IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Колкото по-бързо разбереш, че форекс търговията е есенцията на всичко ставащо по света - от политиката, през макроикономиката, до мароканските скакалци, толкова по-бързо ще започнеш да печелиш.
    Другият вариант е да се насочиш към геометрията и пак да печелиш.
    Не е лошо да си нов, други неща са порок. Ще наблюдаваме....
    Успех ти желая!
    благодаря ! имах предвид следното с изказаното мнение : ако някой може и иска най важното да помогне с нещо тук и има желание да го сподели да го прави ако ли не няма смисъл. А иначе както правилно отбеляза преджеговорящия всеки си има глава на рамете да си мисли с нея
    Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
      хайде един скалпец, сел 2966, стоп 2982 и цели 2780
      Хубаво си го написал това под чертата.... за простата работа и хората.
      Казах ви - в момента мейджърите са синтетични на къмодити кросовете.
      Ако ти излезе скалпа, то това ще означава, че някой брокер е натиснал сел NZD/USD, преди бай EUR/NZD.
      Дано ме разбираш.
      Успех.

Коментар

• хайде един скалпец, сел 2966, стоп 2982 и цели 2780
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• след малко еврото ще го разкикерчат ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
            това влияние на царевицата съм го забравил
            но не беше ли, ако стане нещо с реколтата тва зна4и 4е ще има по малко био горива оттам това
            влияеше добре на петрола и къмодити валутирте
            поради намаляване на алтернативите
            Вече не. Тази корелация изчезна с глупостите на Буш.
            AUD има нещо общо.... с пшеницата през царевицата.

Коментар

Новичък си гледам....
              Не знаеш ли, че царевичната реколта в САЩ може да окаже голямо влияние на някои валути? Важното е да се пише по WWW, а ти, ако имаш пипе, отсявай.....
              това влияние на царевицата съм го забравил
              но не беше ли, ако стане нещо с реколтата тва зна4и 4е ще има по малко био горива оттам това
              влияеше добре на петрола и къмодити валутирте
              поради намаляване на алтернативите

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
                има ли форум в бг сайт в който не се пише за зеле,картофи и т.н. а само и единствено за форекс ?
                Факт е ,че след като конкуренцията на БГ форекс -форумите загина ( в лицето само на зоната ) , инвестор стана номер 1

Така е по масовите форуми и по света и у нас . Ако искаш да научиш нещо повече наготово , ти трябва достъп до затворен форум . Но за това ти трябват знания ....което пък значи ,че за новаците форуми като инвестора са необходимото предизвикателство по дългия път през пустинята !

Както казва Достоевски : " За какво ми е удовлетворение , ако няма предизвикателство ! "
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

да нов, но това не е порок нали
                  Ще имам предвид реколтата, но все пак за нея си има отделни теми в сайта ...
                  Колкото по-бързо разбереш, че форекс търговията е есенцията на всичко ставащо по света - от политиката, през макроикономиката, до мароканските скакалци, толкова по-бързо ще започнеш да печелиш.
                  Другият вариант е да се насочиш към геометрията и пак да печелиш.
                  Не е лошо да си нов, други неща са порок. Ще наблюдаваме....
                  Успех ти желая!

Коментар

Новичък си гледам....
                    Не знаеш ли, че царевичната реколта в САЩ може да окаже голямо влияние на някои валути? Важното е да се пише по WWW, а ти, ако имаш пипе, отсявай.....
                    да нов, но това не е порок нали
                    Ще имам предвид реколтата, но все пак за нея си има отделни теми в сайта ...
                    Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

има ли форум в бг сайт в който не се пише за зеле,картофи и т.н. а само и единствено за форекс ?
                      Новичък си гледам....

Коментар

И на мен би ми се искало, но трудно би имало, повечето от пишещите все още като им замирише на село(т.е. фекалии от добитък) и получават сърцебиене от кеф Жалък народ, жалка страна, то навсякъде се отрзява това
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
                          То си е уеб адрес. Но както каах, не това беше целта на занятието. Вече не е там, така че коментираме несъшествуващо нещо.

Коментар

• А на златото скоро ще изгърмят 99.9999% от трейдърите, че и някои ЦБ. Процент като за злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                              anone, това за къмодити двойките го писах и аз в неделя, но би ми било интерестно да чуя мнението ти за кросовете на йената? и там играта е интерестна.
                              мерси и поздрави!
                              Нямам мнение за писане.
                              Не съм споменал йената, ако забелязваш.
                              Успех.

Коментар

Да не стане объркване - не говоря за AUD/CAD, а за EUR/къмодити и къмодити /USD.
                                Затова и ще има успокояване в мейджъра EUR/USD.
                                anone, това за къмодити двойките го писах и аз в неделя, но би ми било интерестно да чуя мнението ти за кросовете на йената? и там играта е интерестна.
                                мерси и поздрави!

Коментар

Working...
                                X