If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
скоро имотите кадет ги имаш няма да струват и стотинки
как е ина4е?
Подготвих Баварката за морето! смятам да скоча за 3-4 дни за подготовка преди авгъст! Незнам само как е със задръстванията! Ще отида сам пък ще видя там! Недей бери грижа за мен. Първо трябва да фалират 2 банки (наематели)за да ми секнат приходите. Ти като изтъкнат аналист предвиждаш ли скоро фалити на банки в България??/ Или по-добре да скоча забързо до Иркутск да попитам -баш "майстора" на късия разказ.
ако не ти е голяма позицията и не са ти пари на които разчираш, стягай гащите и дръж...според мен до седмица най-късно ще слезем за тест поне на 1.25, ако падне 2370..обаче може да иде и до 2780 от тука без много корекции...та не е препоръка естествено, но надежда има
успех!
Ами не знам дали от страх или просто от чувството когато губиш, но реших да минимизирам загубите като затворих половината позиция, сега съм с 25000 къс на 1.2520
Миислех да сложа и стоп, но се замотах с малкия той заспа аз със него и сега май ще трябва да затворя принудително, но не ми се иска. че съм доста назагуба...
ако не ти е голяма позицията и не са ти пари на които разчираш, стягай гащите и дръж...според мен до седмица най-късно ще слезем за тест поне на 1.25, ако падне 2370..обаче може да иде и до 2780 от тука без много корекции...та не е препоръка естествено, но надежда има
успех!
Виж какво ще ти кажа колега! Ако някои тук в този форум може да ти каже накъде ще тръгне и до къде ще стигне, тогава този човек намаше да си губи времето да пише тук и нямаше да може да си преброи пачките. Така че, решенията си ги взимай сам. И аз мога да ти отговоря , но шанса да съм прав е 50/50. Заел си позиция по посока на дългосрочния тренд , но не се знае знае ли се! ( дали не е свършил вече) Успех!
4un4e кво става бре
скоро имотите кадет ги имаш няма да струват и стотинки
Привет джентълмени,
смятате ли, че е възможно днес да стигне пак ниво 1.2520, защото пуснах една къса???
аз си миля за следното (5-3-5 например) като точните нива не съм ги определил, но 2520 по всяка вероятност няма да видим преди диапазона 2700, а 2723 ми разваля модела. prikachi.com/images/849/2320849x.png
Привет джентълмени,
смятате ли, че е възможно днес да стигне пак ниво 1.2520, защото пуснах една къса???
Виж какво ще ти кажа колега! Ако някои тук в този форум може да ти каже накъде ще тръгне и до къде ще стигне, тогава този човек намаше да си губи времето да пише тук и нямаше да може да си преброи пачките. Така че, решенията си ги взимай сам. И аз мога да ти отговоря , но шанса да съм прав е 50/50. Заел си позиция по посока на дългосрочния тренд , но не се знае знае ли се! ( дали не е свършил вече) Успех!
всичко е възможно на пазара
за момента обаче 1.27 или нещо около това ниво е доста по-вероятно
къса от 1.2520-30, без стоп и без да имаш идея какво и колко рискуваш и като тръгне срещу теб да търсиш мнение по форумите си е самоубийствено за мен.
Миислех да сложа и стоп, но се замотах с малкия той заспа аз със него и сега май ще трябва да затворя принудително, но не ми се иска. че съм доста назагуба...
Привет джентълмени,
всичко е възможно на пазара
за момента обаче 1.27 или нещо около това ниво е доста по-вероятно
къса от 1.2520-30, без стоп и без да имаш идея какво и колко рискуваш и като тръгне срещу теб да търсиш мнение по форумите си е самоубийствено за мен.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
аноне с тази здравна реформа в англия ще съкратят бюджетният дефицит още по бързо
това ли е при4ината за ка4ването на паунда
Аноне, сега Еврозоната като се разпадне след 2-3 години, какво ще ги правим тез мастити администратори и евродепутати?. Ще трябва да ги изнасяме за чужбина
аноне с тази здравна реформа в англия ще съкратят бюджетният дефицит още по бързо
това ли е при4ината за ка4ването на паунда
Къде го видя тоз Анон??/Пак сънуваш!!! Човека се обади да каже че отива в Иркутск това е нейде около Байкалското езеро ако не знаеш. Там на спокойствие ще може да избистри фундамента и гледай какво става като се върне! Айде успех, че е време за море!
Лека полека курсо се готви за нагоре-аз също
За сега обаче вход няма , макар и да почва да се образува Хайди
МоЖе и нагоре да е генерално ,
но първо тест на 1.2497 днеска-утре !!!
Ако има голямо и бързо движение нагоре,
то ще се дължи на SNB с наливане ,
щото тоя швейцарец спъп им е много
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Какво Про бре ? Пияндурник с демо .... не разбра ли, че се появява между 5-тата и 7-мата бира във форума и след това се трупясва като талпа... . Изобщо положението на този човек е много сериозно и трябва да сме сериозно загрижени за него
ти пък
ако в 10.30 сутринта съм на 6-7 бири, ще имам нужда от много сериозна помощ в специализирано заведение
ОСНОВНО правило ми е, дори и една бира да съм пил, веднага на ДЕМО, че иначе големи бели стават
и да , обичам бира. за сметка на това обаче концентрат не близвам
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
EURO-DOLLAR: Getting flashed that CitiFX Techs have put out a buy
recommendation, gone long at $1.2578, target $1.3100 with stop level at
$1.2460. React buyers said to be meeting semi official supply around the
$1.2580 level.
От 15:06 е слуха
Коментар