IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Сигурно пътува за Иркутск!
    Чунче и за да сме коректни ти споделям :

Тоя лаф за Иркутск излезе сефте от мене повод крюгер-рандите на Анон ..Той търсеше някой да" помага "за спад на ранда и аз се намесих неследенето на тази двойка с желанието си да отида по скоро до Иркутск , отколкото да играя ранд !

Една седмица по -късно Анон (вече ) на майтап вметна за Забайкалието и ти веднага му прикачи тамошната столица ( Иркутск) на врата . И оттогава не спираш да я дуднеш тая думичка заедно с " риск авършъна " !

Затова с Иркутск може мене да бъзикаш ,макар че откровенно казано по тая насока на майтап не нося .....
    Last edited by SPART; 15.07.2010, 23:19.
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
      Време е ме4ките да похапнат някое теле мамка им и говедата!
      Мецаните на диета !!!
      1,2978 може да го ограничи или да нощува тук нейде , щот следващото е брутал на 1,3101 Чакам 00:00 часа да даде пивота за деня Да видя , кое ,къде как и що ?
      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

ами щом и ти пишеш тук замисли се какво ти е нивото! Ниско, по- ниско или gr.............! Тук в този форум наистина има много малоумници. Я се върни малко назад и виж първия пост (за днес) на любимия ти анон. какво пише в него и кой с кого се заяжда?
        Моето ниво го знам отлично къде е. Това дали пиша тук или другаде, критерий ли е Има няколко колеги които ми харесват и ги чета с интерес. Не всички са нискостойностен отпадък
        Не съм казвал че анон ми е любимец, но ако не бъркам, не той си търси да се заяжда с някого. Човекът пише нещо, което го е базирал на знания и опит, не си го е измислил просто така. Положил е труд, а ти усмиваш неговите думи.
        Заяждането и споровете са напълно излишни. Ако има друг какво да каже за нещо с което не е съгласен може да го направи с аргументи, данни и т.н. А не някой като каже утре ще вали, а друг да му каже кви са тия глупости, виж колко е ясно небето
        Ако не може да се каже нещо смислено, другото е без стойност.

Чунчо, не те знам на колко си години но вероятно си по-голям с поне една декада
        Moeто ниво може и да е ниско, но аз съм в началото
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Време е ме4ките да похапнат някое теле мамка им и говедата!

Коментар

• Брей,гледам сега еврото утепало кочо с мотиката
            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              4un4o защо се заяждаш с анон ? Това са с напълно отсъстващо градивно съдържание постове, както и загуба на време.
              Форумът че не е изпълнен с който знае колко полезна информация е факт, но и това което правиш ти още повече му сваля нивото.
              Защо ?
              ами щом и ти пишеш тук замисли се какво ти е нивото! Ниско, по- ниско или gr.............! Тук в този форум наистина има много малоумници. Я се върни малко назад и виж първия пост (за днес) на любимия ти анон. какво пише в него и кой с кого се заяжда?
              Last edited by 4un4o; 15.07.2010, 22:46.

Коментар

• Сега докато злобното го няма да ви кажа една важна новина. Риск авършъна се е изпарил нанякъде. Сигурно пътува за Иркутск! А там разбрахме от Анон че интернета го нема! Затова всички са се юрнали да се отървават от рисковите активи и дъкга Яна мачка здраво.
                Last edited by 4un4o; 15.07.2010, 22:55.

Коментар

• 4un4o защо се заяждаш с анон ? Това са с напълно отсъстващо градивно съдържание постове, както и загуба на време.
                  Форумът че не е изпълнен с който знае колко полезна информация е факт, но и това което правиш ти още повече му сваля нивото.
                  Защо ?
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Брей и тука агенти се навъдиха .....Спукана им е работата на брокерите !

Чунче ти вземи си смени фейса ( ника ) ,че да си изкефиш феновете ....
                    И с новите няколко ника да се тръшкам по корем защо чунчо не пишел вече във форума. Ха-ха-ха Засмя се чунчо на развален испански!!!

Коментар

от 6 отдел Агент провокатор???
                      Брей и тука агенти се навъдиха .....Спукана им е работата на брокерите !

Чунче ти вземи си смени фейса ( ника ) ,че да си изкефиш феновете ....
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Solaire Разгледай мнение
                        Вярно не ме кефи присъствието на 4un4o , нооооо.. не можеш да се сърдиш на една зелена ябълка, че не е узряла. Нали така, Анон?
                        Солайне, как разбра още от първия си пост кой те кефи и кой не? ти май си от 6 отдел Агент провокатор??? ха-ха Аноне още едиn мераклия имаш за онази готината целувка.

Коментар

• Вярно не ме кефи присъствието на 4un4o , нооооо.. не можеш да се сърдиш на една зелена ябълка, че не е узряла. Нали така, Анон?

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                            Анон, ... кефиш
                            Аноне, защо така се отказа да пишеш сериозно във форума бре човеко?/// Я виж още един див фен е готов да ти врътне федерос, само и само да напишеш некакьв аналлиз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manny Разгледай мнение
                              Да, гледам го само още дебна дебна , пък ще видим дали ще го бъде.

Успех и на тебе и на всичките мечоци
                              Бръкашш
                              Я сом върло теле !!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Анон, ... кефиш

Коментар

Working...
                                X