If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добри ден !!!
Ново връхче си имаме.
Честито.
Това горното значи , че до края на седмицата
ще се реализира ЛЕГЕНДАРНОТО
1.3333333333333333333333333333333333333
Успешен ден за всички ХОРА !!!
Ай пак да питаме какво виждате по големите графики. Нещо петъчния разговор го забравихме
Добри ден !!!
Ново връхче си имаме.
Честито.
Това горното значи , че до края на седмицата
ще се реализира ЛЕГЕНДАРНОТО
1.3333333333333333333333333333333333333
Успешен ден за всички ХОРА !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Зарежете за известно време мейджърите. Далаверата се върти през кросовете с къмодити валутите. Там в момента се набиват канчетата на 95% от трейдърите. Мейджърите ще са в сравнителен покой за поне седмица.
Успех.
Казваш ,че само трима души са те разбрали. какво искаш да кажеш. И аз се опитвам да те разбера и пак стигам до извода че най-важното за теб е да се самоквалифицираш в петте процента на които няма да им набият канчетата. Сега да помислим малко по-поста ти!
Значи: Какво ще набиват и защо??/
Ще набиват КАНЧЕТАТА на 95% от трейдърите.
ЗАЩО??? Защото са пълни канчета и имат какво да пуснат, А твоето ПРАЗНО КАНЧЕ няма защо да го набиват. Празно канче нищо не може да пусне! Успехи все пак ПРАНО КАНЧЕ!
Euro Weakens after Test of 1.30
James A. Hyerczyk , ForexHound.com
Published 07/19/2010 - 2:12 p.m. EST
Technically, Friday’s closing price reversal top was confirmed overnight, but there was very little follow-through to the downside. This type of formation usually triggers a 2 to 3 day break of as much as 50% of the last major swing up. Traders should watch for late session weakness to reaffirm the reversal top. A trade through 1.3006 will negate the formation.
По лъчите има възможност за нов връх -1,3018-20 и отмяна на горната картинка.
Не се опитвам да съм миротворец. Мога да пресявам житото от плявата и ми е ясно кой за какво е във форума. Не ми е ясно защо се палиш толкова от едно мнение. Защото само един човек тук има отрицателно мнение за теб и твоята търговия по фундамент. Само един !!! А ти му отделяш по цели вечери. Дали би отделил това време за сериозна дискусия по това в което си силен. Защо пък ти да не си този , който да я предизвика ? Сигурен съм , че доста от качествените хора ще се включат. Преди около 6 - 8м. имаше една такава вечер , когато ( поправи ме , ако греша ) Филипс , Бат'Седефчо и ти си спретнахте открит урок по някаква тема. Включваха се още 3-4 човека. Въобще не помня за какво говорехте , но атмосферата беше уникална!
И какъв е смисъла да се сърдиш и да фръцкаш като ученичка? Ти защо пишеш тук ? Заради себе си и това , което знаеш да го споделяш с останалите или за да се скараш с Чунчо и да изчезнеш за масец. Мисля , че има полза от твоето мнение относно търговията и нищо позитивно от кавги като днешната. Само правите шоу на тълпата.
П.П. Точно такъв послепис е потвърждение на поста ми. Започваш да виждаш Чунчовци зад всеки ъгъл . Имам 10 поста на кръст , можеш да ги прочетеш всичките за 10 мин. и да прецениш дали съм този за когото ме мислиш
Това е невъзможно при мен. Правилен или не, входът ми не зависи от висенето във форума, ако ще и с Buffet (Бъффет) да си списвам.
Появата ти като бял гълъб тук няма да помогне за интелектуалното или финансово израстване на някои от списващите кретени в темата.
П.П. Чунчо предизвиква повторения на думите. Странно....
Не се опитвам да съм миротворец. Мога да пресявам житото от плявата и ми е ясно кой за какво е във форума. Не ми е ясно защо се палиш толкова от едно мнение. Защото само един човек тук има отрицателно мнение за теб и твоята търговия по фундамент. Само един !!! А ти му отделяш по цели вечери. Дали би отделил това време за сериозна дискусия по това в което си силен. Защо пък ти да не си този , който да я предизвика ? Сигурен съм , че доста от качествените хора ще се включат. Преди около 6 - 8м. имаше една такава вечер , когато ( поправи ме , ако греша ) Филипс , Бат'Седефчо и ти си спретнахте открит урок по някаква тема. Включваха се още 3-4 човека. Въобще не помня за какво говорехте , но атмосферата беше уникална!
И какъв е смисъла да се сърдиш и да фръцкаш като ученичка? Ти защо пишеш тук ? Заради себе си и това , което знаеш да го споделяш с останалите или за да се скараш с Чунчо и да изчезнеш за масец. Мисля , че има полза от твоето мнение относно търговията и нищо позитивно от кавги като днешната. Само правите шоу на тълпата.
П.П. Точно такъв послепис е потвърждение на поста ми. Започваш да виждаш Чунчовци зад всеки ъгъл . Имам 10 поста на кръст , можеш да ги прочетеш всичките за 10 мин. и да прецениш дали съм този за когото ме мислиш
Пичове , цял ден си ги мерите и претегляте.
Толкова ли е трудно да си гледате търговията и да не се правите на велики.
Толкова ли е трудно да спорите с доводи , а не с лафчета от селски вечеринки.
Толкова ли е трудно да си спомните онова за по-умния , дето отстъпва.
Толкова ли е трудно да се светнете , че тези "вражди" в нета поразитено приличат на чукане през бронирано стъкло , което почти винаги е и огледално. Ти не виждаш кого чукаш , но си го вееш на воля и си му се радваш .
Толкова ли е трудно да разберете , че тоя , който ви псува отсреща не може да ви повлияе нито на търговията , нито на битието , ако не го вземате на сериозно.
Но може да повлияе на вземането на решения.
Може да пропуснете добър вход или изход от позиция , докато се занимавате с отговор на безумен пост.
Може да ви скапе деня!
Дали пък не е това целта ??
anon6706 написа:
Далаверата се върти през кросовете с къмодити валутите. .
Съвършенно вярно! Напълно съгласен съм с теб. По първия пост накъдето и да им набият канчетата на трейдърите (все ще си познал) По втория ти анализ Накъдето и да тръгнат кросовете на (да говорим на български все пак) РЕСУРСНИТЕ ВАЛУТИ далавера пак ще има и пак ще си прав Браво ! Отличен анализ! Ти си Велик; Ти си Велик!
Ти кажи за коя далавера ще се хванеш??? за късата далавера или за дългата далавера???
ПП. има и една средна далавера. Хванеш ли се за нея - "Дупе да ти е яко"
Тримата човека в този форум са ме разбрали какво имам предвид. Стига толкова.
РЕСУРСНИ казваш? Нещо като БРЕЙДИ облигации ли е това?
Коментар