IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FRANKFURT (Dow Jones)--Nationalized German lender Hypo Real Estate AG has failed the stress test currently being conducted on Europe's largest banks, Bloomberg News reported Monday, citing people familiar with the matter.

Ихаааа, ето това е добро за риск-авършъна, а не бръщолевиниците на кредитните агенции.
    Чунчо, действай!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Утре BOC ще качва до 0.75 % и дано след това се поизбистрят нещата ....Мисля обаче ,че това ще е последното им качване .Но нека изчакаме протокола след заседанието ....
      Между другото, това е чакано с интерес от мен събитие. Особено, ако не повишат лихвата.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Този пазар стана като имотния в БГ , загина направо. Най хубаво почивка.
        Що не вземеш преди почивката да ни лепнеш едни хубави данъци ...... да речем от 80%?
        С тях ще купувате нефт, акции на БФБ и малко имоти.

Коментар

• Този пазар стана като имотния в БГ , загина направо. Най хубаво почивка.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
            стоп на 0
            моя го отнесе, почивка за днес.
            DJ сватба

Коментар

п.п целта я променям на 2850 ако вземе ,че се размърда днеска, но явно анон пак ще се окаже прав
              Аз само казвам къде да се търси по-голямата волатилност, респективно печалби. Нали затова сме тук.

Коментар

хайде един скалпец, сел 2966, стоп 2982 и цели 2780
                стоп на 0
                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                  Пуснах дълга от 1.2964, но като ти видях позицията(обикновенно ги познаваш) сложих първа цел 1.2978

п.с. стопа е за сега е 1.2947
                  не се лъжи по тази позиция, играй си това което виждаш.
                  тази късата я пуснах малко на шега...храня се от къси нздусд и къси кросове на йената.
                  Успех!

п.п целта я променям на 2850 ако вземе ,че се размърда днеска, но явно анон пак ще се окаже прав
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
                    има ли форум в бг сайт в който не се пише за зеле,картофи и т.н. а само и единствено за форекс ?
                    Не съм убеден, че и да имаше такъв, ще е от голяма полза ако си новак. Искате инфо на готово дори без да се наложи да ровите напред назад и форумите.
                    И защо смяташ, че дори да имаш рецепта ще си направиш торта??!
                    Инвестора си има доста трески за дялане, но общо взето от тук съм взел повече линкове и идеи отколкото сравнено с всеки друг форум.
                    SPART добре е цитирал Достоевски,
                    а между лехите с картофи, тук таме има диаманти стига да ги виждаш.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

хайде един скалпец, сел 2966, стоп 2982 и цели 2780
                      Пуснах дълга от 1.2964, но като ти видях позицията(обикновенно ги познаваш) сложих първа цел 1.2978

п.с. стопа е за сега е 1.2947
                      DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                        Ако съм те разбрал правилно говориш за спад. Дай малко инфо.
                        Нямам инфо. С инфо и чунчо може.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          А на златото скоро ще изгърмят 99.9999% от трейдърите, че и някои ЦБ. Процент като за злато.
                          Ако съм те разбрал правилно говориш за спад. Дай малко инфо.

Коментар

Аз съм се парил и да ти кажа - не е важно дали споделяш нещо важно и полезно, а дали то е разбираемо за някои от четящите. И тук настъпва проблема - почват те разни недоеби и озлобени от загубите си трейдъри. Щото щом не говориш и мислиш като тях, значи си пълен тъпунгер и простак, но осъзнават в себе си, че не си лузър, което пък е най-забавно.
                            Ще го разбереш скоро.
                            За разбираемо всеки ще се погрижи да го разбере ако не може ще се потруди малко и или ще го или няма да го. Важното е написаното да е добронамерено това е ... а иначе съм наясно че ако Жан се закашля и влезе в болница например тежко му на ойрото както му казвате ...
                            Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

Вече не. Тази корелация изчезна с глупостите на Буш.
                              AUD има нещо общо.... с пшеницата през царевицата.
                              само ми кажи свързано ли е със сащ и говеждото месо

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
                                благодаря ! имах предвид следното с изказаното мнение : ако някой може и иска най важното да помогне с нещо тук и има желание да го сподели да го прави ако ли не няма смисъл. А иначе както правилно отбеляза преджеговорящия всеки си има глава на рамете да си мисли с нея
                                Аз съм се парил и да ти кажа - не е важно дали споделяш нещо важно и полезно, а дали то е разбираемо за някои от четящите. И тук настъпва проблема - почват те разни недоеби и озлобени от загубите си трейдъри. Щото щом не говориш и мислиш като тях, значи си пълен тъпунгер и простак, но осъзнават в себе си, че не си лузър, което пък е най-забавно.
                                Ще го разбереш скоро.

Коментар

Working...
                                X