IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
    Понеже съм любител на статистиката, и обичам обобщенията, то ако построите на годишната графика, пълзяща средна с голям интервал...да речем 220-250 ще видите ясно, че генералният, глобалният тренд евро/долар е нагоре! Същият генерален, глобален тренд евро/швейцарски франк - надолу, макар и доста по-полегато!
    Лелеееее, ай няма да продължавам че ще взема се повтарям
    Само виж какво си написал

Удриииии Давай юро
    СЦ, добавяш ли с реалният акаунт ??? Ей сега ще обърне
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Брейййййййййй
      На 5 минутната почвам да се
      притеснявам сериозно за нагоре...
      Нема се плуашиш копеле !! Трендо е СКАКАЛУЕЦ
      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• YOU SHALL NOT PASS !!!

Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Глобални тенденции!

Понеже съм любител на статистиката, и обичам обобщенията, то ако построите на годишната графика, пълзяща средна с голям интервал...да речем 220-250 ще видите ясно, че генералният, глобалният тренд евро/долар е нагоре! Същият генерален, глобален тренд евро/швейцарски франк - надолу, макар и доста по-полегато!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            ако пуснем годишна ще видим и други работи...Ама това не е коректно към текущото движение
            В момента тече корекция на последното движение на поскъпващ долар от 1,51+ така че се съобразяваме с фрейма на който лежи това движение..
            Като гледаш толкоз големи фреймове,
            на колко процента оценяш шанса
            сегашното движение нагоре да е до или
            около нивата от 1.42 ???????
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Оххх олекна ми
              Гендолф много неща е казал,
              но обича също така и пушилистта
              П.П.Гледай и АВСТРАЛИЕЦО !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                Ще се сетиш ти , Гандалф -Белия го е казал ...сега гледай евройена как се лъзга по наклона. Въпреки че ми се иска да видим още един финален ход нагоре да завърши движението към 2970
                Оххх олекна ми
                Гендолф много неща е казал,
                но обича също така и пушилистта

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                  пусни си седмична и прогледи СЕГА
                  ако пуснем годишна ще видим и други работи...Ама това не е коректно към текущото движение
                  В момента тече корекция на последното движение на поскъпващ долар от 1,51+ така че се съобразяваме с фрейма на който лежи това движение..

Коментар

Брейййййййййй
                    Добър ден!Реде стига му толкова на тъпото еуро!!!!!!!Време е да ходи към легендарното 0.8!Е това е истинската легенда според мен!

Коментар

Брейййййййййй
                      Ще се сетиш ти , Гандалф -Белия го е казал ...сега гледай евройена как се лъзга по наклона. Въпреки че ми се иска да видим още един финален ход нагоре да завърши движението към 2970
                      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Вероятно се е дискутирало, но като ги гледате тези седмични графики, взимате ли решения на тяхна база ?
                        Че то хубаво седмична и там имало съпорт/резистънс, но ако вземем само последният седмичен бар е формиран от над 400 пипса
                        а на пръв поглед като гледам останалите средната им стойност е между 200-250 пипса. Та от тези данни, взимате ли решения за осъществяването на сделки, защото при бар от 3-4 фигури, като това е само последният и засега показва силен бичи тренд, но също така, ако започне да отслабва може да отнеме седмици докато се формират следващите барове които може да са в диапазон от 400, 350 пипса, 150 пипа, 200 пипа и всичките са са над неговия лоу но в същото време да не превишават и неговият хай. И вие дремете ли. Или пък ако има пробив , какво следва айдееее отиде 5 фигури нагоре сега спокойно му слагаме стоп на 2

Общо взето нещо поогладнявам и започвам да мисля в писменна форма, колко много се възмущавам напоследък от всевъзможни идиотщини
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          1.312 ...първа по сериозна съпротива.

Успешен ден
                          Добър ден!Реде стига му толкова на тъпото еуро!!!!!!!Време е да ходи към легендарното 0.8!Е това е истинската легенда според мен!

Коментар

• Брейййййййййй

Коментар

• Ето и за днешния връх.

Коментар

• на седмична ще ти избоде очите

Коментар

Working...
                                X