If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
4ун4о и с дребни и с едри букви да пишеш пак нищо няма да се промени
Може пък да не е Чунчо. Аз последно не разбрах защо "четеше" "книгите" си с лика на Вашингтон.
Щеше да купува хотел в Балчик или да отдъхва в него? С Вашингтон сигурно ще отдъхне за 2-3 часа, но кой знае...... цените са паднали и може да направи бартер - 3 Вашингтонки плюс 3 десетгодишни наема от имотите си за един хотел без клиенти и стойност.
Чунчо и умен човек.
Така или иначе, днес съм в настроение....
Гледайте IBM на афтърмаркет. След като рипортват и евентуално паднат - скъсявайте AUD, NZD и CAD срещу каквото се сетите. Без йената, че там е малко несигурно.
Успех!
дам
подозрително си е
нека не забравяме 4е измежду вси4ки уж безмислени дрънканици на 4ун4о винаги е имало една единствена цел която ясно се откроява -а именно да хвърляме по голяма яснота върху фундамента
преди време ако си спомяш пропваше да подпитва доста по възпиано,сега вкарва малко
провокация, даже и някой друг ник ама нъц
никак не става
Напълно си прав. "Фундамента" на Чунчо ни е ясен отдавна.
Само взех да се притеснявам за "софтуера" му.
дам
подозрително си е
нека не забравяме 4е измежду вси4ки уж безмислени дрънканици на 4ун4о винаги е имало една единствена цел която ясно се откроява -а именно да хвърляме по голяма яснота върху фундамента
преди време ако си спомяш пропваше да подпитва доста по възпиано,сега вкарва малко
никак не става
Тцтцтц и аз виж колко нещо изписах
Добре че го правя, защото мога а не с идеята да помагам на когото и да било
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Чунчо определено разруши бъдещето на всеки нов ник тук.
дам
подозрително си е
никак не става
Тук мисля е важно да се отбележи през кой период от развитието е зануляван акаунт. Защо ?
Защото ако си отвориш реал още в началото, когато не знаеш кое какво е, той ще е ликвидиран. Това не мисля че се брои като зануляване, а като хвърлени на вятъра пари, без каквато и да е градивна оценка от зануляването.
Ако си отвориш реал след 6 месеца до 1 година, когато се предполага че вече имаш някаква представа за нещата, въпреки че по-скоро само ти си мислиш така , не е задължително да е така разбира се, но се случва често. Почти всяка загуба вече се приема по осезаемо като такава и се търсят някакви причини за нея
Може би и този акаунт ще се поизпари но вече се влиза във фаза на израстване, така че тези пари не са изгубени, без да се е получила полза. Може би ще минеш на демо отново или ще продължаваш с реал, но продължавайки да се изглаждат непригодните качества и формирането на подходящите и полезни такива.
Доста субективна материя е това
Поздрави !
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар