Ми от немане кво да се прави взех че купих на 30. Като гледам заспалата търговия ако може да прибера 4-5 евра днес съм много добре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеАко беше на реала, щеше да направиш 15% днес, ама ти демо, че демо.....
ко да праим ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеDEMO GURU don't like
cash out -4 pips
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз
лонг 28 стоп 19 цели 20,40,70 пипа
cash out -4 pipsТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнениеАз лонг 30.
Стопа 00. даже може да го пробие
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнениеNYSERookie
Демо ли?
най-видния демоджия във форума съм
що трябва да си рискувам парите , като мога да си вадя парите с курсове?Last edited by NYSERookie; 05.07.2010, 15:31.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз
лонг 28 стоп 19 цели 20,40,70 пипа
Стопа 00. даже може да го пробие
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнениеНяма никой във форума и затова си говоря сам.
Днес съм се прицелил във 1,26
Има ли някой толкова голям оптимист като мен.?
Освен това се играе на 1 и 5 минутна графика
лонг 28 стоп 19 цели 20,40,70 пипаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеА дано американците го смъкнат максимално преди 3-дневния си уикенд
Bobob,как си с твоите дълги?
Коментар
-
Ау, тандема ни е изоставил. Не че беше колоритен, но имаше завиден размах по раздаване на стопове.
Форум се изоставя като спреш и да четеш, така че струва ми се много скоро ще изникне някой нов ник с комерсиална цел, я сигнало-продавач, я управляващ доверител.
Както се казва, да пренесем теорията в практиката.
Коментар
Коментар