If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колкото по-бързо разбереш, че форекс търговията е есенцията на всичко ставащо по света - от политиката, през макроикономиката, до мароканските скакалци, толкова по-бързо ще започнеш да печелиш.
Другият вариант е да се насочиш към геометрията и пак да печелиш.
Не е лошо да си нов, други неща са порок. Ще наблюдаваме....
Успех ти желая!
благодаря ! имах предвид следното с изказаното мнение : ако някой може и иска най важното да помогне с нещо тук и има желание да го сподели да го прави ако ли не няма смисъл. А иначе както правилно отбеляза преджеговорящия всеки си има глава на рамете да си мисли с нея
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да
хайде един скалпец, сел 2966, стоп 2982 и цели 2780
Хубаво си го написал това под чертата.... за простата работа и хората.
Казах ви - в момента мейджърите са синтетични на къмодити кросовете.
Ако ти излезе скалпа, то това ще означава, че някой брокер е натиснал сел NZD/USD, преди бай EUR/NZD.
Дано ме разбираш.
Успех.
това влияние на царевицата съм го забравил
но не беше ли, ако стане нещо с реколтата тва зна4и 4е ще има по малко био горива оттам това
влияеше добре на петрола и къмодити валутирте
поради намаляване на алтернативите
Вече не. Тази корелация изчезна с глупостите на Буш.
AUD има нещо общо.... с пшеницата през царевицата.
Новичък си гледам....
Не знаеш ли, че царевичната реколта в САЩ може да окаже голямо влияние на някои валути? Важното е да се пише по WWW, а ти, ако имаш пипе, отсявай.....
това влияние на царевицата съм го забравил
но не беше ли, ако стане нещо с реколтата тва зна4и 4е ще има по малко био горива оттам това
влияеше добре на петрола и къмодити валутирте
поради намаляване на алтернативите
има ли форум в бг сайт в който не се пише за зеле,картофи и т.н. а само и единствено за форекс ?
Факт е ,че след като конкуренцията на БГ форекс -форумите загина ( в лицето само на зоната ) , инвестор стана номер 1
Така е по масовите форуми и по света и у нас . Ако искаш да научиш нещо повече наготово , ти трябва достъп до затворен форум . Но за това ти трябват знания ....което пък значи ,че за новаците форуми като инвестора са необходимото предизвикателство по дългия път през пустинята !
Както казва Достоевски : " За какво ми е удовлетворение , ако няма предизвикателство ! "
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
да нов, но това не е порок нали
Ще имам предвид реколтата, но все пак за нея си има отделни теми в сайта ...
Колкото по-бързо разбереш, че форекс търговията е есенцията на всичко ставащо по света - от политиката, през макроикономиката, до мароканските скакалци, толкова по-бързо ще започнеш да печелиш.
Другият вариант е да се насочиш към геометрията и пак да печелиш.
Не е лошо да си нов, други неща са порок. Ще наблюдаваме....
Успех ти желая!
Новичък си гледам....
Не знаеш ли, че царевичната реколта в САЩ може да окаже голямо влияние на някои валути? Важното е да се пише по WWW, а ти, ако имаш пипе, отсявай.....
да нов, но това не е порок нали
Ще имам предвид реколтата, но все пак за нея си има отделни теми в сайта ...
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да
има ли форум в бг сайт в който не се пише за зеле,картофи и т.н. а само и единствено за форекс ?
Новичък си гледам....
И на мен би ми се искало, но трудно би имало, повечето от пишещите все още като им замирише на село(т.е. фекалии от добитък) и получават сърцебиене от кеф Жалък народ, жалка страна, то навсякъде се отрзява това
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
anone, това за къмодити двойките го писах и аз в неделя, но би ми било интерестно да чуя мнението ти за кросовете на йената? и там играта е интерестна.
мерси и поздрави!
Нямам мнение за писане.
Не съм споменал йената, ако забелязваш.
Успех.
Да не стане объркване - не говоря за AUD/CAD, а за EUR/къмодити и къмодити /USD.
Затова и ще има успокояване в мейджъра EUR/USD.
anone, това за къмодити двойките го писах и аз в неделя, но би ми било интерестно да чуя мнението ти за кросовете на йената? и там играта е интерестна.
мерси и поздрави!
Коментар