IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пенчев без нерви моля .... съвсем чистосърдечно си ми беше пожеланието към теб и никак не съм се заяждал .... от как се пръхна във форума все на ефендим ти говоря пък ти чак сега почна да се съмняваш в етническата ми принадлежност .... явно започна полека-лека да се пропива в теб нервноста и плиткоумието на форумът от начало не беше такъв ... пък сега ....

ей затова се правят почивки от форумстване ... месец ... два ... три ... година ... никак не е лошо ... ама никак ...

Успехи много пак за теб !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
      nice търсиш постоянно чужди мнения. Така няма да успееш. По-добре изграждай собствена стратегия и сравнявай, защо позициите, които несъвпадат с твоята са заети. Гурута няма - всички грешат, но някои фатално, а други така, че да се подсигурят. Ако нямаш мнение си между вечно губещите.
      you are so damn right !
      Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• nice търсиш постоянно чужди мнения. Така няма да успееш. По-добре изграждай собствена стратегия и сравнявай, защо позициите, които несъвпадат с твоята са заети. Гурута няма - всички грешат, но някои фатално, а други така, че да се подсигурят. Ако нямаш мнение си между вечно губещите.

Коментар

• [QUOTE=Manny;1127910]Така като гледам, нещата си запазват бичото развитие краткосрочно, корекцииката може би свършва, ще видим утре как ще се развият нещата, аз лично очаквам още едно по силно движение нагоре до към 1.3480. Това е 50% корекция по Фибо. Оттам нататък и на мен много ми харесва идеята за 0.8 [/QUOTE

а в момента позицията ти каква е или просто си мислиш на глас ?
          Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Така като гледам, нещата си запазват бичото развитие краткосрочно, корекцииката може би свършва, ще видим утре как ще се развият нещата, аз лично очаквам още едно по силно движение нагоре до към 1.3480. Това е 50% корекция по Фибо. Оттам нататък и на мен много ми харесва идеята за 0.8
            www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
              защо не коментирате днес движението на долара ... какво мислите това е корекция надолу малко и после пак обратно ?
              Утре данните за безработицата,вторник FOMC за паричната политика, а днес.....,а днес няма значение.
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

е точно това питам ама никой не споделя какво гради ... язовирна стена ли бент ли
                Чети между редовете
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  Няма време за коментари,градим позиции
                  е точно това питам ама никой не споделя какво гради ... язовирна стена ли бент ли

Коментар

защо не коментирате днес движението на долара ... какво мислите това е корекция надолу малко и после пак обратно ?
                    Няма време за коментари,градим позиции
                    Last edited by bokogega; 05.08.2010, 18:23.

Коментар

• защо не коментирате днес движението на долара ... какво мислите това е корекция надолу малко и после пак обратно ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                        1.3220/1.3270/1.22
                        Тандемски сега мечка ли стана?

Коментар

• [QUOTE=S.Zhelev;1127741]Не нямат. Откриваш си я онлайн. Депозираш по банков път или с кредитна карта.

четох някаде,че не може с кредитна карта за България ид руги изброени, ти имаш ли сметка там?

Коментар

• Първоначално изпратено от vladokvr Разгледай мнение
                            здравейте Алпари имат ли офис в Бг.? има ли някой на реална при тях да ми разясни как отваря сметка и как депозира?
                            благодаря
                            Не нямат. Откриваш си я онлайн. Депозираш по банков път или с кредитна карта.

Коментар

• здравейте Алпари имат ли офис в Бг.? има ли някой на реална при тях да ми разясни как отваря сметка и как депозира?
                              благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                1.3220/1.3270/1.22
                                Избързваш. По-добре да се изчака 1.60 в GBP/USD.

Коментар

Working...
                                X