IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Има тук едно чукче непрекъснато се яде с мен. Сигурно му е замръзнал мозъка та ще трябва да го чакаме да отвърне за да каже нещо разумно и полезно. иначе аз съм замислил отново да се включвам в двойката долар йена дългосрочно и дублиране по мартингейл ако пропада надолу. Капитала е достатъчен да издържа докато 1 долар стане 0 йени и тогава ще раздават долари без пари! хе-хе-хе! А ти кажи нещо за риск авършана??

Не видях да си публикувал нито една своя позиция. Или е било много отдавна и не мога да я намеря. Сигурно и те са така проспериращи 9клонящи към нула). Като се докажеш може и акъл да даваш, а до тогава да стоиш ниско по тревата където им е мястото на плъховете.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Не знам за без него, но с теб наистина ще се дозатрие форума. Засега го спасява разреденото ти писане. Не, че има какво да кажеш де.
      Ти като аналист не разбра ли , че съм агент провокатор! Фнимай ко шъ каиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
        уйче, кай нещо 4е ми е тъпо
        ще приклювам за днес поне да е с усмивка на лице
        Има тук едно чукче непрекъснато се яде с мен. Сигурно му е замръзнал мозъка та ще трябва да го чакаме да отвърне за да каже нещо разумно и полезно. иначе аз съм замислил отново да се включвам в двойката долар йена дългосрочно и дублиране по мартингейл ако пропада надолу. Капитала е достатъчен да издържа докато 1 долар стане 0 йени и тогава ще раздават долари без пари! хе-хе-хе! А ти кажи нещо за риск авършана??

Коментар

Ей сега веднага ще си вържа черно. Голяма скръб. Още един празнодумец нямало да пише във форума. През хоя ми че и оттатък! Абе неразумний Юроде за какви се мислите вие???? Да не си мислите че без вас ще се затрие форума??/ Аман от ощипани моми! И за назидание обявават" нама да пиша повече във форума" Ами като не искаш да пишеш престани и толкоз ! не е необходимо да го обявяваш! Ех че работа не мога да си намеря черната лентичка да си я закача на .........! ревера!
          уйче, кай нещо 4е ми е тъпо
          ще приклювам за днес поне да е с усмивка на лице

Коментар

Ей сега веднага ще си вържа черно. Голяма скръб. Още един празнодумец нямало да пише във форума. През хоя ми че и оттатък! Абе неразумний Юроде за какви се мислите вие???? Да не си мислите че без вас ще се затрие форума??/ Аман от ощипани моми! И за назидание обявават" нама да пиша повече във форума" Ами като не искаш да пишеш престани и толкоз ! не е необходимо да го обявяваш! Ех че работа не мога да си намеря черната лентичка да си я закача на .........! ревера!
            Не знам за без него, но с теб наистина ще се дозатрие форума. Засега го спасява разреденото ти писане. Не, че има какво да кажеш де.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
              Това ми е последната логистична подкрепа за темата .Оставям Ви в ръцете на няколкото Единствени риъл търговци -Йосиф Лайнярев.брат му Манчо ,двамата с индианските препаски ,дето все закачат на тях нещо
              .и един вълновик дето разбрал че 1,1875 е дъно ,ама чак като станаха 2 бели седмични бара .

Нека те Ви водят Блазя Ви Успех

Коментар

• ...

така като гледам данните от в4ера дефлацията
                щом не идва от долара и петрола на4и e деменда

сащ изнася най много за еврозоната, а там според мен потребителите са се сплашили от бюджетните съкращение и са по4нали да хар4ат по малко
                тва зна4и 4е продажбите на дребно в еврозоната
                би трябвало да излязат още по насрани от преди
                както и вноса
                Last edited by zloblivi_podritvaniq; 02.07.2010, 21:13.

Коментар

• ...

аноне
                  днес се о4акваше заетостта да падне заради
                  уволнение на временно заетите
                  оба4е се оказа 4е над 300 000 временно заети
                  все още са на работа което предполага големи бъдещи съкращения

заетостта в производствения сектор излезе по зле от о4акваното

безработицата спада заради голямото пока4ване
                  на лейбър форс, а реално има много загубили работата си

това ли е при4ината борсата да пада?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    м дааа, главоча с раменете на дневна евро/долар се изпълнява и аз гризнах талпата. Хем си мислех снощи да удължавам, ама се обърках по едни индикатори моментуми и прочие здраве да е.
                    хе не се знае още може да е фалшив пробив наи вероятноо ще се върне за тест 1.2490 и там ще се види
                    Pip master

Коментар

• А дано американците го смъкнат максимално преди 3-дневния си уикенд
                      Bobob,как си с твоите дълги?
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Това което ти казах беше съвет, виждане или както искаш го наречи. Не знам ти какво си очаквал да ти се каже, но да чакаш мнение от друг човек за това какво мисли е доста неподходящо, но и сам ще се убедиш

п.п. не съм приятелче, тия психологически подходи целящи или предразполагане към съчувствие или каквито и да са такива глупости ги прилагай другаде. Това е още един съвет [/QUOTE]

Е здравей отново приятелю,
                        обръщам се така към теб не за да получа повече разбиране или нещо което ще те умилостиви, а просто защото смятам, че всички тук сме за една кауза и това ни прави по своему приятели....но щом смяташ или по-точно ако искаш да не те наричам така ОК ще се съобразя с теб.
                        Иначе как Ви се стувата нивото 1.2710??? според мен е достижимо

Коментар

• Тука май нещо на такова ми прилича

http://www.youtube.com/watch?v=QwKae...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                            Това ми е последната логистична подкрепа за темата .Оставям Ви в ръцете на няколкото Единствени риъл търговци -Йосиф Лайнярев.брат му Манчо ,двамата с индианските препаски ,дето все закачат на тях нещо
                            .и един вълновик дето разбрал че 1,1875 е дъно ,ама чак като станаха 2 бели седмични бара .

Нека те Ви водят Блазя Ви Успех
                            http://www.youtube.com/watch?v=Ngv7Iu3y1o0

Коментар

• жалък си тандеме жалък

Коментар

• Jason приятелю скъсявай еврото спрямо долара веднага тия индикатори не струват и гледай как обират балъците

Коментар

Working...
                                X