If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Важен, според мен, е връх над 1,2007. А за целта трябва да пробием и 1,1990
1990 е готово, следва горницата на този любим прав и леко надървен нагоре канал
Моля за извинения!
Имам нужда от малко шампанско при EUR/CHF или както решат, шоколадчетата
Ти май си нов колкот мен тука ).
Тоя бизнес няма нищо общо с програмирането. Тука голямата база данни води само до по голяма каша. Намери си една простичка система за търговия която да е успешна за твоя тип личност и си карай с нея. Само с нея.
Pattern recognition е общото - той го е написал и в прав текст. Работи, но не самичко
така ни озадачи с този си пост, че всички загубихме ума и дума
къде е тандема да рече дали бихме тренд линийката. Или пак фалшивее и се готви ново дъно.
аз засега съм пас
Много си мисля , че много усложняваш нещата- много го мислиш и си мислиш , че е по-сложно отколкото е, и това е защото нещо малко ти убягва. Тука е като програмирането - трябва ти голяма база данни в главата с готови модели и да развиеш интоицията да разпознаваш и най-важното как да ги ползваш т.е. как да играеш . А красотата идва с таланта.
Ти май си нов колкот мен тука ).
Тоя бизнес няма нищо общо с програмирането. Тука голямата база данни води само до по голяма каша. Намери си една простичка система за търговия която да е успешна за твоя тип личност и си карай с нея. Само с нея.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Уффф ...
става дума за разли4ни видове лесности ....
"симпъл" изобщо не зна4и "лесно" ...
и лекота си мисля е по- подходяща думичка за описването на действията на човек който се е занимавал достатъчно дълго време с една дейност ... и али и бали и бали и али .... писна ми да ви убеждавам в неща дето вече знаете ама се пънете кът пънове
Много си мисля , че много усложняваш нещата- много го мислиш и си мислиш , че е по-сложно отколкото е, и това е защото нещо малко ти убягва. Тука е като програмирането - трябва ти голяма база данни в главата с готови модели и да развиеш интоицията да разпознаваш и най-важното как да ги ползваш т.е. как да играеш . А красотата идва с таланта.
Коментар