IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
    Moody's ти удариха едно рамо, като смъкнаха рейтинга на Ирландия от Аа1 на Аа2.
    а не ги знам мудийс ама дневна , Н4, Н1 и М5 ми удариха всичките по едно рамо ))..
    Ама бях зает малко и не затворих на +30 и сега пак имаше вход. Ама колкото отлкова.. Давай доларе днес пък да видим.
    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
      къса от 2902 с цел докадето дойде. Има резон до 2780 даже и по надолу ама ще видим кво ще покаже денят ..
      стоп на 2922
      Moody's ти удариха едно рамо, като смъкнаха рейтинга на Ирландия от Аа1 на Аа2.

Коментар

• къса от 2902 с цел докадето дойде. Има резон до 2780 даже и по надолу ама ще видим кво ще покаже денят ..
        стоп на 2922
        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Forexincho

Дълга 2911 , стоп 2897 ..профит 2949
          D.Y.F-091066

Коментар

• еурусд 30

Първоначално изпратено от Forexincho Разгледай мнение
            Привижда ми се глава с рамене на М30.Пробвам къса 1.2903 , стоп 1.2958 , лимит 1.2775.
            Ще се опитам да отработя тази фигура.
            Last edited by Forexincho; 19.07.2010, 09:14.

Коментар

• глава с рамене на М30

Привижда ми се глава с рамене на М30.Пробвам къса 1.2903 , стоп 1.2958 , лимит 1.2775.

Коментар

• EUR/USD ; ще ходим на юг
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
                  може би си прав да ... лошото е че аз стигнах до този извод прекалено късно... в момента съм в 'мръсната дузина' както каза един колега ... лоши кредити !

каква подкрепа има надолу като гледаме как прескочи всичките нагоре?
                  Ами нека да няма за теб. Аз изчаках да стигне до 1.2887 и вкарах дълга.Между другото от петака си чаках да бутне ама така си и знаих че ще направи гап в понеделник до 1.2887 Колкото и да е ще пребера някой пипс
                  Last edited by RysnakaSaT; 19.07.2010, 01:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Да , гап са !

Между другото , работата в българска банка ще ти пречи на форекс--заниманията ....Не че ако работиш другаде няма да имаш трейдинг ---ядове ....Но поначало банковите служители в БГ ги отнасям в " Задбалансовите сметки " . Извинявай , ако съм те засегнал !
                    може би си прав да ... лошото е че аз стигнах до този извод прекалено късно... в момента съм в 'мръсната дузина' както каза един колега ... лоши кредити !

каква подкрепа има надолу като гледаме как прескочи всичките нагоре?
                    Last edited by nice; 19.07.2010, 01:00.
                    Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

20-на пипса гап ли са или не ?
                      Да , гап са !

Между другото , работата в българска банка ще ти пречи на форекс--заниманията ....Не че ако работиш другаде няма да имаш трейдинг ---ядове ....Но поначало банковите служители в БГ ги отнасям в " Задбалансовите сметки " . Извинявай , ако съм те засегнал !
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от stradivari Разгледай мнение
                        Добра вечер джентълмени,
                        как мислите време ли е еврото да поеме по стръмния път?
                        Еми чекай де. Дай да пробваме подкрепата

Коментар

• Добра вечер джентълмени,
                          как мислите време ли е еврото да поеме по стръмния път?

Коментар

• 20-на пипса гап ли са или не ?
                            Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

работя в банка от 10г но честно казано преди да започна да се интересувам от форекса нямах и най малко представа какви ги вършат/не че сега ми е ясно всичко/, но така е лакомо дупе ...
                              и другото гадно нещо е че местните подразделения на т.н. банки майки скъсват задниците на служителите си да набират депозити с които майката да запълва дупките от некадърните и операций ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Нищо не следва , освен малко технически аргументи срещу еврото . Още отсега мога да прогнозирам ,че резултатите от тия тестове ще " покрият общо взето очакванията " на анализаторите ....Сигурно си забелязала ,че подобна формулировка беше използвана при ФЕД стрес -тестовете към щатските банки ( след фалита на Лемън ) .
                                Разликата е, че ФЕД затваря -- и сега --малките банки провалили се на тестването ...
                                А ЕЦБ няма да затвори никоя неиздържала изпита банка , а ще се опита да я "преструктурира " . А това всъщност означава " национализиране на загубите " , т.е. прехвърлянето им върху гърбовете на данъкоплатците .
                                работя в банка от 10г но честно казано преди да започна да се интересувам от форекса нямах и най малко представа какви ги вършат/не че сега ми е ясно всичко/, но така е лакомо дупе ...

Коментар

Working...
                                X