IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    а представи си 4е nice е 4ун4о въл4о по решен
    отвсякога да разбере що е туй фундамент
    Чунчо определено разруши бъдещето на всеки нов ник тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Чужди ли?
      ЧУЖДИ ВСЕКИ МОЖЕ. ВАШИ.
      Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
        ПО КОЛКО АКАУНТА Е ЗАНУЛИЛ ВСЕКИ ОТ ВАС ПРЕДИ ДА СТИГНЕ ДО ТУК?
        Чужди ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Пишат си разни тайнствени полубългарски-полуанглийски кодове,за да се чувстват по-важни.D
          И полуруски тоже
          Така де, обвиъсли и аз съм от тях
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• [QUOTE=anon6706;1123224]Пенчев, nice по-скоро е придирчив, взискателен, отколкото хубав. Само да ти кажа. Останалото го разбираш по-добре от мен.[/QUO

ПО КОЛКО АКАУНТА Е ЗАНУЛИЛ ВСЕКИ ОТ ВАС ПРЕДИ ДА СТИГНЕ ДО ТУК?
            Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

от името на новаците благодаря и моля ви пишете с пълната си смисленост нещата не ги опроставайте защото така може наистина да се получи обратен ефект ... и нека посоката да е с вас !
              То и аз не съм разбирач .....Ето ти един линк да опресниш ( или усвоиш ) некои познания :

http://www.tradingeconomics.com/default.aspx
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• ...

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Пенчев, nice по-скоро е придирчив, взискателен, отколкото хубав. Само да ти кажа. Останалото го разбираш по-добре от мен.
                а представи си 4е nice е 4ун4о въл4о по решен
                отвсякога да разбере що е туй фундамент

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Хубав,няма за какво да им благодариш,защото те също нямат и грам представа какво става/я,даже и рима има/.Пишат си разни тайнствени полубългарски-полуанглийски кодове,за да се чувстват по-важни.А истината е една-узо/не изстудено,ей/,ципура за мезе и чаша вода с лед.Ай наздраве на майсторите и успехи във свръхинтелектуалното им занимание!
                  Пенчев, nice по-скоро е придирчив, взискателен, отколкото хубав. Само да ти кажа. Останалото го разбираш по-добре от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                    не съм сигурен обаче дали това е по силно от спекулациите за интервенция на boj при долар/йена
                    все още има някакви вариянти сесията да завърши нагоре
                    Ситуацията е такава, че всяка интервенция ще се възприеме като шокова терапия. Може да поевтинее йената, но останалите "двойки" ще се сринат.
                    Затова и пропускам йената в коментарите си.

Коментар

от името на новаците благодаря и моля ви пишете с пълната си смисленост нещата не ги опроставайте защото така може наистина да се получи обратен ефект ... и нека посоката да е с вас !
                      Че то така беше написано.

Коментар

Хубав,няма за какво да им благодариш,защото те също нямат и грам представа какво става/я,даже и рима има/.Пишат си разни тайнствени полубългарски-полуанглийски кодове,за да се чувстват по-важни.А истината е една-узо/не изстудено,ей/,ципура за мезе и чаша вода с лед.Ай наздраве на майсторите и успехи във свръхинтелектуалното им занимание!
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

FRANKFURT (Dow Jones)--Nationalized German lender Hypo Real Estate AG has failed the stress test currently being conducted on Europe's largest banks, Bloomberg News reported Monday, citing people familiar with the matter.

Ихаааа, ето това е добро за риск-авършъна, а не бръщолевиниците на кредитните агенции.
                          Чунчо, действай!
                          не съм сигурен обаче дали това е по силно от спекулациите за интервенция на boj при долар/йена
                          все още има някакви вариянти сесията да завърши нагоре

Коментар

Затова ми е особено интересно, ако не повишат.

П.П. Тук не гадая, но такова отиграване ще им направя, ако.......
                            П.П.П. И не става дума за CAD. Това пък е за професионалистите тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              BOC е предвидима ЦБ . Пролетните й протоколи бяха достатъчно ясни и дадоха директен сигнал за монетарната политика до края на годината .Вярно е ,че последният месечен цикъл от фунд.данни не беше според очакванията . Все пак "ядрото" на инфлацията и безработицата предполагат хоукиш сценарий и тоя път .

Форекс -фактори е най --надеждния календар откъм решения за лихви . Досега само едно вдигане на RBA от сегашния цикъл ( 3.00 --4.50 % ) не беше улучено като прогноза .

П>С : Старая се да пиша опростено за да е по разбираемо за новаците ....Но май може да се получи обратен ефект !
                              Затова ми е особено интересно, ако не повишат.

П.П. Тук не гадая, но такова отиграване ще им направя, ако.......
                              П.П.П. И не става дума за CAD. Това пък е за професионалистите тук.
                              Last edited by anon6706; 19.07.2010, 20:41.

Коментар

• BOC е предвидима ЦБ . Пролетните й протоколи бяха достатъчно ясни и дадоха директен сигнал за монетарната политика до края на годината .Вярно е ,че последният месечен цикъл от фунд.данни не беше според очакванията . Все пак "ядрото" на инфлацията и безработицата предполагат хоукиш сценарий и тоя път .

Форекс -фактори е най --надеждния календар откъм решения за лихви . Досега само едно вдигане на RBA от сегашния цикъл ( 3.00 --4.50 % ) не беше улучено като прогноза .

П>С : Старая се да пиша опростено за да е по разбираемо за новаците ....Но май може да се получи обратен ефект !
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X