вярно е това ... аз си имах един друг проблем синдрома на "прайм кът мравки акаме кът слонове" ... но пък смятам да съм си го решил вече с теглене по Рокерската схема ....
      това колко е голямо или малко едно нещо може да се каже само когато се сложи до друго нещо ... един вид да имаш база за сравнение ... обаче всяка една база за сравнение ни вкарва в едни рамки и тъй добре ни ограничава че не ни трябва повече ... туй мислещите хора доста обичаме да се ограничаваме

колкото за нивата и пиповете си го казал мого по добре от седефин с цифрите му .... оти казано по неговия начин предполага разхайлазване несериозност и пренебрежение към търговията дето е доста по пагубно от сребролюбителското мислене ...

добро утро

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
        Това значи ли че три дни не трябва да играя, само и само рекапитолацията за месеца да ми е на + ?
        Управлението на самия акаунт е много важно и е свързано с цялата психология на търгуването. Ако ти е проблем, че завършваш на загуба месеца, по-добре спри да търгуваш три дни само за да остане на печалба. Освен това след такъв срив на доходността си е отвсякъде правилно да направиш почивка. Както има правила за откриване и закриване на позиция, така трябва да има правила и за самия акаунт.

Това, което казва бат Седефчо, също е много важно. Някои обясняват колко стресов бизнес е форекса. Стрес има ако наблягаш на парите. Гледаш ли си само нива и пипове и спазваш стриктно правилата за управление на риска, нямаш грижи. Това обаче не е толкова лесно да се постигне.
        Last edited by Svetlin; 27.06.2010, 09:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
          рокето беше казал каква е далаверата бре ... а поста ми се отнасяше за другото жоре ... гогото ... далаверата е изкарваш и теглиш две трети една трета капитализираш ... половината от изтеглените две трети харчиш другата кашираш за фонд фалит и това е ... за трите дни немога да ти отговоря
          аз преди бях на принципа на дивашкия капитализъм бъхташ цял месец и накрая цедиш акаунтя на половина или колкото там пари ти требат че да си покриеш текущите разходи ..... преди време дойдоха едни кинти и тогава си казах че станало е вече време да ставам голям търговец ( еее тогава като си избомбих акаунтчето на барбекюто с дънцето дето за няколко косъма ме дръннаха по манерката ) и после си направих едно разкошно ама много прекрасно акаунтче и ... потъргувах извесно време .... и ... сега съм пак там дето бях ... и не съвсем ... не съм затрил парите наложи се да изтегля толкова колкото има щото трябваше ... и още малко трябва .... и въпреки това тези пари май няма да помогнат ... и това е доста доста влудяващо ... навсичкото отгоре немога никак да се успокоя и да се съсредоточа и никак нищо не ми се прави и немам идея как ще се дигна от това състояние ... ама все трябва да успея .... всеки минава през такива работи в живота си ... никой не е вечен ....
          за ко говорех до къде стигнах
          Добро утро xemus-e !

На сърце ми лежиш, за това на тебе ще си кажа приказката.
          Отношението към парата е катализатора към прогрес или пропадане в този бизнес.
          Търгуваш ли пари си е**о мамата
          Търгувай си цифрите и радоста ще е пълна, Изтъргуваните цифри после обръщай в пари......ама след търговска сесия, не по време на.
          И пропаданията по акаунта могат да ти донесат пари, знаеш за какво говоря.

Наздраве !
          И да поздравя теб и колегите с нещо поучително
          Да се чете ( слуша ) между редовете
          http://www.vbox7.com/play:a9ee03a8
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
            оня ден маи беше Бат Седефчо бе постнал един линк или копие от тяхната страница маи минимума за сметка та м бе 1000 долара не знам ама маи са свалили летвата щот преди бе 10 000
            http://www.dukascopy.com/swiss/engli...ission-policy/

преди си мислех че са ок ... ама сега ми свиди ... свиди ми бе ... ако е 100К акаунтче си струва ... ама инак неща ... иначе хилядадоларовата оферта си я има вече 3-4 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
              xemusе, ти си от старите лисици във форума. Знаем се! В момента на един акаунт съм на 12%. Говорим само за РЕАЛ!! До средата на месеца бях около 35% но се получиха сривове. Това значи ли че три дни не трябва да играя, само и само рекапитолацията за месеца да ми е на + ?
              рокето беше казал каква е далаверата бре ... а поста ми се отнасяше за другото жоре ... гогото ... далаверата е изкарваш и теглиш две трети една трета капитализираш ... половината от изтеглените две трети харчиш другата кашираш за фонд фалит и това е ... за трите дни немога да ти отговоря
              аз преди бях на принципа на дивашкия капитализъм бъхташ цял месец и накрая цедиш акаунтя на половина или колкото там пари ти требат че да си покриеш текущите разходи ..... преди време дойдоха едни кинти и тогава си казах че станало е вече време да ставам голям търговец ( еее тогава като си избомбих акаунтчето на барбекюто с дънцето дето за няколко косъма ме дръннаха по манерката ) и после си направих едно разкошно ама много прекрасно акаунтче и ... потъргувах извесно време .... и ... сега съм пак там дето бях ... и не съвсем ... не съм затрил парите наложи се да изтегля толкова колкото има щото трябваше ... и още малко трябва .... и въпреки това тези пари май няма да помогнат ... и това е доста доста влудяващо ... навсичкото отгоре немога никак да се успокоя и да се съсредоточа и никак нищо не ми се прави и немам идея как ще се дигна от това състояние ... ама все трябва да успея .... всеки минава през такива работи в живота си ... никой не е вечен ....
              за ко говорех до къде стигнах

Коментар

точно сега недей идва че предвид моментното ми психическо състояние от последните няколко дни ... после ще те пишат по вестниците като безследно изчезнал

.............................

жоре .... проучване се прави с опит бате ... кой каквото ще да ти говори докато не си пробваш сам няма да стане .... кълченето идва като станеш консистънтли профитъбъл и съществува навсякъде ... има едни програмки дето се грижат за акаунти с постоянна доходност и алибали и балиали .... ама има мноооооооого време до този момент за теб ..... научи се да търгуваш и да печелиш да кажем 10 % на месец средно за период от година две пък после вече ще имаш нужда от детайлно проучване за брокер и ще разбереш че е по добре да имаш няколко сметки в няколко небългарски брокера които също ще те лъжата но с финес и не така фрапантно и няма да те е яд чак тъй много ... ако неможеш да търгуваш обаче ако ще и на най - добрия брокер в света да си пак няма да можеш да търгуваш ... айде стига вече с тез брокери ми почвай да четеж книжките
                xemusе, ти си от старите лисици във форума. Знаем се! В момента на един акаунт съм на 12%. Говорим само за РЕАЛ!! До средата на месеца бях около 35% но се получиха сривове. Това значи ли че три дни не трябва да играя, само и само рекапитолацията за месеца да ми е на + ?
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Между другото, от trader.bg ме разпитваха навремето каква стратегия прилагам. Четири месеца последователно теглех пари, надвишаващи депозита ми!! А аз не знаех за какво става въпрос, щото бях още на вълната на късмета на начинаещия.
                  Last edited by Georgi; 26.06.2010, 21:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнение
                    Добре искаш да ми кажеш че като една пладформа е мудна и по орязана примерно като trader.bg e по печеливша (както казваш е при теб) къде е логиката?
                    Не е ли по добре да се използва МТ4 примерно на Варчев или metatrader.benchmark.bg

И сега пак някой ще ме уплюе но как мога да разбера дали някой сайт не е SKAM, като вие не ми препоръчвате никой
                    Затова търся мнения тук.
                    Единствения съвет който получих е да пробвам във Варчев и да съм на демо поне 6 месеца което смятам да направя и да не бързам.
                    При Варчев съм играл 2003та година. Няма български брокер при който да не съм играл. На МТ4 влизам със завързани очи. Говоря за реал. Имал съм много силни периоди(някъде биха казали сезони). Имам си и сривове. Сигурно причината е в мене. Но за сега FOREXа не е професия за мене! С Руска рулетка не мога да издържам семейство.

Коментар

• оня ден маи беше Бат Седефчо бе постнал един линк или копие от тяхната страница маи минимума за сметка та м бе 1000 долара не знам ама маи са свалили летвата щот преди бе 10 000
                      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                        хемусе бре що не си отвори в ducaskopy четох някъде тук добри отзиви за тях
                        рано ми е за там .... живот и здраве и ако не падладея от житейски грижи и несгоди ... може и там някой ден да търгувам ... това ми е мечта бай дъ вай

Коментар

• хемусе бре що не си отвори в ducaskopy четох някъде тук добри отзиви за тях
                          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                            Точно аз да не ти повярвам...... Сверявам си часовника просто. А от български брокер до сега лошо не съм видял та за това питам от какво да се пазя.
                            един вид да си ги измерим ... няма нужда твоят е по- голям .... ... колкото за българските брокери ... лошото го виждаш всеки ден защото не си видял доброто тъй че нямаш база за сравнение ... само един пример ... дау с двойка спред търгувал ли си нейде из българските брокери ... м ?

Коментар

мммм какво значение има колко ми е средно месечната доходност , за теб специално или за който и да е било друг ?!
                              искаш да ми даваш да търгувам с парите ти ли ?
                              няма смисъл ... ако ти кажа ще кажеш че лъжа и след това ще трябва да тръгвам да ти доказвам ... ще ти покажа некви доказателства ти ще кажеш глупости са това и всичко ще си продължи по старо му ... така че ... наистина не се хаби
                              Точно аз да не ти повярвам...... Сверявам си часовника просто. А от български брокер до сега лошо не съм видял та за това питам от какво да се пазя.

Коментар

• едно ще ви кажа, не си давайте парите на бегетовските цървули, тъй като няма по-вмирисан цървул от бегетовския

Коментар

Working...
                                X