Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеаноне тази статия ли беше при4ината еврото така да рипне нагоре
все пак е ясно 4е на този етап проблемите за йената произти4ат най ве4е от евтиното евро
"Japan officials makes fresh warning vs strong JPY"
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеАма как се навъждат един след друг нови профили
Не се плашете ако сте от старите.В лош период съм и ме изби на четене на глупости, но попаднах на интересни неща.
Коментар
-
Ама как се навъждат един след друг нови профили
Не се плашете ако сте от старите. Знаем че сте вълнозвездобройци базирани на приливно-отливното въздействие на неочакваните движения фигурирани под фибоначи, но несъответстващи на техника и фундамент
Цигулко....щом са ти останали 50% от акаунта и щом ти е първи сигурно ще е бил около 500$ или по-малко, та тя се е видяла накъде отива. Пускай демото и увеличи скрийнтайма. Реала няма да ти спести времето в сегашната ситуация, защото нямаш опит и тази загуба ще е неефективна пък ако ще и 30К да изгубиш и да се хвалиш че си бил с реален акаунтТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stradivari Разгледай мнениеЗдравейте трейдъри.
От скоро започнах да се занимавам с форекса и да си призная доста от нещата не са ми ясни.
Пробвах малко на демо и след това реших, че вместо да се мотая е по-добре да мина на реал. Е сега е така положението, че сим 50% назад....но така е какво да се прави,
та какво мислите за това дето се промаква във форума за 1,26 за еврото???
Коментар
-
Здравейте трейдъри.
От скоро започнах да се занимавам с форекса и да си призная доста от нещата не са ми ясни.
Пробвах малко на демо и след това реших, че вместо да се мотая е по-добре да мина на реал. Е сега е така положението, че сим 50% назад....но така е какво да се прави,
та какво мислите за това дето се промаква във форума за 1,26 за еврото???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеДики, добре дошъл във форума, амиго.
Тук ситуацията е нормална, останалото си го знаеш.
Рууки, какви са тия Фибо сетъпи, направо ме шашна. Че и 7 години били работили.
Проектът върху който работиш да не е форумен саботаж и дезинформация на масите?Ех този елиът
Коментар
-
...
аноне тази статия ли беше при4ината еврото така да рипне нагоре
все пак е ясно 4е на този етап проблемите за йената произти4ат най ве4е от евтиното евро
"Japan officials makes fresh warning vs strong JPY"Last edited by zloblivi_podritvaniq; 01.07.2010, 15:53.
Коментар
Коментар