IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искам да похваля булброкърс,,днеска имахме спор за един пипс ,но г-н Сеизов работи в най-добрите традиций на СТС и Матеев,.Стана въпрос за един пипс и сделка от която изкарах 400 долара ,и която той възстанови.Евала+++IСчетоводителките са му селянки малко ,но сигурно ще оправи и този проблем....
    Last edited by pic; 02.07.2010, 17:23.

Коментар

• м дааа, главоча с раменете на дневна евро/долар се изпълнява и аз гризнах талпата. Хем си мислех снощи да удължавам, ама се обърках по едни индикатори моментуми и прочие здраве да е.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
        Това ми е последната логистична подкрепа за темата .Оставям Ви в ръцете на няколкото Единствени риъл търговци -Йосиф Лайнярев.брат му Манчо ,двамата с индианските препаски ,дето все закачат на тях нещо
        .и един вълновик дето разбрал че 1,1875 е дъно ,ама чак като станаха 2 бели седмични бара .

Нека те Ви водят Блазя Ви Успех
        Ако крителина се окаже прав, никъде няма да ходиш
        Така де, не казвай хоп преди да си скочил, а такъв като теб постващ сделки с таргети по няколко месеца втори няма, така че на кой ще обсъждаме търговията. Не върви

Тук повечето сме за по няколко десетки пипса и близки стопове. Ей последният ми ордер беше от 2517, това съвпада с върха на бара който предхожда следващите два инсайд бара, след това имаме и цена на затваряне над 2517 и продължаваме да държим позицията, аз понеже не знам къде се намирам и чакам пазара да ми каже. Прибрах почти 84 пипа и ще чакам пазара да ми каже какво ще направя.
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Юнаци, ще си издерете лицата след малко. На пазара има място за всеки, който иска да доказва нещо. Малко се учудвам че на такъв хубав трендови пазар като вчерашния и днешния, на който всички системи от книги и сайтове работят, има толкова сблъсъци из форума!

Живи и здрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
            Само не ми стана ясно защо беше нужно да изпускаш 3 (ако не и повече не ги броих обстойно) ордера за по над една фигура всеки и три пъти да ти идва цената до мястото, където си отворил
            Искам да кажа, като се хвалиш, осчетоводявай и тези детайли, защото така вкарваш във фантазии доста хора които още не знаят къде се намират.
            И ти си един от тях .И като се научиш ,накъде и докъде ходи пазара ,ще разбереш че Стоп както се слага така и се маха ,след като си убеден в целите си .Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнение
              Поздравления за тандема....дано и сам си е вярвал и направил прилична пачка от убежденията си.След изпълнения лимит какви са ти прогнозите?Виждаме ли обръщане на тренда или ще знаем чак ако подмине 1.28?
              Това ми е последната логистична подкрепа за темата .Оставям Ви в ръцете на няколкото Единствени риъл търговци -Йосиф Лайнярев.брат му Манчо ,двамата с индианските препаски ,дето все закачат на тях нещо
              .и един вълновик дето разбрал че 1,1875 е дъно ,ама чак като станаха 2 бели седмични бара .

Нека те Ви водят Блазя Ви Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от stradivari Разгледай мнение
                Приятелче,
                да ти кажа започнах с демото и е лесно да играеш с 100000, но е друго да играеш не реал с 5000 долара, е с толкова започнах, но явно човек не може да получи помощ или съвет от тук, а би трябвало...

Цигулко....щом са ти останали 50% от акаунта и щом ти е първи сигурно ще е бил около 500$ или по-малко, та тя се е видяла накъде отива. Пускай демото и увеличи скрийнтайма. Реала няма да ти спести времето в сегашната ситуация, защото нямаш опит и тази загуба ще е неефективна пък ако ще и 30К да изгубиш и да се хвалиш че си бил с реален акаунт
                [/QUOTE]

Това което ти казах беше съвет, виждане или както искаш го наречи. Не знам ти какво си очаквал да ти се каже, но да чакаш мнение от друг човек за това какво мисли е доста неподходящо, но и сам ще се убедиш

п.п. не съм приятелче, тия психологически подходи целящи или предразполагане към съчувствие или каквито и да са такива глупости ги прилагай другаде. Това е още един съвет
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Казана дума ,хвърлен камък !
                  Само не ми стана ясно защо беше нужно да изпускаш 3 (ако не и повече не ги броих обстойно) ордера за по над една фигура всеки и три пъти да ти идва цената до мястото, където си отворил
                  Искам да кажа, като се хвалиш, осчетоводявай и тези детайли, защото така вкарваш във фантазии доста хора които още не знаят къде се намират.

Коментар

• http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237
                    Поне за мен още сме в С вълна.
                    Над 1.2800 е рисковано...дори да иде до 1.3100
                    Last edited by Jay Gould; 02.07.2010, 22:12.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                      Изпълнен лимит на 1.26. (Позиция купува EUR/USD 1.218 лимит 1.26).
                      Ех,Valio,весел уикенд ще имаш ти.А аз пак ще си гриза ноктите да не вземе на 5 юли еврото да хвръкне още повече
                      Last edited by Пенчев; 02.07.2010, 19:14.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Влязох късо eur\usd na 1.26 очаквайте срив

Коментар

• ...

спада в безработицата е заради намаляването
                          на лейбър форс
                          Last edited by zloblivi_podritvaniq; 02.07.2010, 16:08.

Коментар

Поздравления за тандема....дано и сам си е вярвал и направил прилична пачка от убежденията си.След изпълнения лимит какви са ти прогнозите?Виждаме ли обръщане на тренда или ще знаем чак ако подмине 1.28?

Коментар

Така ,като гледам ,добре се молим удължилите

Сега се молете 1,2090 да бъде подминато подобаващо категорично поне с голям 4 часов бял бар ,пък може и поне с 3 помалки ,и Аз Тандема Ви обещавам 1,2595 на първо време Успех

Горното не е препоръка за нищо

Коментар

• Изпълнен лимит на 1.26. (Позиция купува EUR/USD 1.218 лимит 1.26).

Коментар

Working...
                                X