IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    явно не си прочел мнението ми, че ти си фундаменталист коментатор Коментираш защо са станали някои движения, но никога не си дал аргументиран предварителен ФА ( примерно: евро йена ще продълни да пропада докато въздействие оказват тези и тези фактори и се очаква да достигне нива..........) не можа да дадеш отговор и на въпроса ми за риск апетита. Много ти харесва да употребяваш тази купешка дума ама и ти незнаеш как въздейства на пазара.
    Търговията е като секса - никой не ти обяснява какво да правиш. Затова и 95% са наеб*ните от останалите 5.
    Ако пък трябва да ти се обяснява секса, значи са ти объркали пола. Сменяш го и тогава мога да те напътствам с анализи и прогнози какви да ги вършиш.
    Смешник!

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
      според мен йената ще отслабне доста до края на сесията
      Найстина отслабна чак до 0.86.9

Коментар

• ..

ааа сетих се защо си мислиш 4е съм го казал когато движението по4ти е свършило

щото ти пред тебе имаш само графиката на
        евро/долар

ама нищо продължавай да си наблюдаваш само нея 4е така като те гледам ако пуснеш пове4е от 3 графики съвсем ще се объркаш - това е защото си глупав

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Какво стана?? Това дето става да не ти влиза. Иначе пак се изходи когато движението почти свърши. да беше го написал вчера или рано тази сутрин въздухарче!
          глупако в 6 часа днес написах 4е кросовете
          на янаата ще ряпат бая до края на сесията

Коментар

но никога не си дал аргументиран предварителен ФА ( примерно: евро йена ще продълни да пропада докато въздействие оказват тези и тези фактори и се очаква да достигне нива..........)
            Че това инфо не е за кинти , а за много кинти . И затва никой никъде няма да ти го сервира .

И кво значение имат нивата до които ще пада евро/йена ? Примерно аз ти ги напиша ....И кво следва от това ? Нищо ......

Затова драги Чунчо анализа е едно ,а търговията е съвсем друго нещо . И ако случайно не ми вярваш почни да цъкаш на голям фрейм ( от дейли нагоре ) и ми кажи ,че не съм прав !

Във всички сериозни фин.структури на анализаторите не се позволява да търгуват , както и на търговците да "анализаторстват "...Всяка жаба си има гьол !
            Мисля ,че ме разбираш !
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

аз не казвам какво ще се слу4и щото някой ще намаже покрай мене като види 4е познавам
              това няма да стане
              днеска дадох предварително прогноза по изклю4ение и видя какво стана

аз не се казвам анон или асен
              Какво стана?? Това дето става да не ти влиза. Иначе пак се изходи когато движението почти свърши. да беше го написал вчера или рано тази сутрин въздухарче!

Коментар

явно не си прочел мнението ми, че ти си фундаменталист коментатор Коментираш защо са станали някои движения, но никога не си дал аргументиран предварителен ФА ( примерно: евро йена ще продълни да пропада докато въздействие оказват тези и тези фактори и се очаква да достигне нива..........)
                аз не казвам какво ще се слу4и щото някой ще намаже покрай мене като види 4е познавам
                това няма да стане
                днеска дадох предварително прогноза по изклю4ение и видя какво стана

аз не се казвам анон или асен

Коментар

кюм4о
                  знаеш ли кое е смешното
                  4е вси4ки в тоя форум искате да бъдете фундаменталисти ,защото усещате 4е така се правят пари, оба4е не можете
                  явно не си прочел мнението ми, че ти си фундаменталист коментатор Коментираш защо са станали някои движения, но никога не си дал аргументиран предварителен ФА ( примерно: евро йена ще продълни да пропада докато въздействие оказват тези и тези фактори и се очаква да достигне нива..........) не можа да дадеш отговор и на въпроса ми за риск апетита. Много ти харесва да употребяваш тази купешка дума ама и ти незнаеш как въздейства на пазара.
                  Last edited by 4un4o; 02.07.2010, 00:03.

Коментар

знаеш ли кое е смешното
                    4е вси4ки в тоя форум искате да бъдете фундаменталисти ,защото усещате 4е така се правят пари, оба4е не можете
                    Грешиш. Аз не искам. Минал съм оттам и не ставам. Не ми липсва въобще, напротив.

Коментар

по добре нищо да не казвам 4е ще ти стане зле

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                        злобньо бре ... ти два лева изкарал ли си от търговия ...

когато те видя във форума ... и винаги се питам какво правя тук ... и винаги си отговарям по един и същ начин ... губя си времето
                        по добре нищо да не казвам 4е ще ти стане зле

Коментар

кюм4о
                          знаеш ли кое е смешното
                          злобньо бре ... ти два лева изкарал ли си от търговия ...

когато те видя във форума ... и винаги се питам какво правя тук ... и винаги си отговарям по един и същ начин ... губя си времето

Коментар

Извинявай приятелю, но според мен ти и гуруто ти сте фундаментални коментатори което няма нищо общо с термина фундаментални анализатори. Ако греша ме поправи с факти и прогнози.
                            кюм4о
                            знаеш ли кое е смешното

Коментар

• Ето нещо за добър завършек на днешния 1 юли. Той ще бъде запомнен от много трейдъри. С добро или лошо.
                              Успехи.
                              http://www.youtube.com/watch?v=zBh9M...eature=related

Коментар

златото не го следя
                                Извинявай приятелю, но според мен ти и гуруто ти сте фундаментални коментатори което няма нищо общо с термина фундаментални анализатори. Ако греша ме поправи с факти и прогнози.
                                Last edited by 4un4o; 01.07.2010, 22:53.

Коментар

Working...
                                X