IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• някой има ли пробми с прикачването на файлове
    Last edited by anonimen komardjia; 09.07.2010, 14:30.

Коментар

• в момента се чудя по два варианта и двата са на юг.
      Last edited by anonimen komardjia; 09.07.2010, 13:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
        ГоДим, предполагам, че доста хора така си броят, но аз имам едно притеснение - може ли някой да ми разбие вълна iii,предхождаща въпросния клин, на 5 подвълнички - ??????. Защото аз там виждам само 3 такива. Снощи го гледах, гледах и исках да ви го спомена този ендинг, но понеже не се връзва третата вълна, няма как да стигна до пета
        GoDim ако броенето му е вярно 1.2721 трябва да е връх и от тук да слизаме за 1.2480.

Реално за момента има само едно ясно - последната фаза на възходящото движение - 1.2550 - 1.2720 завърши.

Коментар

Здрасти Нека първо падне, пък тогава ще му мислите Вече не ти се връзвам на разни предварителни анализи Ама ти казах онази вечер, че има още работа нагоре
          Хех ....
          Че кога си се вързвала на мои такива .
          Пък и аз едни анализи, мани-бегай хе хе
          Аз си чакам едно 1.28666 по принцип
          и тогава ще търгувам като ми се
          проясни картинката.
          Макар , че пропускам сегашното дето
          ми беше ясно като бел д...........
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
            Айде сега и виновен ще ме изкараш, че съм споделил моя опит. Ми дай да си мълчим тогава. Всеки решава как играе сам.
            На това мнение съм и аз, но не ми харесва абсолютизирането което правиш. Аз не отричам вълните звездите и т.н. подходи, въпреки че за мен освен да правят графиката шарена нямат друга полза
            Но да се казва, това е единственият начин или пък колкото по скоро го разберете по ще сте щастливи е некоректно, всъщност то е лишено от смисъл
            За пример мога да използвам анализите на Груев. Според тях той и идея си няма какво му показва самата цена виж му само картините, такива драсканици не съм правил дори в началото, когато нямах абсолютно никакъв скрийнтайм и се бърках кое е съпротива и подкрепа
            Ако на него му вършат работа ОК, но да се казва че това е правилното, определено е.......идват ми на ум едни определения които е по-добре да не ги пиша
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mogo Mogo Разгледай мнение
              Ако ползваше вълните щеше да разбереш че или ще стане или няма да стане и отваряш позицията.
              Как да ги ползвам като не мога
              да броя толкоз далеко !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                Хепи съгласен съм с теб. Обаче защо се опитват да насаждат това мислене и в другите ?

valio1900 за пример, ти правиш точно това

Айде сега и виновен ще ме изкараш, че съм споделил моя опит. Ми дай да си мълчим тогава. Всеки решава как играе сам.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  Здравейте, в този форум кои са вълновиците имащи желание да обменяме мисли? В това число и само четящите.
                  принцът на вълните е крити, ама нещо се невясва последно време
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• бичете късо лууни и музиката да свири
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Здравейте, в този форум кои са вълновиците имащи желание да обменяме мисли? В това число и само четящите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Happy68 Привет !!!
                        Ако курсо падне под 1.2640
                        има си основания да почне
                        неква КУРекция на качването.
                        Не знам обаче дали ще стане
                        Здрасти Нека първо падне, пък тогава ще му мислите Вече не ти се връзвам на разни предварителни анализи Ама ти казах онази вечер, че има още работа нагоре
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

• нещо ей такова ми се върти, ама доколко кореспондира с правилата на Елиот си нямам на представа

тук нещо с прикачването на файлове хич не се получава

Я да пробвам така:

http://img43.imageshack.us/img43/7785/20256134.gif
                          Last edited by Happy68; 09.07.2010, 13:25.
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

Колега, ще е полезно да разбереш, че всеки търгува по СОБСТВЕНА нагласа - и това е най-правилния начин. Не съдете другите - гледайте си в собствената купичка.
                            Важното е, всеки да се чувства добре и да печели.
                            Хепи съгласен съм с теб. Обаче защо се опитват да насаждат това мислене и в другите ?

valio1900 за пример, ти правиш точно това
                            И защо говориш за оцеляване, с такъв подход към маркета, нищо чудно, че отричаш всичко останало.
                            Вярно че всеки си има собствен подход, но да се твърди че ниската възвращаемост и месеци наред стоене без прогрес е по-добра и единствена алтернатива за "оставане на пазара" , тук дори не се говори за печалба и някакво изграждане а само за оставане,звучи толкова глупаво, че то по добре да се хванеш на някоя бензиностанция да наливаш бензин.

Още по-глупавото е че има и примери и обяснения, обаче когато се види пример който противоречи на горното се обявява за фикция, измама и т.н.

Пък на груев клиновете и твърденията, че били обръщаща фигура са толкова обръщащи, колкото аз съм китаец накъдето тръгне натам е посоката, ноубади ноуз. Тези формации показват единствено вероятност за някакво насочено движение, но не и точно дефинирано както и до къде
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                              Eто чертежчето на Возний.

http://img27.imageshack.us/img27/1856/eur1203.png
                              ГоДим, предполагам, че доста хора така си броят, но аз имам едно притеснение - може ли някой да ми разбие вълна iii,предхождаща въпросния клин, на 5 подвълнички - ??????. Защото аз там виждам само 3 такива. Снощи го гледах, гледах и исках да ви го спомена този ендинг, но понеже не се връзва третата вълна, няма как да стигна до пета
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Happy68 Привет !!!
                                Ако курсо падне под 1.2640
                                има си основания да почне
                                неква КУРекция на качването.
                                Не знам обаче дали ще стане

Ако ползваше вълните щеше да разбереш че или ще стане или няма да стане и отваряш позицията.

Коментар

Working...
                                X