IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    Хепи съгласен съм с теб. Обаче защо се опитват да насаждат това мислене и в другите ?

valio1900 за пример, ти правиш точно това
    И защо говориш за оцеляване, с такъв подход към маркета, нищо чудно, че отричаш всичко останало.
    Вярно че всеки си има собствен подход, но да се твърди че ниската възвращаемост и месеци наред стоене без прогрес е по-добра и единствена алтернатива за "оставане на пазара" , тук дори не се говори за печалба и някакво изграждане а само за оставане,звучи толкова глупаво, че то по добре да се хванеш на някоя бензиностанция да наливаш бензин.

Още по-глупавото е че има и примери и обяснения, обаче когато се види пример който противоречи на горното се обявява за фикция, измама и т.н.

Пък на груев клиновете и твърденията, че били обръщаща фигура са толкова обръщащи, колкото аз съм китаец накъдето тръгне натам е посоката, ноубади ноуз. Тези формации показват единствено вероятност за някакво насочено движение, но не и точно дефинирано както и до къде

на този пазар дървените философи никога не свършват.
    моли се да продължи да е така, че нали от някой трябва да идват парите за бирата
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Добрий ден късо е/д 1,2675 лимити на 2/3 на 1,2635 и на 1,2615 стоп ръчен щот ми мирише на мечи капан т.е ъп тренда продължава нагоре , но въпреки това съм длъжен да пробвам късо Незнам , зад кой ъгъл ще изскочи пиленцето по трендо по трендо
      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
        ами проста работа е , чунчо, но трябва да си напрегнеш малко органа от аватара си
        Моят девиз е: Мразим да мислим!

Коментар

усдкад
          +1
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от
            Пич,просто неподготвеният си ти,защото ако беше чел достатъчно книжки по ТА,щеше да знаеш какво именно е клин(wedge) и какво е краен диагонален тригълник - клинът е вид консолидация преди продължаване на тренда,тоест клинът предполага продължаване на тренда,а не обратното,както е при крайния диагонал,ето ти една статийка за клиновете:
            http://www.forex-trading-gurus.com/f...e-pattern.html

Ей,ама в тоя форум е пълно с профани,аман вече
            ПИЧ, прочети още веднъж цитата от линка който ТИ си дал!!! А имено, че крайния диагонал е наричан и клин! Вярно че е на английски, но има речници все пак. В ТА колкото книжки, толкова различни мнения и термини. Готин си И за профаните си прав също

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
              Защо демонстрираш старозагорската си същност?
              Недей така че, преди време на една и казах че всички от там гледат надменно и какво и стана все ми го повтаряше с обиден тон
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                На кое казваш лууни ?
                Че все им забравям нарицателните
                усдкад
                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

бичете късо лууни и музиката да свири
                  На кое казваш лууни ?
                  Че все им забравям нарицателните
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                    Не ми дреме особено как сте ме разбрали
                    Защо демонстрираш старозагорската си същност?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Да опростим работата до пълна простотия!
                      ами проста работа е , чунчо, но трябва да си напрегнеш малко органа от аватара си

Коментар

Де си бря ???
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                          Колко е ясно? Ако правилно сме разбрали си къс с целия обем?

Коментар

да не речете , че не съм ви предупредил
                            Да опростим работата до пълна простотия!

Коментар

GoDim ако броенето му е вярно 1.2721 трябва да е връх и от тук да слизаме за 1.2480.

Реално за момента има само едно ясно - последната фаза на възходящото движение - 1.2550 - 1.2720 завърши.
                              Колко е ясно? Ако правилно сме разбрали си къс с целия обем?

Коментар

бичете късо лууни и музиката да свири
                                да не речете , че не съм ви предупредил

Коментар

Working...
                                X