IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Добри ден !!!
    Ново връхче си имаме.
    Честито.
    Това горното значи , че до края на седмицата
    ще се реализира ЛЕГЕНДАРНОТО
    1.3333333333333333333333333333333333333

Успешен ден за всички ХОРА !!!
    Ай пак да питаме какво виждате по големите графики. Нещо петъчния разговор го забравихме

Коментар

• cherkelov

Не им обръщай внимание.Комарджийски свади.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Добри ден !!!
        Ново връхче си имаме.
        Честито.
        Това горното значи , че до края на седмицата
        ще се реализира ЛЕГЕНДАРНОТО
        1.3333333333333333333333333333333333333

Успешен ден за всички ХОРА !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ако следим Н4 графиката.

[CODE]11876
          2.54 10x1 5x1 4x1 3x1 2x1 1x1 1x2 1x3 1x4 1x5 1x10
          00:00 185 16647 14238 13630 13010 12816 12346 12111 12071 12002 11969 11922
          04:00 186 16673 14251 13639 13017 12821 12348 12112 12072 12003 11970 11923
          08:00 187 16699 14264 13649 13023 12826 12351 12113 12073 12003 11970 11923
          12:00 188 16724 14277 13658 13029 12831 12354 12115 12074 12004 11971 11923
          16:00 189 16750 14289 13668 13035 12836 12356 12116 12075 12005 11971 11923
          20:00 190 16776 14302 13677 13041 12841 12359 12117 12076 12005 11972 11924
          00:00 191 16802 14315 13687 13047 12846 12361 12119 12077 12006 11973 11924
          [/CODE]

Коментар

• е не е истина, вчера пуснах дълга от 2950 с цел 3050, и стоп на 2930.. Стопа ми го удари точно на 2930 ((((.. Ей така се нацелва дъно.
            Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Пак е имало адреналин и караници.Кому е нужно това?!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Зарежете за известно време мейджърите. Далаверата се върти през кросовете с къмодити валутите. Там в момента се набиват канчетата на 95% от трейдърите. Мейджърите ще са в сравнителен покой за поне седмица.
                Успех.
                Казваш ,че само трима души са те разбрали. какво искаш да кажеш. И аз се опитвам да те разбера и пак стигам до извода че най-важното за теб е да се самоквалифицираш в петте процента на които няма да им набият канчетата. Сега да помислим малко по-поста ти!
                Значи: Какво ще набиват и защо??/
                Ще набиват КАНЧЕТАТА на 95% от трейдърите.
                ЗАЩО??? Защото са пълни канчета и имат какво да пуснат, А твоето ПРАЗНО КАНЧЕ няма защо да го набиват. Празно канче нищо не може да пусне! Успехи все пак ПРАНО КАНЧЕ!
                Last edited by 4un4o; 20.07.2010, 07:39.

Коментар

• Euro Weakens after Test of 1.30
                  James A. Hyerczyk , ForexHound.com
                  Published 07/19/2010 - 2:12 p.m. EST

Technically, Friday’s closing price reversal top was confirmed overnight, but there was very little follow-through to the downside. This type of formation usually triggers a 2 to 3 day break of as much as 50% of the last major swing up. Traders should watch for late session weakness to reaffirm the reversal top. A trade through 1.3006 will negate the formation.
                  По лъчите има възможност за нов връх -1,3018-20 и отмяна на горната картинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                    Не се опитвам да съм миротворец. Мога да пресявам житото от плявата и ми е ясно кой за какво е във форума. Не ми е ясно защо се палиш толкова от едно мнение. Защото само един човек тук има отрицателно мнение за теб и твоята търговия по фундамент. Само един !!! А ти му отделяш по цели вечери. Дали би отделил това време за сериозна дискусия по това в което си силен. Защо пък ти да не си този , който да я предизвика ? Сигурен съм , че доста от качествените хора ще се включат. Преди около 6 - 8м. имаше една такава вечер , когато ( поправи ме , ако греша ) Филипс , Бат'Седефчо и ти си спретнахте открит урок по някаква тема. Включваха се още 3-4 човека. Въобще не помня за какво говорехте , но атмосферата беше уникална!
                    И какъв е смисъла да се сърдиш и да фръцкаш като ученичка? Ти защо пишеш тук ? Заради себе си и това , което знаеш да го споделяш с останалите или за да се скараш с Чунчо и да изчезнеш за масец. Мисля , че има полза от твоето мнение относно търговията и нищо позитивно от кавги като днешната. Само правите шоу на тълпата.

П.П. Точно такъв послепис е потвърждение на поста ми. Започваш да виждаш Чунчовци зад всеки ъгъл . Имам 10 поста на кръст , можеш да ги прочетеш всичките за 10 мин. и да прецениш дали съм този за когото ме мислиш
                    що бе яле па на мене ми аресва как се фръцка

и пак нищо няма да нау4иш
                    колкото и да ти се иска

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                      Клонираните Галоши Атакуват -Манчо(Йосиф Лайнярев)-Анон(Злобни Глупащини,Масаджор) .

Следва тъжна музика
                      давай го по-ведро. Щом чуем фанфарите, тромбоните, ловджийските рогове, защо не станем рогоносци.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Това е невъзможно при мен. Правилен или не, входът ми не зависи от висенето във форума, ако ще и с Buffet (Бъффет) да си списвам.

Появата ти като бял гълъб тук няма да помогне за интелектуалното или финансово израстване на някои от списващите кретени в темата.

П.П. Чунчо предизвиква повторения на думите. Странно....
                        Не се опитвам да съм миротворец. Мога да пресявам житото от плявата и ми е ясно кой за какво е във форума. Не ми е ясно защо се палиш толкова от едно мнение. Защото само един човек тук има отрицателно мнение за теб и твоята търговия по фундамент. Само един !!! А ти му отделяш по цели вечери. Дали би отделил това време за сериозна дискусия по това в което си силен. Защо пък ти да не си този , който да я предизвика ? Сигурен съм , че доста от качествените хора ще се включат. Преди около 6 - 8м. имаше една такава вечер , когато ( поправи ме , ако греша ) Филипс , Бат'Седефчо и ти си спретнахте открит урок по някаква тема. Включваха се още 3-4 човека. Въобще не помня за какво говорехте , но атмосферата беше уникална!
                        И какъв е смисъла да се сърдиш и да фръцкаш като ученичка? Ти защо пишеш тук ? Заради себе си и това , което знаеш да го споделяш с останалите или за да се скараш с Чунчо и да изчезнеш за масец. Мисля , че има полза от твоето мнение относно търговията и нищо позитивно от кавги като днешната. Само правите шоу на тълпата.

П.П. Точно такъв послепис е потвърждение на поста ми. Започваш да виждаш Чунчовци зад всеки ъгъл . Имам 10 поста на кръст , можеш да ги прочетеш всичките за 10 мин. и да прецениш дали съм този за когото ме мислиш

Коментар

• Днес си начесах крастата из темите.
                          Оставям ви пак да си търгувате на воля и спокойствие за определен период.
                          Успехи на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                            Може да пропуснете добър вход или изход от позиция , докато се занимавате с отговор на безумен пост.
                            Това е невъзможно при мен. Правилен или не, входът ми не зависи от висенето във форума, ако ще и с Buffet (Бъффет) да си списвам.

Появата ти като бял гълъб тук няма да помогне за интелектуалното или финансово израстване на някои от списващите кретени в темата.

П.П. Чунчо предизвиква повторения на думите. Странно....
                            Last edited by anon6706; 20.07.2010, 01:15.

Коментар

• Пичове , цял ден си ги мерите и претегляте.
                              Толкова ли е трудно да си гледате търговията и да не се правите на велики.
                              Толкова ли е трудно да спорите с доводи , а не с лафчета от селски вечеринки.
                              Толкова ли е трудно да си спомните онова за по-умния , дето отстъпва.
                              Толкова ли е трудно да се светнете , че тези "вражди" в нета поразитено приличат на чукане през бронирано стъкло , което почти винаги е и огледално. Ти не виждаш кого чукаш , но си го вееш на воля и си му се радваш .
                              Толкова ли е трудно да разберете , че тоя , който ви псува отсреща не може да ви повлияе нито на търговията , нито на битието , ако не го вземате на сериозно.
                              Но може да повлияе на вземането на решения.
                              Може да пропуснете добър вход или изход от позиция , докато се занимавате с отговор на безумен пост.
                              Може да ви скапе деня!
                              Дали пък не е това целта ??

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                anon6706 написа:
                                Далаверата се върти през кросовете с къмодити валутите. .

Съвършенно вярно! Напълно съгласен съм с теб.
                                По първия пост накъдето и да им набият канчетата на трейдърите (все ще си познал)
                                По втория ти анализ Накъдето и да тръгнат кросовете на (да говорим на български все пак) РЕСУРСНИТЕ ВАЛУТИ далавера пак ще има и пак ще си прав Браво ! Отличен анализ! Ти си Велик; Ти си Велик!
                                Ти кажи за коя далавера ще се хванеш??? за късата далавера или за дългата далавера???
                                ПП. има и една средна далавера. Хванеш ли се за нея - "Дупе да ти е яко"
                                Тримата човека в този форум са ме разбрали какво имам предвид. Стига толкова.

РЕСУРСНИ казваш? Нещо като БРЕЙДИ облигации ли е това?

За дупето си търси други кандидати.

Коментар

Working...
                                X