IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Злобно току що за твоя голяма изненада едно моме ми донесе 50 книги от Стефан Стамболов. Много ми издуват джоба и мисля да ида до морето събота и неделя да поразтоваря. Какво ще покаже анализа???
    показва 4е първо трябва да ми лижеш анала
    за да ти направя анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
      да са ти 4естити
      Злобно току що за твоя голяма изненада едно моме ми донесе 50 книги от Стефан Стамболов. Много ми издуват джоба и мисля да ида до морето събота и неделя да поразтоваря. Какво ще покаже анализа???

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
        люта битка се води на моста, май ще се измъкна, но да виидм ,дали няма да ме гепи за крака в последния момент

п.п гепито вече ми е ин дъ мънй на +70

the bridge is very strong ... I hope
        Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          Ей това не го разбирам при хората, защо всички се мислят за нещо особено и че от тях зависи всичко останало
          Все едно както си пресичаш някоя кола да те блъсне и останалото движение и то да спре ли
          Пуууу аман от нарциси и самовглъбени в правотата си грешници
          Ам да де.............
          От време на време се появяват некви
          и почват да плещят за някакъв
          хазарт-мазарт , шанса къф бил и т.н.
          Е добре де. Хубаво.
          На мен пука ли ми какво дращят тез
          Интересното е , че все са едни и същи приказките , а никовете различни.
          Та почвам да се чудя дали не е един
          единствен индивид !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            То и Балкантурист фалира Ама тези инвестиции са ми най добрите и не съжалявам.
            да са ти 4естити

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
              Той редовно пикае срещу вятъра....не се плаши, може да има корекция, ама Тандем 1,30 ще го сънува....
              Хъхъхъхъхъхъх -това беше една прозявка само .

ПП и вземете си промените името на темата -например на Галошна търговия ,или по добре на Расъжденията на 6 дузини Галоши по Валутна търговия Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                Forex-a е толкова популярен през последните години поради две причини. Разрастването на Интертнет и по-ниските данъци спрямо хазарта.
                Значи валутната търговия попада под данъчната регулация на хазартните игри?
                Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                За мен всеки, който използва технически анализ си е чист неосъзнат комарджия.
                Който използва фундамент и е дългосрочен вече е друго.

Коментар

Рулетка не съм играл. Играл съм доста покер и там е същото, защото при рулетката математиката е срущу теб, докото при покера по-добрия има шансове да спечели и по това си прилича с форекса.

Не ми вярвайте, а питайте добри комарджии и ще видите.

Процента преимущество на средно добър играч се изяжда от комисионната. И при двете печелят пренебрежимо малък процент от участниците.

При покера има една добра страна, че ако си много дабър те спонсорират и тогава дърпаш много напред, защото игреш с чужди пари и си на заплата. За forex още не съм чул за спонсориране, но и това ще стане помнете ми думите. И това ще е поредното доказателство, че е хазарт, заедно с организирането на турнири с награден фонд.

Forex-a е толкова популярен през последните години поради две причини. Разрастването на Интертнет и по-ниските данъци спрямо хазарта.

Най-голямото преимущество е замаскирването му, за да не е точно хазарт.

Затова има инвеститори и спекуланти.

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО!

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                    и после 4аталбанк фалира
                    То и Балкантурист фалира Ама тези инвестиции са ми най добрите и не съжалявам.
                    нищо не каза за долар/яна.
                    Last edited by 4un4o; 16.07.2010, 14:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Това е вярно. за всичко ставам стига да падат пачки по стотачки (както се пее в една песен) Няма да ти казвам с колко вида бизнес съм се занимавал и винаги съм бил на гребена на вълната) Сега ти като изтъкнат аналист (Анон те похвали вчера) дай наколко аргумента защо долар /Яна няма да пада повече от 0.8695 (или защо ще падне и колко фигури СПОРЕД ТЕБ)
                      ПП. ЗА ТВОЕ УСПОКОЕНИЕ - 1997г спекулирахме с брат ми със жито! Закупихме 200 тона жито по време на жътва по 15 ст. и ги сложихме в един силоз за зърно за 30 лв на месец(наем). брашното беше 40 ст .
                      В началото на 1998 го смляхме на брашно и го продадохме по 70 ст. Ти смятаи за какво става въпрос. Не да ми подсмърчаш тук и за 4-5 пипса да висиш цял ден пред компа. По-голямата част внесох в Чаталбанк и Балкантурист. Прочети девиза на Плеймен и действай!
                      и после 4аталбанк фалира

Коментар

• Първоначално изпратено от Mogo Mogo Разгледай мнение
                        Сходства има но ако наистина мислиш че спекулирането е хазарт поиграй малко онлайн рулетка или каквото друго си избереш. След това ще повярваш че на форекса си маркет мейкър.
                        Рулетка не съм играл. Играл съм доста покер и там е същото, защото при рулетката математиката е срущу теб, докото при покера по-добрия има шансове да спечели и по това си прилича с форекса.

Не ми вярвайте, а питайте добри комарджии и ще видите.

Процента преимущество на средно добър играч се изяжда от комисионната. И при двете печелят пренебрежимо малък процент от участниците.

При покера има една добра страна, че ако си много дабър те спонсорират и тогава дърпаш много напред, защото игреш с чужди пари и си на заплата. За forex още не съм чул за спонсориране, но и това ще стане помнете ми думите. И това ще е поредното доказателство, че е хазарт, заедно с организирането на турнири с награден фонд.

Най-голямото преимущество е замаскирването му, за да не е точно хазарт.

Затова има инвеститори и спекуланти.

Last edited by javcho; 16.07.2010, 14:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Шанса за печалба не е 50% по принцип.
                          Пък света ли ще свърши , ако загубиш
                          200 или пък повечко лефа
                          Ей това не го разбирам при хората, защо всички се мислят за нещо особено и че от тях зависи всичко останало
                          Все едно както си пресичаш някоя кола да те блъсне и останалото движение и то да спре ли
                          Пуууу аман от нарциси и самовглъбени в правотата си грешници
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                            къса евройена от 112.96 , стоп 113.30 и цели 111.00
                            И пак казах : "Ю шал нот пас !"
                            люта битка се води на моста, май ще се измъкна, но да виидм ,дали няма да ме гепи за крака в последния момент

п.п гепито вече ми е ин дъ мънй на +70

Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                              Мисленето ми, смея да твърдя, е доста трезво, и не ми позволява да се пусна по пързалката наречена "форекс"....не и с реална сметка!
                              В демо-то всеки може да джитка! Ако се заложил , да речем,...хайде да са 200 лв, които може да загубиш аламинут, с две-три по-резки движения на еврото, ще мислиш по-друг начин! Е, ако можеш да ги прежалиш- тогава е ясно! Но по принцип- риска който се поема е много голям, и си се равнява напълно на риска при игра на рулетка "черно-червено", т.е. 50%- теоретично, а като добавим и другите фактори- много повече!
                              Не четеш това което съм написал в последният си пост и повтаряш това което вече каза.
                              Това за риска, което си написал, показва че дори не си направил и пресмятане колко риск поемаш и дали е голям.
                              Както казах IQ-то и мислене тип ксерокс, тук не са достатъчни
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Който не вярва, че спекулирането е хазарт, просто не е играл достатъчно хазарт.

Ако не ми вярвате вземете един дредно интелигентен комарджия, обяснето му за какво става дума и накрая га питайте дали не намира сходствата.
                                И от къф зор
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X