IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Боре направил си и ти редовната
    грешка на хората с експертите.
    Като стигнал 83% доходност
    е требело да го спеш !!!!
    Щото като е БОТ да не би да
    нема умора и при него
    Проблема на всеки бот е че се програмира да работи при определени условия на пазара и когато тези условия се променят...е ясно какво става. Извода е че за да печели в дългосрочен план бота трябва да може постоянно да анализира текущата ситуация и да се приспособява към нея като сам променя алгоритмите си и пак няма гаранция

Коментар

Боре направил си и ти редовната
      нема умора и при него
      При тоя Бот/не го познавам/е станало като с чукчата,дето го пратили да боядисва мантинелата на магистралата.Първия ден -отлично,втория ден-добре,третия ден-средно,но на четвъртия ден вече боядисаната част била нищожна.Като го извикали да го питат защо така,чукчата казал:
      -Бака с боя вече много далеч от чукча.
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Всеки иска да нанка и сами да идат парички, ама трудна работа

Тъкмо обратното. Идеята даже не е да се печелят пари - както може да се види, вложената от мен сума е символична. За мен много по-важно е постепенно да се оформи екип, който с общи сили да постигне задоволителни резултати. Крайната цел е портфолио от системи.

Абре С. Желев за ко изолзваш magic numbers тук ???и що пказателят е extern int MagicNumber = 201006; ???? За какво е това ?

На този въпрос може да ти отговори VGC.

Хайде успех в начинанието !!!

Мерси

Коментар

• Боре направил си и ти редовната
          нема умора и при него
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
            Ако скучаете, погледнете този проект на VGC за Scalping EA. Всяка идея, мнение или коментар преди да го пуснем на реалната сметка е добре дошла.
            Добрийй ден С експерта едно наум Преди година и половина имах подобна одисея с експерт на фрагменти от него бях написал аз , а други бях пришил готови Хъката мъката лека полека почнах да го тествам на демо показваше не лоши резултати , но не особено добри Един ден ровичкайки му настройките пуснах тест с някъкви произволни числа и резултатът бе поразяващ ???? от начален капитал към 5000 валут. ед на бек тест бе направил за една година някъде към 600 000 ????? Бре ? помислих си аз и се сетих за шлифера и дядо боже ? Започнах още по засилено да се изучават всякъкви фрагменти и да се правят изводи и заключения и всякъкви експерименти резултатите тогаз даже надминаха и предишните И си викам край вече имам светия граал ей сега на форексо мамата ще таковам Отворих му сметчица да си плющи с 500 лв на 3 месец вътре имаше 80 лв , като преди това дори бе направил към 83 % горница на втория месец брех чудо -юдо Изводът е следния леуко с експертите Всеки иска да нанка и сами да идат парички, ама трудна работа Абре С. Желев за ко изолзваш magic numbers тук ???и що пказателят е
            extern int MagicNumber = 201006; ???? За какво е това ? Хайде успех в начинанието !!!
            Last edited by БОРЕУРОДА; 06.07.2010, 13:49.
            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• а добър

къв е тоя шон конъри дето прогнозира еврото.
              важни са големите играчи с пари, а не анализатор печелещ по 2-3 мил. годишно.
              ако има много пари що е само анализатор и стратег и не си играе сам.
              освен това за последзните 18 месеца цял свят се опитва да се измъкне от кризата.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                Разбира се, че е важно мнението на всеки.
                Не знам, защо толкова малко мнения има днес.
                Ако скучаете, погледнете този проект на VGC за Scalping EA. Всяка идея, мнение или коментар преди да го пуснем на реалната сметка е добре дошла.

Коментар

И златото е тръгнало да ме радва. Може би masagor ще каже, че и то противоречи на покачването на USD/CAD, но съм си купил и чакам 1325-1330
                  masagоr може много неща да ти каже, но не го радва заядливия ти тон и ще те остави да тънеш в невежество и в греховен мрак
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• И златото е тръгнало да ме радва. Може би masagor ще каже, че и то противоречи на покачването на USD/CAD, но съм си купил и чакам 1325-1330

Коментар

• Анализатори: Покупките на ДЦК ще изравнят еврото с долара
                      06.07.2010 11:24 | препоръчай (0)
                      Най-успешният анализатор на еврото очаква равенство с долара до началото на следващата година
                      Статия
                      Единната европейска валута ще продължи да поевтинява бързо и може да достигне равенство с щатския долар до началото на следващата година, прогнозира най-успешният валутен анализатор на еврото според Bloomberg – Шон Озбърн, който е главен валутен стратег в TD Securities.

Той смята, че катализатор на процеса ще са покупките на държавни цени книжа (ДЦК) от Европейската централна банка (ЕЦБ), чиято цел е да подкрепят икономиката на региона и да стабилизират финансовите пазари.

Още по темата
                      Швейцарският франк с рекордна стойност спрямо еврото

Очакват еврото да продължи да отслабва, а лихвите да са в застой до 2011 г.

Еврото постепенно губи статута си на резервна валута

Шон Озбърн очаква еврото да се обезцени до 1,13 долара през третото тримесечие и 1,08 долара до края на тази година. Според него курсът му ще падне до 1 долар за евро в началото на 2011 г., преди единната валута да започне да се възстановява.

Данни на Bloomberg показват, че отклонението между неговите прогнози и реалното изменение на курса на еврото е било в рамките на средно 4,1% през последните 18 месеца. Това е най-ниското разминаване сред всички 48 интервюирани валутни анализатори за осем валутни двойки.

Освен това следващите девет най-точни анализатори също очакват еврото да поевтинее през следващите две тримесечия.

Еврото е отслабнало с 15% спрямо долара през първата половина на тази година заради притеснения, че рекордните бюджетни дефицити на Гърция, Ирландия, Португалия и Испания ще принудят правителствата да намалят своите разходи за стимулиране на икономиката и ще забавят икономическия растеж.

Това увеличи значително рисковата премия по държавните облигации на тези държави и накара ЕЦБ да се намеси да пазарите на ДЦК с покупки.

Според Шон Озбърн икономическата среда през тази година ще бъде изключително предизвикателна за страните с големи дефицити, които ще трябва да си възвърнат конкурентоспособността в рамките на еврозоната. Според него ЕЦБ едва сега задейства своя собствена версия на количествено улеснение, а това означава, че еврозоната ще изостане значително със затягането на своята парична политика спрямо другите развити икономики, което вещае слаб курс на еврото.

Валутата, която се споделя от 16 европейски нации, поскъпва с 0,3% спрямо долара днес и към 11:20 ч. българско време двойката EUR/USD се котира на ниво от 1,2578. На 7 юни еврото падна до 1,1877 долара, което е най-ниската стойност за последните четири години. На 25 ноември миналата година то отбеляза връхната си точка за 2009 от 1,5144 долара за евро.

ЕЦБ започна да изкупува държавни облигации на страни от еврозоната на 10 май, след като пазарите на ценни книжа станаха изключително нестабилни заради опасения от фалит на Гърция, който би могъл да засили недоверието на финансовите пазари.

Междувременно редица от най-големите централни банки в света започнаха да намаляват дела на еврото в своите валутни резерви.

Според анализатори на Deutsche Bank именно стремежът на централните банки да разнообразят своите валутни резерви през последните десет години са поддържали курса на еврото висок. Прекомерната им зависимост от щатската валута ги е карала да купуват активно евро, което обаче ще се промени през следващите няколко години. Валутните стратези на Deutsche Bank влизат в групата на петте най-точни анализатори на курса на еврото през тази година.

На второ място като точност на прогнозите са нарежда Standard Chartered с отклонение от 4,37%, а на трето застава Wells Fargo, следвана от Credit Suisse.

Мнозинството анализатори са на мнение, че еврото ще продължи да пада срещу долара и ще стигне 1,19 до първото тримесечие на 2011 г. След това се очаква възстановяване до 1,21 долара за евро до края на 2011 г.

Коментар

За ЛЕГЕНДАРНОТО решението ще е на 1.25 след отката от 1.28-1.29, но мисля, че решението ще е против достигането му.
                        Ти ЛЕГЕНДАРНОТО не го подценявай !!!!

Коментар

• buy eur/usd 1.2611 stop. 1.2595 t.p.1.7005

Коментар

Може може......
                            Сега се решава!!!
                            Гледай дали ще бие нивото над кенефо 1.26
                            Инък по дългосрочно може да се погледне,
                            ако 1.26 връхтъ падне днеска, отиваме на
                            следващи нивата 1.28 -1.29
                            и там ще се реши за
                            ЛЕГЕНДАРНОТО
                            1.333333333333333333333333333333333
                            За ЛЕГЕНДАРНОТО решението ще е на 1.25 след отката от 1.28-1.29, но мисля, че решението ще е против достигането му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Ако за вас е важно мнението на един новобранец,при EUR/USD на мене ми се вижда една възможност за двоен връх на Н4 и бегом марш обратно.
                              Може може......
                              Сега се решава!!!
                              Гледай дали ще бие нивото над кенефо 1.26
                              Инък по дългосрочно може да се погледне,
                              ако 1.26 връхтъ падне днеска, отиваме на
                              следващи нивата 1.28 -1.29
                              и там ще се реши за
                              ЛЕГЕНДАРНОТО
                              1.333333333333333333333333333333333

Коментар

Разбира се, че е важно мнението на всеки.
                                Не знам, защо толкова малко мнения има днес.
                                Защото вече сме в отпускарските месеци.На 12.07 и аз зачезвам за малко
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X