If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз коментирам само форума. Останалата част от сайта не ме интересува. Там нещата може и да са добре.
Във форума трябва да има повече функционалност и ако остане време и желание - изчистеност и модерност.
Много си прав, че е изчистен - на страницата виждаш 3-4 реклами и най-много да се мъдри мнението на някой трол.
те ти професионални форуми :-) , гледай и сравнявай :-)
гледай и сравнявай :-), след това може и мнение да изкажеш.
P.S. investor-a , пак неква шашма направихте и адблока на мозила ми блокира регването, та трябва да ползвам омразния IE :-(
само работа ми създавате :-) , ай пак да разреша всички флашове и posle edin po edin da gi blokiram :-)
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Нямах намерени да коментирам, но много отрицателни са ви мненията за новия изглед на сайта, и реших да ви кажа (и най-вече на админковците), че МНОГО МИ ХАРЕСВА. Професионален, изчистен, модерен.
Значи този сайт е за финанси , инвестиране и т.н.
Айде сега кажи ми каде виждаш професионализъм. Изчистеност(щото нищо изчистено няма в 1000 рекламни банера дето само ти вадят очите, и различни теми разхвърлени на 10 места из сайта все едно четем заглавна страница на седмичника. http://www.bloomberg.com/?b=0&Intro=intro3
ей това е професионално и изчистено. Цялата нужна информация е отдясно(както беше преди и тук ?? ).
А модерно????
Кое е модерно. Да не би целият сайт да е някаква дизайнерска изработка на флаш или някакъв много интересен CSS??
Не виждам модерното?????
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Аз коментирам само форума. Останалата част от сайта не ме интересува. Там нещата може и да са добре.
Във форума трябва да има повече функционалност и ако остане време и желание - изчистеност и модерност.
Много си прав, че е изчистен - на страницата виждаш 3-4 реклами и най-много да се мъдри мнението на някой трол.
Опссс, не видях, че междувременно е писал ник ТРОЛ. Не визирам него в горния си пост.
Нямах намерени да коментирам, но много отрицателни са ви мненията за новия изглед на сайта, и реших да ви кажа (и най-вече на админковците), че МНОГО МИ ХАРЕСВА. Професионален, изчистен, модерен.
...и по-нефункционален. само като погледна къде са забили каретата с форекс котировките и чуждите индекси на заглавната страница и ми става ясно какви са им приоритетите...иначе анкетата и рекламите на видно място айде нема нужда от хвалби
С тая нова визия и функционалност на форума, дори и твоите постове ми изглеждат симпатични и носещи много информация.
Ти да не си един от уебмастерите му?
П.П. Всеки пост тук е вече като една от Божиите заповеди. Имаме аватари с формат почти А4. Много полезна информация ще да са тези аватари...., но няма редакция на постовете, няма нищо....., затова и простотията във форума ще бъде увековечавана, освен ако не се счупи форумчето.
виж само младежите които са създалия новият сайт .
Дали единствените мечки които те познават са само в гората???
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар