IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    еми тва е ,
    нова визия , fat fingers :-(
    te taka stawat tyrkalite ponqkoga ;-)
    Тук няма демо писане. Писането е на риъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Отиде коня у ряката....
      еми тва е ,
      нова визия , fat fingers :-(
      te taka stawat tyrkalite ponqkoga ;-)
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Ooops,
        sorry anon,
        грешка в цитата. мислех да цитирам тука един дето го хвалеше форума , но съм се объркал нещо. :-)
        Отиде коня у ряката....

Коментар

гледай и сравнявай :-), след това може и мнение да изкажеш.
          Нямам си аз друга работа, та ще се ровичкам из форуми, ще сравнявам, че и мнение да изказвам.....

Този форум ставаше. Само тук съм писал и ми е било ОК.
          Като не ми харесва, здраве да е.

Коментар

• Ooops,
            sorry anon,
            грешка в цитата. мислех да цитирам тука един дето го хвалеше форума , но съм се объркал нещо. :-)
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Форум

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Аз коментирам само форума. Останалата част от сайта не ме интересува. Там нещата може и да са добре.
              Във форума трябва да има повече функционалност и ако остане време и желание - изчистеност и модерност.
              Много си прав, че е изчистен - на страницата виждаш 3-4 реклами и най-много да се мъдри мнението на някой трол.

те ти професионални форуми :-) , гледай и сравнявай :-)

http://www.elitetrader.com/vb/
              http://forex.kbpauk.ru/categories.php/Cat/
              http://www.forexfactory.com/forum.php

гледай и сравнявай :-), след това може и мнение да изкажеш.
              P.S. investor-a , пак неква шашма направихте и адблока на мозила ми блокира регването, та трябва да ползвам омразния IE :-(
              само работа ми създавате :-) , ай пак да разреша всички флашове и posle edin po edin da gi blokiram :-)

Коментар

Опссс, не видях, че междувременно е писал ник ТРОЛ. Не визирам него в горния си пост.
                А освен тролове тук изказват мнение и Мозъци

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                  Нямах намерени да коментирам, но много отрицателни са ви мненията за новия изглед на сайта, и реших да ви кажа (и най-вече на админковците), че МНОГО МИ ХАРЕСВА. Професионален, изчистен, модерен.
                  Значи този сайт е за финанси , инвестиране и т.н.
                  Айде сега кажи ми каде виждаш професионализъм. Изчистеност(щото нищо изчистено няма в 1000 рекламни банера дето само ти вадят очите, и различни теми разхвърлени на 10 места из сайта все едно четем заглавна страница на седмичника. http://www.bloomberg.com/?b=0&Intro=intro3
                  ей това е професионално и изчистено. Цялата нужна информация е отдясно(както беше преди и тук ?? ).
                  А модерно????
                  Кое е модерно. Да не би целият сайт да е някаква дизайнерска изработка на флаш или някакъв много интересен CSS??
                  Не виждам модерното?????
                  Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• комерс..към хипер комерс...

Коментар

Аз коментирам само форума. Останалата част от сайта не ме интересува. Там нещата може и да са добре.
                      Във форума трябва да има повече функционалност и ако остане време и желание - изчистеност и модерност.
                      Много си прав, че е изчистен - на страницата виждаш 3-4 реклами и най-много да се мъдри мнението на някой трол.
                      Опссс, не видях, че междувременно е писал ник ТРОЛ. Не визирам него в горния си пост.

Коментар

Нямах намерени да коментирам, но много отрицателни са ви мненията за новия изглед на сайта, и реших да ви кажа (и най-вече на админковците), че МНОГО МИ ХАРЕСВА. Професионален, изчистен, модерен.

Коментар

...и по-нефункционален. само като погледна къде са забили каретата с форекс котировките и чуждите индекси на заглавната страница и ми става ясно какви са им приоритетите...иначе анкетата и рекламите на видно място айде нема нужда от хвалби

Коментар

и вади очи

Коментар

• Нямах намерени да коментирам, но много отрицателни са ви мненията за новия изглед на сайта, и реших да ви кажа (и най-вече на админковците), че МНОГО МИ ХАРЕСВА. Професионален, изчистен, модерен.

Коментар

С тая нова визия и функционалност на форума, дори и твоите постове ми изглеждат симпатични и носещи много информация.
                                Ти да не си един от уебмастерите му?

П.П. Всеки пост тук е вече като една от Божиите заповеди. Имаме аватари с формат почти А4. Много полезна информация ще да са тези аватари...., но няма редакция на постовете, няма нищо....., затова и простотията във форума ще бъде увековечавана, освен ако не се счупи форумчето.
                                виж само младежите които са създалия новият сайт .
                                Дали единствените мечки които те познават са само в гората???
                                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Working...
                                X