IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бгг-ред-е ????Виждаш ли го да се КУРигира до 1,2175 дали е удачно дълга в интервала 1,2140-50 с лимит 1,2174 за малко пипон ??? един вид дране ?мисля напиша един лимит за обратна , ама се замислям нещо ?
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Лууни

Пичаги, променяме схемата за луунито. При новината вече слизане до 1.0450 ще си е примоция за нагоре. Ех този петрол, ех тези индекси, ех, тези пробиви...ех това юро (впрочем то да го духа) За днес до сега прибрани 14 пипса от сел на 1.0534. Чакаме развитие.
      Last edited by pana_bg; 01.06.2010, 13:00.
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        влезнах в дълги EUR/USD на 1.2139
        що така не съм изненадан

Коментар

• В рамките на 100-200 пипоня мисля ,че ще имаме дъно тогава от 1,19хх ще търся дъкги при еурото
          ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
            Абе то не че не може да поскъпне, ама когато нещо прави нови дъна по дневна, седмична, месечна графика, ми се струва по-удачно да се ходи да се пие бира, и даже да се гледа как расте зелената трева, отколкото да се купува.
            Винету обича Маниту !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Абе то не че не може да поскъпне, ама когато нещо прави нови дъна по дневна, седмична, месечна графика, ми се струва по-удачно да се ходи да се пие бира, и даже да се гледа как расте зелената трева, отколкото да се купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
                Новите спредове на Bulbrokers

Доста находчиво от тяхна страна... Подобриха значително условията си на търговия точно в момента, когато Benchmark бяха изправени пред проблеми, решението на които не зависи от тях.
                Е , добре изглеждат .И вероятно вече не са фиксирани , но това не е проблем ....Сега ако вкарат и нови валутни двойки , цена няма да имат . Уж преди време " искаха да чуят нашето мнение " .....
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  влезнах в дълги EUR/USD на 1.2139
                  ДЕ Е СТОПА

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
                    мда наистина много добър timing, но Вие като по-запознат можете да кажете едно такова решение не се ли взима малко по-бавно и не си ли обмисля повече, защото реакцията наистина е мигновена ?
                    За поглъщането на ODL от FXCM се знае от почти 1 месец. От друга страна Bulbrokers бяха единствения МТ4 брокер в България с 3 пипса спред. Имаше нужда да го намалят, получиха и повод и промяната е факт.

Коментар

• влезнах в дълги EUR/USD на 1.2139
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Поздравявам всички и най-вече
                        Тандема
                        с новото дъно което е и
                        много убаво число
                        Да живей 1.2121212121212121
                        Сега се чудя дали обраха достатъчно
                        стопове на ТЕЛЕТАТА или ще има
                        слизане чак до 1.20600 ....................

Коментар

• Коментар

• По лъчите последният рубеж е на 1,2157 до 12оо часа.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Мама му стара ,ти или кесиш на 5м или отскачаш на Месечна Голяма работа си

Вълновите Анализатори по различни сайтове станаха въртоглави да си сменят броенето тези дни бре Успех
                              Ми аз тез вълновиците въобще не ги знам
                              какво хортуват Тука Годима пуска една
                              рашка , ма Мана го оборва и казва , че не
                              било така , а онака
                              Напоследък даже съм минал на 1 минутна да ти обадя , но гледам често често часовата и 15 минутната 5-ката също де
                              Инък МЕСЕЧНАТА кефи с 1.18600,
                              защото има много дъбър и завършен вид
                              стига да не стане за 1-2 дена , а за 7-8
                              поне

Коментар

• Да не се смее някой, че за минутен график става дума, ама там има почти готова обърната глава и шия. Проекция в 2230

Коментар

Working...
                                X